עבור לתוכן

מפרט סופי,צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקשבתי בעצתכם(שהתבררה נבונה :xyxthumbs:) ואפילו שהוספתי דברים "מסביב" למפרט העלות שלו זולה יותר :smile1:

הנה המפרט:

AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY 880 ¤ 1

DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1

TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR 460 ¤ 2

WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 515 ¤ 1

LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1050 ¤ 1

NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 310 ¤ 1

כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1

Thermaltake TR2 430W 330 ¤ 1

MAG 778 AH 740 ¤ 1

Microsoft® Standard Wireless Optical Mouse 160 ¤ 1

THERMALTAKE 120MM 70 ¤ 1

ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

סה"כ: ¤ 6355

מה דעתכם?

אני יודע שחלקכם יגיד שאפשר לקנות MX-510 במחיר הזה,אבל אח שלי מתעקש על עכבר אלחוטי בטענה:"אני שונא לכוון ולירות גם ככה"(ההגדרה שלו לFPS מסתבר)כלומר לא חשוב לו הדיוק(הוא קיבל מכות כמובן על ההגדרה הזאת).

• תגובות 48
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכבר אלחוטי לא ממש מתאים למשחקי FPS.אם כבר קח MX1000 המשובח.

פורסם
  • מחבר

עכבר אלחוטי לא ממש מתאים למשחקי FPS.אם כבר קח MX1000 המשובח.

חבר הבנת-הנקרא שלך על הפנים!!!!

אני מסביר לך שהוא ל-א משחק בFPS,ואתה ממליץ על עכבר המיועד לכך(הייתה עוד דוגמא לזה אם מסתכלים למעלה :smile1:).

בכל מקרה החלטנו לוותר על ההוצאה ולקנות אחד יותר מאוחד...

פורסם

1. תעיף את המסך הזה וקח את ה-793DF שהמליצו לך.

2. אפשר לוותר לדעתי על ה-7700CU אם לא מתוכנן אוברקלוק ולשים משהו זול יותר.

פורסם
  • מחבר

1. תעיף את המסך הזה וקח את ה-793DF שהמליצו לך.

2. אפשר לוותר לדעתי על ה-7700CU אם לא מתוכנן אוברקלוק ולשים משהו זול יותר.

למה לכל הרוחות והשדים מישהו בכלל מעלה על דעתו ולו לשנייה שלא מתוכנן אוברקלוק?!?!?!(אני בידיוק קורא האריפוטר...)

בטח שמתוכנן!!!!!!!!!

עזוב מסך,זה המסך זול,טוב וקוריאני - לא צריך יותר מזה :smile1:(פאק אני מת על הסמיילי הזה :smile1: :smile1: :smile1:)

יש עוד משהו?

פורסם

בגישה המסריחה שלך לא תקבל יותר עזרה ובטח שלא ממני. :pissed:

פורסם
  • מחבר

מבקש סליחה.ראיתי שאתה עוזר כאן לכולם וכנראה מכאן הבלבול :hat:.

פורסם

אין צורך ב HSF כזה כבד

זה מעבד קריר ביותר, גם אם תגיע איתו ל 1.7V וב LOAD מלא לא תגיע איתו לטמפ' שבה אתה צריך כזה

אפשר להסתפק בקלות במשהו הרבה פחות כבד, במשקל ובכיס

הספק כוח של TT הוא ביזבוז טוטאלי

לא ספק בשמיים והמחיר בשמיים

פורסם
  • מחבר

חשבתי על ההאק 400W ד24pin אבל ההפרש הוא 5 שקלים :silly:,בסוף בחרתי בטרמלטייק אפילו שהוא פחות שקט כי הוא מספק 18A על ה12+ לעומת ה15A אצל האק,חוץ מזה הוא נראה טוב :smile1:.

אני חשבתי שמערכת כזאת תסתפק גם ב300W פשוט אבל אני לא יודע בנוגע ליציבות,כאמור מתוכנן אוברקלוק(ככל האפשר!)

בנוגע לקירור של זלמן,אני יודע שהוא כבד אבל לא ראיתי גוף אחר במחיר הזה שמציג ביצועים כאלו,הXP120 יקר ודורש מאורר בנפרד(שסביר להניח שקט וחלש או חזק ומרעיש),ובכלל,אני לא רוצה ליהיות מוגבל בOC בגלל הקירור,וחשוב לי מעבד קר(ולא,IGLOO מסריח ב40C IDLE שמרעיש נורא לא יספק אותי(בר רפאלי כן))

הצעות ???

פורסם

חשבתי על ההאק 400W ד24pin אבל ההפרש הוא 5 שקלים :silly:,בסוף בחרתי בטרמלטייק  אפילו שהוא פחות שקט כי הוא מספק 18A על ה12+ לעומת ה15A אצל האק,חוץ מזה הוא נראה טוב  :smile1:.

אני חשבתי שמערכת כזאת תסתפק גם ב300W פשוט אבל אני לא יודע בנוגע ליציבות,כאמור מתוכנן אוברקלוק(ככל האפשר!)

בנוגע לקירור של זלמן,אני יודע שהוא כבד אבל לא ראיתי גוף אחר במחיר הזה שמציג ביצועים כאלו,הXP120 יקר ודורש מאורר בנפרד(שסביר להניח שקט וחלש או חזק ומרעיש),ובכלל,אני לא רוצה ליהיות מוגבל בOC בגלל הקירור,וחשוב לי מעבד קר(ולא,IGLOO מסריח ב40C IDLE שמרעיש נורא לא יספק אותי(בר רפאלי כן))

הצעות  ???

גוף קירור?

Big Typhoon של TT

פורסם
  • מחבר

בסדר,קראתי כמה ביקורות ואתה צודק,הוא באמת עדיף - אני אשנה את בהזמנה בסעיף של גור קירור ל-BIG TYPHOON.

הגודל שלו קצת מלחיץ אותי כי במארז יש מין תעלת אוויר שעלולה ליצור התנגשותאו שהוא כ"כ גדול שהוא כבר יש יתנגש בדלת :smile1:.

ומה עם הספק???

פורסם

בסדר,קראתי כמה ביקורות ואתה צודק,הוא באמת עדיף - אני אשנה את בהזמנה בסעיף של גור קירור ל-BIG TYPHOON.

הגודל שלו קצת מלחיץ אותי כי במארז יש מין תעלת אוויר שעלולה ליצור התנגשותאו שהוא כ"כ גדול שהוא כבר יש יתנגש בדלת  :smile1:.

ומה עם הספק???

HEC 400W

Thermaltake 430W

ENERMAX 420W

בחר מה שנוח לך :silly:

פורסם

שני הראשונים לא משתלמים

כמה כסף נשאר לספק כוח?

פורסם

שני הראשונים לא משתלמים

כמה כסף נשאר לספק כוח?

למה לא משתלמים? ???

פורסם

כי הם לא ספקים באיכות מספיק גבוהה כמו המחיר שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים