פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר תגידו אתם בסדרסבבה אולי מבחינת איכות ה cm לוקח אוקיי מקובל..אבל מבחינת יופי אני לא יכול להשוות אותם בכלל לא שאני מזלזל או משהו אבל כמו שאמרו פהעל טעם וריח אין מה להתווכחאני חושב שה tt בכלל לא באותה רמת יופיהוא הרבה מעל..
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אז אתה בעצם כמו כל ישראלי אחרלמי אכפת מהאיכותתיקח כבר מארז ג'נרי שנראה יפה ב 100 שקל וזהו
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר בוא לא נסחף..ומה הקשר כמו כל ישראלי איזה שטויותרק ישראלים קונים tt?מה השטויות האלה?ובוא נשווה את ה kandalf למארז ג'נרי נכון..איזו קיצוניות...אני חיפשתי מארז יפה עם מעט איכותוה kandalf ממש מתאים..זה שה cm יותר יפה לדעתךזאת עדיין רק דעתך..ומה אתה מגדיר בתור איכות? (אני מנסה להבין)ה cm יורד ב 5 מעלות מה tt?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים כמו כל ישראלי זה אומר שאתה מעדיף יופי על פני איכותזה לא משנה אם אנחנו מדברים על מארזים של 100 שקל או של 1200 שקלזה העיקרון שיש לך מארז יותר איכותי בפחות כסף אבל אתה מעדיף את היפה והפחות איכותיואני לא השוויתי את ה Kandalf למארז ג'נרי, אני אמרתי שאם כבר אתה הולך על מארז יקר ולא ברמת איכות של הכסף שלו אז כבר תחסוך 1000 שקל וקח ג'נרי פשוטלא אמרתי שה CM יותר יפה בעינייה Kandalf יותר יפה גם בעיניי, אבל אם אני קונה מארז אני מעדיף איכותומה אני מגדיר בתור איכות זאת שאלה גדול שעניתי עליה פעם, אני חושב אפילו בת'רד שאתה פתחת
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר אם לא אכפת לך להגיד זאת שוב אני ישמחאני רוצה לדעת מה ההבדלי איכות עד כמה זה בא לביטויובמה בדיוק?במעלות נמוכות יותר?ואם כן עד כמה?או שאתה מדבר על חומר טוב יותרואם זה חומר טוב יותר אז זה בא לביטוי במשקל יותר נמוך?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אני אחזור בקיצורהחומר עצמו יותר איכותי, מה שמתבטא במשקל יותר כבד, זה מצביע על מתכת שהריכוז מתכת בה הוא יותר גבוהזה אומר שחומרים אחרים שנמצאים במתכת והם יותר חלשים נמצאים בריכוז יותר נמוךאיכות הפלסטיקה, מאוד דומה לקודםאבל יותר קריטי מכיוון שפלסטיק הוא מטבעו חומר יותר חלש
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר אז לפי מה שאתה אומר בעיקרון מארז איכותי הוא מארז שיש בו חומרים יותר איכותייםאוקיי וזה בא לביטוי ב..?פלסטיק יותר חזק שלא ישבר? (אני עובד במחשבים משנת 92 בערך לא נשבר לי אפילו מארז ג'נרי אחד אז זה לא כזה להיט)מתכת חזקה וכבדה יותר? (במה זה יותר טוב?)ובכל אופן מכל מה שרשמת הבנתי שמארז איכותי הוא מארז חזק יותר מבחינת חומרים..אני לא מכיר אנשים שזורקים את המחשב שלהם לריצפה ומתגאים בזה שהמארז שלהם חזקאז מה זה עוזר לי בעצם?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים תשמע אני אמרתי את דעתי ונימקתי בקיצורהייתי יכול לכתוב לך דפיםלתת לך נתונים על מארזים כאלה שיוצאים עקומים ושבורים מהסטוקיםאבל אתה נעול על Kandalfאז זה ביזבוז זמן מבחינתי
