עבור לתוכן

עכבר גיימינג,צריף דעות ביקורות המלצות

Featured Replies

פורסם

יש לי עכבר פשוט ומעפן של Maxxtro עכבר אופטי רגיל ובמשחקים הוא ממש מאכזב

למשל בCS:S העכבר ניתקע תמיד ולפעמים משתגע אם לא מזיזים אותו הרבה זמן,וגם הוא לא מדוייק בכלל

אני גם משחק WARCRAFT 3 המון וגם שם הוא מאכזב

בקיצור אני רוצה עכבר גיימינג,המחירים ממש ירדו ואפשר להשיג ת'MX 510 ב160 אבל אנ לא רוצה אותו בגלל שהוא סתם כזה

שיחקתי בו מלא אצל חברים ובכלל לא התלהבתי לא ראיתי שינוי וגם לא התרגלתי לנוחות שלו,

אני חושב ליקנות ת'viper של רייזר אבל שמעתי הוא לא משהו ואני לא הולך להוציא יותא מ200 שקל על עכבר אני לא פראייר

גם ככה אני אבקש את זה ליום הולדת ת'עכבר אז מה עדיף מבין שניהם ?

שמישהו עם הויפר יתן חוות דעת ויגיד אם הוא טוב ונוח,ואוליי בכלל עדיף ת'עכבר גיימינג של גיניוס?נו זה שיש ביקורת שלו באתר

בקיצור אני מאין אני אלך על הוייפר גם יש לו באנדל שווה אז תביאו גם ביקורות לעכבר מחול אם יש

תודה מראש ;)

פורסם

mx518

או

Viper Copperhead

פורסם
  • מחבר

mx518

או

Viper Copperhead

אתה נוב או מה?

אמרתי שאני לא משקיע יותר מ200 שקל

אחרת מה הבעיה בכלל לקנות ת'עכברים הללו?

פורסם

MX510

פורסם

לך לחנות כמו OfficeDepot או BUG ותנסה שם את העכברים ותראה מה מתאים לך. בסה"כ, אין חשיבות לכול הנתונים המפוצצים שהחברות השונות מציגות. מה שבאמת משנה זה איך העכבר מרגיש לך ביד, לכן, פשוט תבחר מה שנוח לך.

פורסם

אם תשקיע עוד 70 שקל לא יקרה.כלום..

:screwy:

פורסם
  • מחבר

גם ככה 190 זה יקר בשביל עכבר

וMX518 לא עולה רק עוד שיבעים שקל הוא עולה 300+

ואני משלם רק 190

וגם ככה עכבריי רייזר אין בבאג וכל החנויות הזמינות והמוקרות יש רק בחנויות קטנות מעטות כמו בנועה

פורסם

itachi צודק, לא משנה באיזה חנות...עכבר ל"גיימר"...לדעתי זה שטויות...אני עם עכבר שנראה לי עולה 40 שקל והוא מעולה.

אפשר להשיגע בעכבר עד מאה ש"ח ולא יותר, זה עכבר חבר'ה, בכסף הזה תשדרגו משהו אחר...

צריכים עכבר שיהיה נוח ליד ולא משנה באיזה מחיר (עד המאה ש"ח).

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

itachi צודק, לא משנה באיזה חנות...עכבר ל"גיימר"...לדעתי זה שטויות...אני עם עכבר שנראה לי עולה 40 שקל והוא מעולה.

אפשר להשיגע בעכבר עד מאה ש"ח ולא יותר, זה עכבר חבר'ה, בכסף הזה תשדרגו משהו אחר...

אתה ניסית שאתה אומר את זה? היה לי עכבר של מייקרוסופט לפני שנה ומשהו הוא נדפק לי עשה לי בעיות בכלל לא נוח קניתי MX510 ב360 ש"ח(כן,אז עלה העכבר הזה במחיר הזה ;o )

הוא נוח הוא טוב הוא מדוויק חבל שאתה סתם אומר.

פורסם

אתה ניסית שאתה אומר את זה? היה לי עכבר של מייקרוסופט לפני שנה ומשהו הוא נדפק לי עשה לי בעיות בכלל לא נוח קניתי MX510 ב360 ש"ח(כן,אז עלה העכבר הזה במחיר הזה ;o )

הוא נוח הוא טוב הוא מדוויק חבל שאתה סתם אומר.

אתה קראת בכלל את מה שכתבתי? אני לא אמרתי ללכת ולבחור סתם עכבר באקראי, כתבתי שכדאי לבחור עכבר שנוח לך.

פורסם

אחי תקשיב לי עזור מחירים הייתה לי אותה בעייה שהייתי משחק MoH:AA היה לי עכבור פשוט של מיקרוסופט וגם הוא לא היה זז כמעט אז אחרי זה קניתי של a4tech כסוף וגם הוא טרנטה משתגע לי כל 10 שניות! וגם אחרי קניתי עכבר samsung שהיה חלק מאוד אבל אני מדבר על ממש חלק וגם הוא השתגע כמו שאתה אומר אבל הבנתי למה עכשיו,הייתי צריך פד :P אז עכשיו יש לי עכבר ממש ממש ממש חלק והוא בכלל לא יקר של a4tech אני משחק על ההגדרות ב MOHAA על פחות מהחצי sensetivity וזה ממש טסססס אם אני ישים יותר אני ישתגע הנה תמונה של העכבר וקניתי אותו ב office depot

http://rombik.by/img/medium/SWOP-3-Blue-200$2117.jpg

זה שלי אבל יש מלא צבעים אם אתה לא רוצה תצבע הכחול :)

פורסם

תפסיק להגיד שטויות אתה אף פעם לא ניסית תעכבר הזה אז מאיפה אתה יודע איך זה?

בעיה שלך שיש לך עכבר טרנטה ואתה ל אמרגיש את זה אחרי שיהיה לך עכבר טוב אתה תבין שאי אפשר לשחק עם עכברים כאלה

פורסם
  • מחבר

אחי תקשיב לי עזור מחירים הייתה לי אותה בעייה שהייתי משחק MoH:AA היה לי עכבור פשוט של מיקרוסופט וגם הוא לא היה זז כמעט אז אחרי זה קניתי של a4tech כסוף וגם הוא טרנטה משתגע לי כל 10 שניות! וגם אחרי קניתי עכבר samsung שהיה חלק מאוד אבל אני מדבר על ממש חלק וגם הוא השתגע כמו שאתה אומר אבל הבנתי למה עכשיו,הייתי צריך פד :P אז עכשיו יש לי עכבר ממש ממש ממש חלק והוא בכלל לא יקר של a4tech אני משחק על ההגדרות ב MOHAA על פחות מהחצי sensetivity וזה ממש טסססס אם אני ישים יותר אני ישתגע הנה תמונה של העכבר וקניתי אותו ב office depot

http://rombik.by/img/medium/SWOP-3-Blue-200$2117.jpg

זה שלי אבל יש מלא צבעים אם אתה לא רוצה תצבע הכחול :)

למשל העכבר שלי אם לא מזיזים אותו הרבה זמן אז הוא לא זז לוקח לו כמה שניות ואז הוא חוזר לעצמו

וגם עוד בעיה שאחריי הרבה זמן שהוא לא זז ומוזיזים אותו אז הוא כזה קמצ משתגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים