עבור לתוכן

חייב עצות לגבי בניית מערכת סטריאו לרכב! לכל המנוסים! עזרו לי! :]

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה!

כבר הרבה זמן שאני  מת להרכיב מערכת איכותית ברכב... ויש לי כבר את הכסף...[תקציב=כ-2000 ש"ח לרדיו דיסק+רמקולים לכל הרכב]

אבל אין לי ידע בנושא!

מבחינתי אם הייתי שומע אצל מישהו-מערכת מסויימת-אם הייתי אוהב אותה הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים...אך אין לי חברים שמשקיעים ממש במערכת לצערי.

אני בעקרון צריך :

[glow=red,2,300]1.[/glow]רדיו דיסק [עדיף שלא יהיה כולו כסוף כי הכל באוטו שחור אצלי]-הבנתי שכדאי ללכת על PIONEER...

שיקרא MP3 + WMA ושיהיו לו כמה שיותר מאפיינים כמו RDS..אקולייזר..קליטת רדיו מצויינת ומותאמת לארץ![הבנתי שלא כולם ככה]... שהעברת שירים תהיה מהירה...[הבנתי שהרבה נגנים של פיוניר לא מעבירים מהר ויש DELAY]...שיהיה שלט..שהפאנל לא יהיה מסובך לפירוק והרכבה[נופל?נשלף?] וזהו.... [לא צריך דולפינים ותצוגות מדהימות]...

[glow=red,2,300]2.[/glow]FRONT STAGE? ככה קוראים לזה? רמקולים איכותיים לקדמת הרכב...עם טוויטרים [צריך טוויטרים?] ו CROSSOVER [שכחתי מה זה..]

הבנתי ש KENWOOD מעולים..

[glow=red,2,300]3.[/glow]רמקולים 9*6-מאחורה... אשר יתנו צלילים נמוכים טובים גם.. כי אני לא הולך לשים סאב וופר!...  [אגב.. יש לי מגבר קטן של SHEERWOOD שקיבלתי.. אם תרצו אעלה תמונה ותגידו לי אם שווה להתקין כזה ברכב והאם הוא ישפר את הסאונד או לא?] הבנתי שגם פה כדאי KENWOOD.

אגב שמעתי כאלה של חברת MAGNAT [גרמני אבל לא כ"כ מוכר] בחנות POMPA והם נשמעו פצצה!

אז לכל זה אני מקציב 2000 ש"ח בערך.. ללא סאב [לא צריך]  ומגבר [כי יש לי אחד]..

בבקשה חבר'ה! אל תזרקו סתם דגמים וכו'.. כי אני פונה אליכם- בעלי הנסיון... שאצלם או אצל חבריהם מורכבת מערכת איכותית...אני רוצה תשובה אמינה!

אגב... תגידו לי... הסאונד לא נקבע יותר ע"י הרמקולים? יותר מאשר הרדיו דיסק? .... למה נראה כאילו כל רדיו דיסק עושה את אותה עבודה-קריאה- אבל לרמקולים יש חשיבות מכרעת יותר בקביעת איכות הסאונד לדעתי... [כמו בגיטרות ומגברים]... אבל על זה אתם תענו לי...

נ.ב-המכונית שלי היא סובארו אימפרזה 2001 אם זה משנה [לא טורבו]

תודה אנשים טובים!!  8)

פורסם

קארס פורום ... לא HW זון ......התבלבלת מעט בפורום

פורסם
  • מחבר

למה אחי?

אני זוכר שיש פה אנשים שמבינים ועוזרים... וגם חלק מאותו פורום... :-\

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על סאב מאשר על אחוריים, סאב נותן איכות טובה יותר, האחוריים הם רק תוספת,

תמונה של המגבר תעזור מאוד!

ושאלה נוספת, יש לך גישה לדיוטי פרי הזמן הקרוב?

פורסם
  • מחבר

ממממ...אין לי ממש גישה לדיוטי פרי.... [למרות שלפעמים הם יקרים יותר מחנויות רגילות....מנצלים את זה שכולם ממהרים... ]

בכל מקרה... אני לא אשים סאב כי:

א.מה לעשות... מסיעים את ההורים לכל מיני מקומות... וזה לא יבוא בחשבון... [אני עוד צריך להתאמן על להעביר את הסאונד דרך הרדיו דיסק מאחורה לקדמת הרכב כדי שזה לא יציק להם... אז גם סאב? ]

ב.מממ... אולי אני טועה אבל סאב זה יותר מתאים לכאלה שאוהבים ראפ היפ הופ וכו'.... אני שומע רוק ...אקוסטי וכו'.... אז לא יודע אם זה ממש נחוץ...

אני צריך  MID .. ו TREBLE מצוינים... פחות באסים...

ג.אין לי יותר מידי כסף.... גם ככה 2000 שקל זה לא יותר מידי...

:)

פורסם

ושוב, קארס פורום לא HW זון

פורסם

ב 2000 ש"ח

לא תקנה לעצמיך משהוא רציני, אולי משהוא עלוב ביותר!

פורסם
  • מחבר

לא טיפה הגזמת?

הרי רדיו דיסק טוב עולה 1300-1000 ש"ח

9*6 טוב עולה בערך 400-600 וFRONT STAGE עולה 500 ומעלה.... אז למה ללכלך?...

אם לך יש 5000 אז לך תקנה ALPINE ו MOREL ואחרי שבוע -פורצים ידפקו לך את זה

פורסם

לא טיפה הגזמת?

הרי רדיו דיסק טוב עולה 1300-1000 ש"ח

9*6 טוב עולה בערך 400-600 וFRONT STAGE עולה 500 ומעלה.... אז למה ללכלך?...

אם לך יש 5000 אז לך תקנה ALPINE ו MOREL ואחרי שבוע -פורצים ידפקו לך את זה

רדיו דיסק טוב של פיוניר עולה 800 ש"ח

6*9 של מורל בסביבות 500 ש"ח

קידמיים של מורל דוטק 700 ש"ח

וזה לא ממש הרבה תיראה ייצא 2000.... +- עוד 100-200 ד"ח

עכשיו תיראה אתה יכול לשים סאב איכותי+מגבר איכותי וקומפוננט של אלפיין או מורל מקדימה מהסדרות היותר טובות, +מערכת נחמדה של פיוניר

רובן זולות היום, כל זה יסתכם לך בכ.. 3000-3500 ש"ח אולי פחות

אבל זה שווה את זה.

וכן מבאס כשפורצים לאוטו שלך!!!

פורסם

ממממ...אין לי ממש גישה לדיוטי פרי.... [למרות שלפעמים הם יקרים יותר מחנויות רגילות....מנצלים את זה שכולם ממהרים... ]

בכל מקרה... אני לא אשים סאב כי:

א.מה לעשות... מסיעים את ההורים לכל מיני מקומות... וזה לא יבוא בחשבון... [אני עוד צריך להתאמן על להעביר את הסאונד דרך הרדיו דיסק מאחורה לקדמת הרכב כדי שזה לא יציק להם... אז גם סאב? ]

ב.מממ... אולי אני טועה אבל סאב זה יותר מתאים לכאלה שאוהבים ראפ היפ הופ וכו'.... אני שומע רוק ...אקוסטי וכו'.... אז לא יודע אם זה ממש נחוץ...

אני צריך MID .. ו TREBLE מצוינים... פחות באסים...

ג.אין לי יותר מידי כסף.... גם ככה 2000 שקל זה לא יותר מידי...

:)

א. בזה אני לא יכול לעזור לך

ב. אתה טועה, סאב נותן סאונד הרבה יותר טוב מ9*6 בכל סגנון, ובכל מצב, 9*6 שמים רק בנוסף לסאב

ואני מבקש עוד פעם, תמונה של המגבר יכולה לעזור.

פורסם

יש לי ברכב ציוד סטריאו בשווי כ 18000 אלף שקל.

הוא כבר בן יותר משנה, ואף אחד לא שם עליו עין.

פשוט לא צריך לשים דברים נוצצים ומושכי תשומת לב, לקחת כל הזמן את הפאנל הביתה, בלי בומים על קוליים שמושכים תשומת לב (אין אצלי אפילו סאב - לא צריך) ולא מתרברבים במערכת בפני אף אחד - והופ, לא מושכים תשומת לב לא רצויה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..... 2 דברים:

1.מה זה?:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PIONEER-DETACHABLE-FACEPLATE-DEH-P6500_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38644QQitemZ7991051781QQrdZ1

זה רדיו דיסק קומפלט? לא צריכה להיות קופסא עם זה?

האם אולי יותר משתלם לקנות דרך EBAY?  ממש גניבה פה בארץ... הבעיה תהיה כנראה עם הרדיו... אם זה בא מארה"ב .. למרות שהבנתי שניתן לסדר את זה..

2.תמונה של המגבר שקיבלתי...:

http://mama8.250free.com/IMG_5777.JPG

די קטן כמו שאתם רואים... אבל הבנתי שהוא טוב...

מה זה הפיוז הזה שמצד ימין למגבר? כתוב עליו 5AFUSE-נמצא בתוך צינור שחור ויש מן מנורה כזו בפנים....

יש לציין שהמגבר ישן .... בערך משנות ה-90.... צריך לחשוש מלחבר אותו? אולי הוא יכול לקצר רמקולים או רדיו דיסק? אולי צריך להחליף חיווטים או ת'פיוז הזה?

תודה

פורסם

1. זה לא רדיו דיסק, זה רק הפאנל שלו.

2. המגבר הזה הוא לא יותר מצעצוע.

פורסם
  • מחבר

1.למה שמישהו יקנה רק פאנל? האם הפאנל זה הכל? ובעצם הקופסא עצמה [איפה שהדיסק נכנס] היא משהו אוניברסלי?

2.צעצוע אבל זה לפחות משהו....כי אני לא הולך להוציא יותר מידי כסף....SHERWOOD זו חברה טובה לא? אולי הספק לא גבוה במיוחד ... ואני מנחש שזה רק ל-2 רמקולים.... אבל תענו לי על החששות שלי.........האם לנסות לחבר כשארכוש מערכת? יש סיכון לקצר אם זה ישן מידי? מה זה הפיוז?

3.שוב... האם שווה לרכוש מ-EBAY? [אל תדאגו למכס...נסדר משהו] או שיש חשש לגבי תאימות הרדיו?

פורסם

שמע בתקציב שלך אתה לא תקבל יותר מדי,

אני יכול להמליץ לך לקנות רדיודיסק פשוט ולחבר אותו לרמקולים סטוק של האוטו

אחרי זה תוכל לשפר אם לא תהיה מרוצה,

ד"א על איזה אוטו מדובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים