פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים שלום לכולם אני מטלבת קצת בין שניי המארזים הנ"ל אני רוצה להרכיב מערכת קירור מים מקצועית בפנים שתכלול רדיאטור כפול ורציתי לדעת אם אני יוכל לדחוף את ה gatewatch שלי מקדימה? בכל אופן אני לא מבין כל כך מה ההבדל בינייהם.. במיוחד ה kandalf מוזר כאילו אם רוצים לפתוח את ה cd זה תהליך מסובך? כי זה דיי נראה ככה...
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים ההבדל ביניהם זה רק הדלתות הקדמיותוכן אפשר לדחוף GateWatch קדימהואם כבר מדברים על מארז רציני אז לך על CoolerMaster CM Stackerממנו העתיקו את שני המארזים האלה, והוא עדיף עליהם ועולה פחות
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים ואם כבר מדברים על מארז רציני אז לך על CoolerMaster CM Stackerממנו העתיקו את שני המארזים האלה, והוא עדיף עליהם ועולה פחותQFT.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים WTF המארז של קולר מאסטר נראה מגעיל רצח ואני לא רואה משהו דומה בינהם חוץ מהסידור של הכוננים הThermalTake נראה הרבה הרבה יותר טוב דרך אגב היום קניתי אחד כזה והוא קטלני רצחחחחחחח
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים יותר יפה או לא יותר יפהה Armor / Kandalf עולים יותר מאשר CoolerMaster CM Stacker + Cross Flow Fanשעם כל הכבוד ל Thermaltake וההעתקות שלהם, מנקנק לשניהם את הצורה
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מישהו יודע מה זה החומר הזה שמייצרים ממנו את הTermalTake השחורשם החומר הוא SECC
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים SECC is simply the JIS symbol for what grade (quality) the metal is. SECC stands for Commercial quality.. where as others are:Guaranteed Commercial quality - SECCT Drawing quality - SECD Deep drawing quality - SECE Nonaging and deep drawing quality - SECEN נלקח מכאןבעברית זה אומר ש SECC זה מתכת באיכות מסחרית
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מה זאת אומרת מתכת באיכות מסחריתאיזה סוג מתכת זה ? אלומיניום הבנתי שזה לא ?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים זה לא אלומיניוםזה כנראה אוסף של מתכות יותר כבדות שהפכו אותם לחומר אחד שנקרא SECC
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים לא ה Armor ולא ה Kandalf איכותיים ברמת המחירים שלהםאם כבר מחיר כזה אז רק Lian-Li
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים לכל ה- TT Fanboys למיניהם, במיוחד אתה EliranB, שמרו את הדעות שלכם לעצמכם. TT העתיקו כל חלק מה- Stacker בגלל שאין להם מספיק כשרון בשביל לייצר מארז נורמלי. ה- Stacker מתעלה על כל TT גם ביופי, בהנדסה, בגימור, בפיצ'רים ובמימדים, לדעתי הוא מארז מושלם. אגב, בצילום טוב, הוא גם יכול להראות ככה: (וזו, לדעתי, תמונה לא משהו של Stacker שלא עבר שום מודינג). כרגע אני עושה מודינג כבר לסטייקר שלי, והוא יהיה עוד יותר מדהים כשהוא יהיה מוכן. ו- LiorP23, אתה צודק בכל מילה.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים לכל ה- TT Fanboys למיניהם, במיוחד אתה EliranB, שמרו את הדעות שלכם לעצמכם.TT העתיקו כל חלק מה- Stacker בגלל שאין להם מספיק כשרון בשביל לייצר מארז נורמלי.ה- Stacker מתעלה על כל TT גם ביופי, בהנדסה, בגימור, בפיצ'רים ובמימדים, לדעתי הוא מארז מושלם.אגב, בצילום טוב, הוא גם להראות ככה:(וזו, לדעתי, תמונה לא משהו של Stacker שלא עבר שום מודינג).כרגע אני עושה מודינג כבר לסטייקר שלי, והוא יהיה עוד יותר מדהים כשהוא יהיה מוכן.טוב נגיד .... איך אומרים "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" אבל גם המארז שהבאת פה נראה טוב אי לא מזלזל בוהמארז שהראת בא עם כל הפאנלים האלה או רק העליון ?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים muaddib צודק ביותר מ 100%לא רק על ההעתקה, אלא ה Armor/Kandalf עולים יותר מ Stacker ואיכותיים פחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.