עבור לתוכן

האם ניתן לחבר 2 כרטסי מסך שונים ב SLI

Featured Replies

פורסם

הרי עד היום כדי להתקין שתי כרטסי מסך ב SLI הם צריכים להיות זהים

אבל האם בעתיד יהיה ניתן לחבר 2 כרטיסי מסך (של אותה חברה) אבל לא זהים שיעבדו ביחד

האם זה תלוי בענין של תוכנה או חומרה

SOMEBODY.......???

פורסם

לא זהים בגריסה האחרונה של nforce 4 אי אפשר אבל בקרוב (עם יציאת סדרת הדריוורים 80 שאני אומר עד סוף החודש יוצאת) אפשר יהיה לחבר מחברות שונות

פורסם

VIPERANAF, תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

פורסם
  • מחבר

גדול תודה על העזרה

אה ועוד אלה קטנה

אם לדגומא אני אחבר עוד כרטיס מסך נגיד 6600GT האם יכולת העיבוד שלו "תצטרף" ליכולת העיבוד של הכרטיס מסך שלי או שהיא יכול להוריד אותו (כמו במקרה שאם מחברים זכרונות בתדרים שונים התדר יעבוד על הנמוך)?

פורסם

אי אפשר לעשות SLI (וגם לא CrossFire למיטב ידעתי) עם כרטיסים בחוזק שונה כגון 6800GT עם 6600GT או CF של X850XT וX800XT.

בכל מקרה, כרגע ניתן לעשות SLI רק עם 2 כרטיסים זהים לחלוטין (כולל יצרן), ויש תקווה שבעתיד תתווסף תמיכה בשני כרטיסים זהים, אך מחברה שונה.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לעשות SLI (וגם לא CrossFire למיטב ידעתי) עם כרטיסים בחוזק שונה כגון 6800GT עם 6600GT או CF של X850XT וX800XT.

בכל מקרה, כרגע ניתן לעשות SLI רק עם 2 כרטיסים זהים לחלוטין (כולל יצרן), ויש תקווה שבעתיד תתווסף תמיכה בשני כרטיסים זהים, אך מחברה שונה.

אחי השאלה שלי היתה לגבי העתיד

אני יודע שלא ניתן לעשות זאת כרגע

אבל האם אולי בעתיד עם החומרה הנוכחית לא איזה לוח אם חדש שיצא יהיה ניתן בעזרת תוכנה מתאימה לחבר 2 כרטסי מסך שונים אבל של אותה חברה?

פורסם

רשום לו ליד השם מגדת עתידות?

פורסם

למה סתם לעקוץ ?

אולי הוא קרא באיזה מקום שזה באמת יהיה בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אולי לא ניסחתי את זה טוב

האם העובדה שאי אפשר לחבר כרטסי מסך שונים ב SLI תלויה בחומרה או בתוכנה? - זה הכל, מישהו, ואל תחטפו קריזה הפעם חחח

פורסם

דבר ראשון הוא צודק, אף אחד לא יודע במ100% מה יקרה בעתיד.

דבר שני, הומור אף פעם לא מזיק ;D

אולי לא ניסחתי את זה טוב

האם העובדה שאי אפשר לחבר כרטסי מסך שונים ב SLI תלויה בחומרה או בתוכנה? - זה הכל, מישהו, ואל תחטפו קריזה הפעם חחח

בSLI הנוכחי, יש מגבלה חומרתית ככל שידוע לי, ולא ניתן יהיה לחבר 2 כרטיסים מדגם שונה.

יכול להיות שיפתרו את זה בSLI2 (הדור הבא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים