פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים המארזים של cooler master היו אמורים כבר להגיע לארץ? לא?מתי הם אמורים להגיע?
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים הגיעו ושוב פעם הגיעו !יש אותם ב- SIMPLETEC דיברדתי איתך והם אמרו שהשבוע הם מעדכנים את האתר עם המארזים. לפי מה שהנתי מהם המארזים מדהימים ומתחילים מ-200$ ועולים.המארזים יוצגו בתערוכת HW ZONE EXPO יש למה לחכות, למרות שאני כנראה השבוע נוסע אליהם לראות את המארזים.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים המארזים בארץ כבר שבועיים......... פשוט למישהו *אהממ* מני.... *אהממממ* אין כוח להויצא אותם כבר מהמכס........ :
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים באתר כבר שבועיים רשום "בסוף השבוע יהיו" אם הם הגיעו אז אני בא לחנות! :auto: :remybussi: :dance:
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים שוחררו כבר...SCORPION אתה לא צריך לשחרר מידע אמממא" אין לו כוח להוציא" אההממאז הוצאתי
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים והנה הם הגיעו.........וואי איזה מדהימיםחבל שאין לי כסף לכזה :'(אבל יש לי סדרי עדיפויותקודם צריך להחליף דברים אחרים במחשבי היקר
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים GRAY MATTER קרעת אותי מצחוק....נכון שהם לא זולים אבל אפילו לא הייתי חושב להגיד את שניהם באותו משפט.תראה את המארזים בתערוכה ותחליט לבד אם מה שאמרתי נכון או לא.רק לשם השוואה שווה להביא לשם איזה צ'יפטק...
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים [glow=blue, 2, 300]H[/glow] [glow=red, 2, 300]X[/glow][glow=tan, 2, 300]I[/glow]
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים [glow=blue, 2, 300]H[/glow] [glow=red, 2, 300]X[/glow][glow=tan, 2, 300]I[/glow] אני חושב שאני לא אחכה כל כך הרבה זמן... לאחר בדיקת מצב החשבון שלי מסתבר שאני אחכה לתערוכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.