עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית(פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מצלמה דיגיטלית ,בערך 4 מגה פיקסל וחשוב שתהיה קומפקטית ונוחה

אם אפשר שיהיה לה מסך שנפתח הצידה ומסתובב כמו ה power shot a95 של cannon

כבר רציתי לקנות את ה a95 אבל קראתי עליה בהרבה מקומות שהזמן בין הלחיצה עד הצילום הוא די ארוך וזה קצת איכזב אותי

תודה רבה לכם

אגב הנה תמונות של ה a95 :

http://www.canon.hu/dl/sajtofotok/foto/PowerShot_A95_2.jpg

http://www.20vek.ru/img/Canon_PowerShotA95.jpg

ושוב תודה רבה לעוזרים !

פורסם

אני מאמין שאנשים פה בפורום יודעים מה זה A95 בלי שתגיד קאנון ובלי תמונות

בקשר לבקשה שלך

הA95 היא האופציה הכי טובה

פורסם
  • מחבר

אם יש משהו אחר בסגנון אני אשמח לקבל פרטים כי כמו שאמרתי , ל A95 יש בעיה של דיליי די ארוך בין הלחיצה לבין הצילום וזה דבר שיכול לגרום לאיחור תמונות מסוימות וזה לא שווה

תודה

פורסם

אין מצלמה כזאת. החברות שמתמחות בדיליי קצר (Ricoh, Sony, Casio) לא מייצרות מצלמות עם מסך מסתובב, ולחברות שמייצרות מצלמות עם מסך מסתובב אין מצלמות עם דיליי קצר בתקציבים באיזור של ה-A95 (נסה פי שלוש).

פורסם

יש גם את הS1 של קאנון אבל לא יודע מה הדיליי בה ויש שם מסך כמו בA95

פורסם
  • מחבר

כן כבר ראיתי את ה s1 אבל שם יש 3 מגה פיקסל

זה הדבר היחיד שהוריד אותי ממנה

אגב היא נראית לי קצת גדולה(וזה ממש הדבר שאני רוצה להימנע ממנו כי לאחי יש מצלמה גדולה וזה די סיוט)

פורסם

גם ה A95 לא הכי קומפקטית :nono:

פורסם

אני מאמין שאנשים פה בפורום יודעים מה זה A95 בלי שתגיד קאנון ובלי תמונות

נו אז מה?

ויש פה גם אנשים לא יודעים ורוצים ללמוד

אחר כך מתפלאים שיש פה תראדים של "מזה A95??? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!"

בקשר לשאלה שלך זה לא בדיוק נכון שבין הזמן לחיצה ולזמן צילום יש הבדל של כמה שניות

יש לי את המצלמה ונכון שלוקח לה לכוון את הפוקוס האוטומטי כמה שניות אבל את זה ניתן גם לעשות ע"י חצי לחיצה. מהרגע שהפוקוס מוכן, ממשיכים את החצי לחיצה שנישארה ולוקח למצלמה פחות מעשירית שניה לצלם

פורסם

ל-S1 ול-A95 יש דיליי של 0.9 שניה. לעומת זאת לחלק גדול מהמצלמות של Sony ו-Casio יש דיליי של 0.2 עד 0.3 שניה, ולמצלמות של Ricoh יש דיליי של בערך 0.1 שניה ואפילו פחות. המצלמה היחידה שאני מכיר עם מסך מסתובב ודיליי של 0.3 שניה או פחות היא ה-A2 של מינולטה, אבל היא לא זולה ולא קטנה. אי אפשר לקבל הכל.

כל המספרים למעלה מדברים על full-press lag - כלומר הזמן שלוקח למצלמה לצלם כולל שלב האוטופוקוס. half-press lag הוא לא המדד הבעייתי. הוא מהיר בכל המצלמות, אבל די חסר משמעותי כשמצלמים נושאים שזזים או כששולפים את המצלמה במהירות ורוצים לצלם את אותו רגע חולף של פעם בחיים.

פורסם
  • מחבר

דווקא יש לידידה שלי את ה a80 שדי בנויה כמו ה a95 והיא קומפקטית מספיק בשבילי

בקשר delay 0.9 זה די הרבה נכון ?

אני מניח שגם ככה אני בקרוב אלך לחנות צילום ואבדוק אותה בעצמי

אני מוותר על מסך מסתובב , רק תמצאו לי משהו קומפקטי, נוח שאין בו דיליי ארוך וכמובן איכות תמונה טובה

תודה שוב

פורסם

אני מניח שגם ככה אני בקרוב אלך לחנות צילום ואבדוק אותה בעצמי

נסה לצלם מישהו שחולף על פניך בהליכה ותראה כמה שדיליי של 0.9 שניה מפריע.

אני מוותר על מסך מסתובב , רק תמצאו לי משהו קומפקטי, נוח שאין בו דיליי ארוך וכמובן איכות תמונה טובה

הנה.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שזה מפריע, לא סתם אמרתי שירדתי מה a95 בגלל ה delay

כי delay זה אחד הסיוטים!! פשוט מעצבן בטירוף שיש delay

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים