פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים הפד: Thermaltake 3rd Anniversary Aluminium Mouse Padהמקור: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1798האם הפד באמת עשוי מאלומיניום? זה טוב?אני יכול לקנות רק מלוג'יק לכן אם יש משו אחר טוב אצל לוג'ק יותר אשמח לדעתאני לא מתכוון לשחק בעכבר כזה עם פד של 5 שקל לכן אני צריך את עצתכם, תודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים פעם אחרונה שבדקתי 89 ש"ח הם לא 200 ש"ל!בכל מקרה, פד טוב יועיל לכל גיימר אז סכום כזה אני לא רואה בו יותר מדי על פד! (אולי קצת הגזמה במחיר של 200, אבל לא רואה קישור לפד שעולה 200 שהוא הביא!)
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר הפד שהבאתי בלינק עולה 89..אני רק שאלתי אם יש הצעות אחרות לפד עד מחיר של כ-200 ש"ח שיעבוד עם העכבר MX510\518 מצוייןושלא יווצרו חיכוכים אשר יפריעו לי במשחקמתוכנן לשחק הרבה, הרבה מאוד במשחק CSS
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אם אתה יכול להזמין רק מלוג'יק אתה בעצם נועל בפניך את כל האפשרויות, כמה פדים כבר ישם בלוגי'ק?, לא הייתי בוחר בפד של ThermalTake לצורכי פרו גיימינג.יש בארץ כמה וכמה פדים טובים, בין השאר של SteelPad, Ice Mat ו-fUnc, לוגיק לא מוכרת מוצרים של אף אחת מהן...
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים הפד הזה מאלומיניום הוא לא בדיוק פד ...הוא יותר להגנה עצמית ולשיסוף גרונות , רק צריך לחדד לו את הפינות קצת .
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אני יכול לקנות רק מלוג'יק תקח את Steel pad QCK ב89 ש"ח מפנדס ותהיה מסודר אפשר גם מנעה
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר זה לא שאני נועל לעצמי אפשרויות..האפשרויות פשוט ננעלות מעצבן =\אין לי כרטיס אשראי, ואין לי איך להגיע לדובים\לנעה..זה פשוט יותר מדי רחוק בשבילי... מלא אם זה היה ברחובות\ת"א הייתי מגיע לשם..או אם כבר יש חנויות אחרות שנמצאות באיזור רחובות ככה? או לצד השני .. יש באשקלון?אני מקרית מאלכי ... אם יש חנויות שיש בהן פאדים טובים תציעו בבקשהמה רע בכך שהפאד עשוי מאלומיניום?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים זה לא שאני נועל לעצמי אפשרויות.. האפשרויות פשוט ננעלות מעצבן =\ אין לי כרטיס אשראי, ואין לי איך להגיע לדובים\לנעה.. זה פשוט יותר מדי רחוק בשבילי... מלא אם זה היה ברחובות\ת"א הייתי מגיע לשם.. או אם כבר יש חנויות אחרות שנמצאות באיזור רחובות ככה? או לצד השני .. יש באשקלון? אני מקרית מאלכי ... אם יש חנויות שיש בהן פאדים טובים תציעו בבקשה מה רע בכך שהפאד עשוי מאלומיניום? :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.