פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים יש לי קובץ PSD. גודל: 6459X9987 רזולוצייה: 1000 פיקסל לאינצ' \ 393.701 פיקסל לסנטימטר.אני מנסה להגדיל את הקובץ לגודל פוסטר (גובה 100ס"מ~ רוחב 60ס"מ~)ואז יש שגיאה:"לא יכל להשלים את פקודת ההגדלת תמונהבגלל שה SCRATCH DISKS מלאים"מישהיו יודע מה זה הSCRATCH DISKS?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים כן, גוגל יודע היטב מה זה.. ניסית לחפש ???http://www.google.com/search?q=scratch+disks&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים נשמע שפשוט ניסית להגדיל את משטח העבודה ברזולוציה הנתונה ל 100X60 ס"מ (מה שדורש בחישוב מהיר כ 2.7GB זיכרון).אתה צריך פשוט להוריד את ההגדרה של הרזולוציה ל 100 פיקסלים לס"מ וזהו, לא צריך בכלל לשנות את הגודל של התמונה.אני לא יודע בדיוק איך משנים את הרזולוציה של תמונה נתונה בפוטושופ, אבל תמיד אפשר לפתוח תמונה חדשה ב 100 פיקסלים/ס"מ ושתהיה באותו גודל (בפיקסלים) ולגזור ולהדביק את כל התמונה.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אני מצטער, אבל זה פשוט חסר הגיון... איך לא חשבת לחפש בגוגל ? הדבר הכי בסיסי היום זה גוגל, יש שם מספיק תשובות לכולם..אם אנשים באתר (ואני לא מדבר עליך ספציפית), היו מזיזים את התחת שלהם לחפש דקה בגוגל לפני שפותחים עוד פוסט על עוד משהו כזה, הפורום היה הרבה יותר מתורבת וחסר ספאם.. מצד שני, למה אפשר לצפות כבר...
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר אני מצטער, אבל זה פשוט חסר הגיון.סליחה מר מושלם.וגם הבכיינות שלך לא תורמת הרבה לפה, יש דברים שמפריעים הרבה יותר מאנשים ששכחו לחפש בגוגל פעם ב....זה קורה אף אחד לא מושלם, זה בעצם הדבר האחרון שאפשר להתחיל לבכות עליו ולהאשים אותו בספם וחוסר התרבות באתר, אני אפילו לא חושב שזה קשור בכלל לנושא, לדעתי אתה נסחף ומקשר דברים לא קשורים.מצד שני משתמשים שבוכים על המצב בכל תגובה שנייה שלהם (לא מדבר בכלל עליך) ולא באמת עושים הרבה חוץ להספים את הפורום בדעות שלהם על המצב פה- על כמה שכולם לא מתורבתים ועל כמה שלא שמח להם פה ועל כמה שפעם היה פה טוב, לא תורמים הרבה גם הם לאתר.אגב, חבל סתם להתווכך על דבר כזה טיפשי.יום טוב לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.