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים חברה , הדיון הזה לא יגיע לשום מקום... חשוב לזכור שמארז זה לא מעבד או מקלדת, הסיבה שהישראלים קונים מארז ב160 שקל ולא ב700 ומעדיפים לקנות פנטיום 4 ולא סלרון היא מאוד מוצדקת. מארז טוב לא ממש נותן משהו. יש שני דברים שחשובים במארז לרוב הגדול של המשתמשים 1) יופי ומראה - זה הכי חשוב 2)יכולות אוורר,מרווח,וקירור. שזה פחות מעניין אנשים אבל זה הגורם השני שמתייחסים אליו עוד איך שהו ול70 אחוז מהמחשבים הביתיים הוא לא קריטי. זה שתקנה מארז מאלומיניום לא יהפוך אותו לאיכותי יותר - הוא יהיה קל יותר כשתסחב אותו בין מקום למקום בעיקר במשחקי רשת. זה שיהיה יותר קל להתקין בו דברים - שוב - לא רלוונטי כל עוד מרכיבים אותו פעם אחת. לגבי כל הדברים הללו זה טוב שיש ומבורך אבל את הכמה מאות שקלים הפרש יהיה חכם יותר להשקיע במסך יותר איכותי לדוגמה או בכל דבר אחר שייתן יתרון מורגש. הדבר השלישי שאולי כדאי להתייחס אליו כאן זה איכות הבנייה - שלא ישבר איזה חלק בטעות בעיקר הפאנל הקידמי , מה שלא יהיה אני לא ישלם מחיר של 4 מארזים בשביל שלא ישבר לי משהו (או יותר נכון אולי ישבר) סה"כ באמת המילה מארז איכותי היא די מיותרת ל 95 אחוז מהמשתמשים , ובעוד תהיה עדיפות לכל אחד מהדברים שהוזכרו כאן - לרוב, אפשר לקבל הרבה יותר מהמחשב אם משקיעים את הפרש הכסף במשהו אחר. אחרי הכל - כל הנסיונות של היצרנים לשבח את המארזים שלהם (SECC עלק) זה הכל שיווק בסיסי של דברים שלא ממש מענינים או יש בהם צורך ואנשים לא שמים לב אליו , תחשבו שפתאום MAG יתחילו לתת במפרט את "איכות החומר המדהים ובעל סגולות המרפא" שממנו עשוייה המסגרת של המסך *כמובן ההתיחסות כאן היא למארז בלבד ולא לספק שבא עם הרבה מארזים, וההתיחסות היא למחשב שולחני ביתי רגיל ולא מחשב עם משימה מיוחדת (HTPC למשל שם יש הגיון רב שהמארז יהיה אחד מהרכיבים ביותר יקרים).
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר תשמע אני אמרתי את דעתי ונימקתי בקיצורהייתי יכול לכתוב לך דפיםלתת לך נתונים על מארזים כאלה שיוצאים עקומים ושבורים מהסטוקיםאבל אתה נעול על Kandalfאז זה ביזבוז זמן מבחינתיאני ממש לא בא לקטול אותך או משהו להפך אני נהנה לראות אותך מגיב בתרדים לפי דעתי יש לך ידע רבאבל עכשיו באמת שאתה מדבר לא לעניין"הייתי יכול לכתוב לך דפיםלתת לך נתונים על מארזים כאלה שיוצאים עקומים ושבורים מהסטוקים"מה השטויות האלה..?מארזים שיוצאים שבורים מהסטוקים?!אתה היית מקבל מארז שבור מ tt והיית אומר אה אוקיי זה של tt אז אפשר להבין שהוא שבור..?ונראה לך באמת שלא יחליפו לך מארז אם הוא שבור לא משנה באיזו צורה..? ביין אם המוביל שבר אותו או יד אלוהים נגעה בו והוא נשברשטויות במיץ אם אתה אומר שמוכח שיותר מארזים יוצאים פגומים מהחברה ב tt אני מביןאבל שורה תחתונה זה לא אמור לעניין אותנו הלקוחות אנחנו אמורים לקבל מוצר מוגמר ברמה עליונה כמו שהוא היה אמור לצאת מהחברה..אז שוב אני לא מבין כל כך את הטענה שלך לגבי מארז איכותי יותר של חברות מובילותוזה ש tt הפכו אצלנו בארץ לחברה גרועה זה לא אומר הרבה אנחהו בארץ אוהבים להדביק סטיגמות לכל דבר וזה בעצם ידידי הטיפוס הישראלי...מצדיק אותך ש tt בספקים לא משהו אבל מנסיוני במארזים שלהם הם דיי טובים..
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים זה לא היה בקטע של לקטול או לאאני מביא לך טיעונים למה לא ולמה כן כדאי משהו או לא כדאיתעשה איתם מה שבא לך, אני לא מרוויח מזה ולא מפסיד מזהלתת לך נתונים על מארזים שיוצאים שבורים ועקומים מהסטוקים זה רק מראה לך מה האיכות של המארז עצמודברים כאלה לא קורים במארזי Lian-Li או אפילו CoolerMasterו TT לא נהיו חברה גרועה בארץ ולא כלוםהם עדיין חברה עדיפה פי כמה מג'נריים זבלאבל הם הרבה יותר מדי Over Ratedבחו"ל מי קונה מארזי TT?תסתכל בפורומים של Hard OCP, XS וכל פורום חומרה אחרכל אחד שמכבד את עצמו נמצא עם מארז Lian-Li או ג'נרי שהוא שיפץ מא' עד ת' או מארז שהוא בנה לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.