פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אין לי מילים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3125447,00.html#n http://www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.html
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים כן ראיתי את זה אנשים מפגרים צריך להרוג את מי שעשה את זה :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים צריך להכניס את כול האנשים שעושים צחוק מהשואה לשואה ואז ליראות איך הם יגיבו אחר כך...
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אני לא אוהב לכתוב כאלה דברים, אבל פשוט צריךלהרוג אותם, לשחוט אותם, לשרוף אותם, ולהתעלל בגופות שלהם.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים זה הפוך. להתעלל בהם לשרוף אותם לשחוט אותם ואז להרוג [איך אפשר להיתעלל בגופה כשהיא שרופה? ]
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים הסרטון כבר לא עולה.אבל,לנקודת מחשבה,מה עם הפרסומת של יס?ישבנו לנו בסלון וצחקנו על מלחמת ויאטנם,ואנחנו משתוללים כ"כ שצוחקים עלינו?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים ^^^^בדיוק.זה הורג אותי הצביעות הזאתי,אם יעשו פרסומת על השואה יחרימו מיד את כולם.אבל לצחוק על מלחמת ויאטנם זה כנראה בסדר...הרי זה לא קרה לנו..
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אבל לצחוק על מלחמת ויאטנם זה כנראה בסדר...הרי זה לא קרה לנו..על זה אני בידיוק מדבר.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מה מה מה מה מה מה מה מה מה אתה משווה את מלחמת ויאטנם לשואה מה אתה משווה השמדת עם למלחמה? זה כמו שיצחקו על מלחמת יום כיפור זה יזיז לך? תלמד קודם היסטוריה לפני שאתה משווה מלחמה להשמדת עם שלם אתם כנראה לא יודעים מה זה אי אפשר להשוות את השואה לשום מלחמה אפילו לא לכל המלחמות ביחד התייחסו לאנשים כמו לחרא ירו באנשים בשביל הכיף וכמובן התעללו בהם שרפו אותם רצחו אותם הובילו אותם צפופים בקרונות כמה ימים בלי מקום לזוז העבדיו אותם ואז הרגו אותם טיפשים אתם לא מבינים כלום איך אפשר בכלל להשוות משהו למה שהיה שם!?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מלחמת ויטאנם הייתה פרק כואב מאד בתולדות ארה"בלעשות כזה שימוש ציני בה זה חוסר טאקט כמעט כמו לעשות שימוש בשואה
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אבל,לנקודת מחשבה,מה עם הפרסומת של יס?ישבנו לנו בסלון וצחקנו על מלחמת ויאטנם,ואנחנו משתוללים כ"כ שצוחקים עלינו?צודק 100%,אין שום הצדקה לצחוק על מוות....טוב נו,חוץ מעראפת...ויסין אתם לא יכולים להגיד שהם לא שווים בדיחה.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים ^^^^בדיוק.זה הורג אותי הצביעות הזאתי,אם יעשו פרסומת על השואה יחרימו מיד את כולם.אבל לצחוק על מלחמת ויאטנם זה כנראה בסדר...הרי זה לא קרה לנו..רואים שאתה פרענק, או שאין לך קרובים ניצולי שואה.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים לי יש קרובים ניצולי שואה , והפריסמות של יס על ויאטנם מפריעה לי יותר מהשטות הזו, שכולם ישר קפצו על זה
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים איך אתה משווה פרסומת למסך רחב שרואים קיר או לא יודע מה לדבר כזה שרואים גופות מרוטשות, תאי גזים וקציני SS :bash: :bash: :bash: :bash:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.