עבור לתוכן

לוח אם שנשרף

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם.

ברשותי מחשב p-4 1.7 שהקבלים התנפחו והתפוצצו אני מעונין להחליף את הלוח לחדש איך אני יכול לדעת איזה לוח לקנות הייכן אני יכול לראות איזה תושבת יש למעבד בלוח הזה.

ודבר אחרון מה המחירים בערך של לוח כזה כרגע הלוח שלי עם כרטיס מסך משולב ואני רוצה שהלוח החדש יהיה עם כרטיס בנפרד.

תודה לעונים.

יום טוב.

פורסם

לסוקט 478

יעזור עם תתן תקציב ותגיד לנו למה זה מיועד (משחקים או לא וכו)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה.

אני רוצה להשקיע בערך 800 שקל,אני לא יודע אם זה שווה.

אני צריך לוח חדש כרטיס מסך וספק הכל יכול להכנס בסכום הזה.

המחשב משמש לאינטרנט אופיס קצת סרטים לא משהו כבד.

תודה

פורסם

ASUS p4p800 או ABIT IS7-E

פורסם

אם אני זוכר נכון P4 1.7Ghz היה גם בסוקט 423....כך שצריך לוודא שאכן יש לו 478

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

סתם שאלה, אם הקבלים התפוצצו, לא שווה לנסות לתקן?

פורסם

אפשרי לתקן אבל אם אדם לא מקצועי יתקן או שתשים קבלים בגודל לא מתאים ובמידת דיוק לא מתאימה

אתה יכול לשרוף עוד רכיבים על הלוח וגם חלקים אחרים במחשב

פורסם
  • מחבר

במחירים של היום עדיף להחליף לוח לפי דעתי. יש על הלוח לפחות שישה קבלים מפוצצים הלוח כבר ישן אפשר להחליף את כל הקבלים השרופים ואז לגלות שעוד משהו דפוק.

פורסם

אפשר להחליף קבלים, אבל:

1. צריך לכתת רגליים וללכת לחפש קבלים בדיוק בערכים המתאימים.

2. צריך ללכת ולמצוא מישהו עם מכונת SMT שיוכל להחליף את הקבלים, וגם שלא ירצה תשלום.

3. אחרי שכבר הוחלפו הקבלים, לא ידוע במאה אחוז למה התפוצצו. יכול להיות רכיב דפוק שיפוצץ גם את החדשים.

פורסם

לוח אם עם קבלים מפוצצים אינו בהכרח שרוף אני אישית נתקלתי לפני כמה חודשים בלוח עם קבלים מפוצצים הוא עבד אבל כדי ש XP יעלה היה צריך להוריד את מהירות המעבד לחצי, אחרת הוא קרס - לאחר בדיקה אלה היו קבלים שאחראים על המתח שעובר למעבד, כל הקבלים הפגומים הוחלפו והלוח עובד כמו חדש.

אבל במקרה שלך אם זה לוח ללא AGP ורק כרטיס מסך OB אז עדיף לקנות חדש או משומש במצב טוב, כי המעבד הזה די ישן ולא כל כך כדאי להשקיע בו.

פורסם

אם אני זוכר נכון P4 1.7Ghz היה גם בסוקט 423....כך שצריך לוודא שאכן יש לו 478

יש בתושבת 478 ויש בתושבת 423 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים