פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים המעבד כפול הליבה הזה כמה MHZ בסטוק הוא?בCPU-Z מראה רק את הMHZ של ליבה אחת לא? אם כן השני זהה לראשון? כאילו אם עושים OC לראשון גם השני מקבל את זה? כיי ממש לא הבנתי את זה...
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים עשית טעות במוד של הכרטיס מסך.ביטלת את המאוורר המקורי בזה שהורדת את הפלסטיק שמוביל את האוויר אל הסינק.לפחות ככה נראה לי
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים עשית טעות במוד של הכרטיס מסך.ביטלת את המאוורר המקורי בזה שהורדת את הפלסטיק שמוביל את האוויר אל הסינק.לפחות ככה נראה לידי נכון אם לא אכפת לך לאבד את האחריות תחזיר את הפלסטיק ותעשה חור בגודל של המאוורר
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אתה טועה בגדול, בזה שהוא הוריד את הפלסטיק, אז הוא יכול להחזיר אותו מתי שהוא רוצה והופ- יש לו אחריות..., אבל במקרה של לחתוך חור בתוך הפלסטיק?, אני ממש לא חושב...
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים עשית טעות במוד של הכרטיס מסך. ביטלת את המאוורר המקורי בזה שהורדת את הפלסטיק שמוביל את האוויר אל הסינק. לפחות ככה נראה לי הטעות היא שהוא הפך כרטיס של ONE - SLOT לTWO - SLOT
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מה כבר יעזור לו הסלוט מתחת לכרטיס!?!?!?, אתה מודע לזה שהכרטיס שלך בקירור סטוק תופס 2 סלוטים כן?....
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים ה4800 החדשים הבנתי קצת יותר טובים.. אבל שלי עושים 315 על 2-5.4.4.8אולי נצליח לסחוט עוד טיפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.