עבור לתוכן

האופציה הזולה יותר, האח הנחות (אך זול), ה IAUDIO M5

Featured Replies

פורסם

בקרוב אצלכם, האח המבוגר, אך זול ומכיל פחות אופציות של ה IAUDIO X5:

Ok, so there's your basic 20GB M5, which measures 103.7 x 60.8 x 14.3 mm and weighs about 145 grams - runs for 14 hours on each battery charge. The M5L adds some 21 hours worth of battery efficiency to this figure (35 hours in total) at the expense of some pocket-friendliness: it's 4mm thicker and weighs 180 grams. Still not too bad. LCD specs: a 160x128 pixel, 4-grayscale screen.

Prices? 249k Won (about 250 USD) for the regular version, 279k (some 275 USD) for the M5L - which is very cheap to korean standards. Hope there's more on the way... 30GB or 60GB would be much appreciated.

note that the M5 doesn't come with USB-OTG & FM tuner and that accessories like the cradle & line-in cable (wtf) have to be bought seperately. Also, the subpack is now being sold seperately as well... could this mean that the X5's USB-OTG port has been replaced by a conventional USB2.0 port?

ותודה ל

http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1921

בלינק יש תמונה של המכשיר החדש.

פורסם

נראה טוב... :xyxthumbs:

מזכיר את ה-H120 מול ה-H320...

פורסם

אם יהיה הבדל מחיר משמעותי זה בהחלט שווה, המסך הצבעוני וכל הקליפים זה גימיק מיותר בנגן אמפי3 עם מסך 2 אינטש ובלי TVOUT. לדעתי לפחות.

פורסם

אם זה היה לפני שקניתי את הX5 הייתי קונה אותו

אבל עכשיו אנלא ממש מתחרט שקניתי ת'X5 כי הבנתי שהמסך הצבעוני זה לא סתם גימיק... שמתי בו כמה פרקים של שנות ה70 ורואים דווקא די סבבה זה ממש נחמד בנסיעות וכאלה...

פורסם

הנגן הזה היה אמור לצאת לפני הX5 אבל משום מה הם הוציאו קודם את הX5

פורסם

ידוע מתי יגיע לארץ ומה יהיה מחירו ?

מה מחירו בחול ?

פורסם

1.לא

2.M5-250$

M5L-275$

פורסם

באמת מעניין, תודה רבה על המידע :)

פורסם

הוא נראה יפה יותר מהX5

לדעתי כסוף יפה יותר משחור אבל זה עניין של טעם

ומי שלא רוצה לשלם עוד על מסך צבעוני אז זה הנגן בשביל

פורסם

זה נכון שה M5L זול מה X5L אך ההפרש הוא 49 דולר (20 GB) ואני לא יודע אם ההשקעה הזאת לא שווה את התוצאה.....

פורסם

מישהו יודע מה הבאנדל שלו כי אם יהיה לו באנדל בסגנון של האריברים אז הוא יהיה ככל הנראה הגן הכי טוב כי מה שפגע בX5 זה הבאנדל

פורסם

זה נכון שה M5L זול מה X5L אך ההפרש הוא 49 דולר (20 GB) ואני לא יודע אם ההשקעה הזאת לא שווה את התוצאה.....

עדיף לתת עוד 50$ ולקחת את הX5 כי ההפרש באמת שווה את התוספת

אבל זה תלוי בצרכים של מי שקונה

פורסם

אני מחפש כבר שבועיים חנות לX5L...המקום היחידי הנורמלי שמצאתי זה ישירות מפוליפון או משקם אלקטריק ששם עולה 2300..יקר

עכשיו כששמעתי על הדגם החדש של הM5L..אני מחכה כנראה...תלוי מה יהיה המחיר

עריכה : או שלא!

"Update: note that the M5 doesn't come with USB-OTG & FM tuner"

אין רדיו!

בכל מקרה אני עדיין מחפש חנות לX5L (ובבקשה לא COMPIL. אני לא רוצה להיות שפן הנסיונות פה..אף אחד לא קנה מהם מכשיר כזה ואני מעדיף להמנע מקניה מחנות נידחת בנתניה)

פורסם

אני מחפש כבר שבועיים חנות לX5L...המקום היחידי הנורמלי שמצאתי זה ישירות מפוליפון או משקם אלקטריק ששם עולה 2300..יקר

אם אתה מתכוון לX5L 30 GB תדע לך שזה הכי זול שתוכל למצוא.....אם ל 20 GB ...זו סביבות העלות שלו....

פורסם

2300 בשקם אלקטריק ופוליפון גירסת ה20 GB של 35 שעות

ויש בCOMPIL תא אותה הגירסא ה2000...אבל אנלא לוקח סיכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים