עבור לתוכן

מפרט סופי,צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

שלום,

זה המפרט הסופי שאני אזמין ביום חמישי(אלא אם כן יש מקום לשינויים),וכמאור,אני צריך את חוות דעתכם עליו.

המפרט:

AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY 880 ¤ 1

DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1

TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR 460 ¤ 2

WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 515 ¤ 1

LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1050 ¤ 1

NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 310 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1

OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1

MAG 778 AH 740 ¤ 1

THERMALTAKE 120MM 70 ¤ 1

ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

סה"כ: ¤ 6645

דבר קטן שמציק לי,האם כדאי לחסוך את ה-170 ש"ח האלה שמתבזבזים ממש על הרכבה?(זה מחיר מופקע לדעתי)ואם אני לא אשלם להם הרכבה האחריות תשתנה?...

אייל.

• תגובות 48
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפרט טוב !

לדעתי אם אתה רוצה לחסוך , אתה יכול ללכת על ספק אחר שיהיה גם איכותי רק בפחות...

למשל על ENERMAX 420W שעולה 420 אם זכרוני אינו מטעה אותי , ובכך אתה תחסוך 150 ש"ח... אפשר גם ללכת על HEC שזה בכלל יחסוך

וההרכבה לא קשורה באחריות, עדיין תהיה לך אחריות.

פורסם
  • מחבר

כן חחחח אבל הוא כבר לא במלאי בחנות,כנראה שבגלל זה הם הורידו מחירים בחלקים אחרים...

גם ככה אני מעדיף לא ללכת על נויס0טייקר עוד פעם :smile1:

פורסם

הספק חזק מידי למערכת הזאת (לא שזה מזיק)

פשוט זה בזבוז של כסף כאשר אתה יכול להביא ספק טיפה יותר חלש אבל אמין ולחסוך בקלות כ100 ש"ח

ובחסכון הזה אתה יכול לקחת דיסק קשיח של WD SATA 2 200G

דבר שיהיה יותר טוב ויותר מנוצל

פורסם

כמו כן תחליף לוח כי לפי מה שאני מבין אתה לא הולך לעשות אובר קלוק(זכרונות)

פורסם

המסך לא משהו.

פורסם

כמו כן  תחליף לוח כי לפי מה שאני מבין אתה לא הולך לעשות אובר קלוק(זכרונות)

אמנם הלוח מעולה ל- OC , אך גם מחוץ ל-OC מבחינה כללית הוא מעולה, אני לא רואה סיבה למה להחליף...

פורסם
  • מחבר

הספק חזק מידי למערכת הזאת (לא שזה מזיק)

פשוט זה בזבוז של כסף כאשר אתה יכול להביא ספק טיפה יותר חלש אבל אמין ולחסוך בקלות כ100 ש"ח

ובחסכון הזה אתה יכול לקחת דיסק קשיח של WD SATA 2 200G

דבר שיהיה יותר טוב ויותר מנוצל

אני מסכים,אבל אני לא מכיר ספק יציב(חשיבות עליונה אצלי,אפילו שבמחשב שלי יש coolmax...(שמבצע את עבודתו נאמנה!))במחיר כזה אם יש אחד מנעה,שהוכח שהוא יציב אני אשמח שתראה לי אותו!

כמו כן תחליף לוח כי לפי מה שאני מבין אתה לא הולך לעשות אובר קלוק(זכרונות)

WTF?!זה BH-5 חבר...מקסימום מחלק יכנס לתמונה(התזמונים של הTCCD פשוט בלתי נסבלים!!!).

המסך לא משהו.

עברנו על זה :),זה המסך היחידי שמספק 1600X1200+תדר רענון סביר+גודל נקודה נורמלי+צג שטוח+עיצוב+מחיר זול,אני לא מבין בנושא וזה המסך - פשוט אין לי כוח לזה.

חוץ מזה,המוכר בעצמו המליץ לי עליו.......

פורסם

אני מסכים,אבל אני לא מכיר ספק יציב(חשיבות עליונה אצלי,אפילו שבמחשב שלי יש coolmax...(שמבצע את עבודתו נאמנה!))במחיר כזה אם יש אחד מנעה,שהוכח שהוא יציב אני אשמח שתראה לי אותו!WTF?!זה BH-5 חבר...מקסימום מחלק יכנס לתמונה(התזמונים של הTCCD פשוט בלתי נסבלים!!!).עברנו על זה  :),זה המסך היחידי שמספק 1600X1200+תדר רענון סביר+גודל נקודה נורמלי+צג שטוח+עיצוב+מחיר זול,אני לא מבין בנושא וזה המסך - פשוט אין לי כוח לזה.

ב- Noacomp יש את ה- Hec 400W , יש גם את ה- ThermalTake 430W ... הם יציבים וזולים יותר. פשוט תבחר. :)

פורסם

עברנו על זה  :),זה המסך היחידי שמספק 1600X1200+תדר רענון סביר+גודל נקודה נורמלי+צג שטוח+עיצוב+מחיר זול,אני לא מבין בנושא וזה המסך - פשוט אין לי כוח לזה.

הרזולוציה זה היתרון היחיד שלו על SAMSUNG 793DF.הצג שלו שטוח רק מבחוץ ,הסאמסונג זול יותר ,חבל שאתה לא מבין בגלל זה אתה נתקע עם זבל כזה.

ומה חשבת שהמוכר לא ימליץ לך עליו?

פורסם

עדיף באותו טווח מחיר לקחת ENERMAX 350 WATT.

פורסם
  • מחבר

הוא יחזיק לך את המערכת אם זה מה שאתה שואל ;)

ברור לי שהוא יחזיק,השאלה היא אם הוא יציב(מתכונן אוברקלוק כאמור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=133984.0)

כנראה שזאת שאלה שאני אמור להפנות לפורום המתאים..

עדיף באותו טווח מחיר לקחת ENERMAX 350 WATT.

אין בנעה.

פורסם

ברור לי שהוא יחזיק,השאלה היא אם הוא יציב(מתכונן אוברקלוק כאמור:  http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=133984.0)

כנראה שזאת שאלה שאני אמור להפנות לפורום המתאים..אין בנעה.

לא ממש יודע לגבי OC , מה שכן, אני כמעט בטוח שה- ENERMAX יחזיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים