עבור לתוכן

מארז אלטרנטיבי ל-ENERMAX 350W...

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני צריך לדעת - האם יש מארז טוב ששווה באיכותו ל-enermax 350W (מציפטק למשל) ? ? ? ?

אני צריך לדעת דחוף כי אני רוצה לסגור היום על המפרט ולהביא אותו לחנויות מסוימות...

בבקשה תענו מי שיודע... תגידו חברה ודגם...זה דחוף... :D

תודה מראש, MB

פורסם

שלום!

אני צריך לדעת - האם יש מארז טוב ששווה באיכותו ל-enermax 350W (מציפטק למשל) ? ? ? ?

אני צריך לדעת דחוף כי אני רוצה לסגור היום על המפרט ולהביא אותו לחנויות מסוימות...

תודה מראש, MB

אין, כי צ'יפטק מייצרים רק מארזים וגם מארז של אנרקמס 350 וואט זה למעשה מארז של צ'פסטק בצבע שחור כה מאוד עם ספק של אנרמקס, וזה אותו דבר הולך עם אנטק. לכן, אם אתה רוצה ספק בצבע אחר אני מציע לך לקחת צ'יפטק עם ספק אנרמקס 350 ואט, כי אין שום ספק המשתווה לרמה של ספקים של אנרמקס.

פורסם

כדאי לך למחוק את ההודעה שמקפיצה לפני שאחד המנהלים יקפוץ עליך... :bash:

יש צ'יפטק מאלומיניום, שזה יותר טוב מהאנרמקס אבל חוץ מזה, אין...

פורסם

שלום!

תודה מראש, MB

אין, כי צ'יפטק מייצרים רק מארזים וגם מארז של אנרקמס 350 וואט זה למעשה מארז של צ'פסטק בצבע שחור כה מאוד עם ספק של אנרמקס, וזה אותו דבר הולך עם אנטק. לכן, אם אתה רוצה ספק בצבע אחר אני מציע לך לקחת צ'יפטק עם ספק אנרמקס 350 ואט, כי אין שום ספק המשתווה לרמה של ספקים של אנרמקס.

יש, תנסה את Antec אשר שומרים על יציבות מתחים ב-Full Load, לא כמו ה-Enermax, אתה יכול גם לנסות אתPc Power and Cooling , אשר נחשבים לטופ שבטופ.

פורסם

ספקים של Pc Power and Cooling הם לא אופציה בארץ.

ספקים של Antec, לפחות מהדגמים החדשים, יש להם בעיות מתחים רציניות - הם פשוט נמוכים מאוד, בעיקר כאשר מתקינים אותם עם לוחות אם שדורשים כמות גבוה של אספק. זה רע מאוד, בעיקר כשאתה מתחיל להעלות את מהירות האפיק, והמתחים הנמוכים יורדים עוד יותר - אז יכולות להתחיל בעיות יציבות.

פורסם

אני רוצה לקנות מארז בזמן הקרוב , הלכתי לפנדה בשביל לבחור אחד .

ראיתי שהם מספקים עם המארזים של צ'פסטק ואנטק רק ספקים של אנטק או ג'נריק.

אני מתכנן אוברקלוק , אז כדאי לי לקנות במקום אחר שמציע ספקים של אנמרקס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים