עבור לתוכן

מחפש עזרה בנושא - OC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת מהו בעצם OC ואיך ומה עושים בו ומה משפרים?

קניתי מחפש חדש לפי שבוע עם מארז פיצוץ של 400w המארז קל ומתקרר מהר בתוכו יש מאוור שכולל במארז ובנוסף אני שמתי מאוור שיוציא את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים את הלוחות שלהם שהבאתי במיוחד שיזרים אוויר קר לתוך המארז. מה דעתכם?

והאם הוספה של מאוורים לתוך הלוח אם והספק יכולים לגרום לנזק ?

רציתי לדעת איפה אפשר להכנס להגרלה של המוד?, כי אני מתכוון לעשות עיצוב חדשני למארז עם ציור של חיות או בנות כוסיות עליו

והיכן אפשר לשלוח את התמונות של המוד. 8)

בתודה רבה זאביק :AR15:

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת מהו בעצם OC ואיך ומה עושים בו ומה משפרים?

קניתי מחפש חדש לפי שבוע עם מארז פיצוץ של 400w המארז קל ומתקרר מהר בתוכו יש מאוור שכולל במארז ובנוסף אני שמתי מאוור שיוציא את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים את הלוחות שלהם שהבאתי במיוחד שיזרים אוויר קר לתוך המארז. מה דעתכם?

והאם הוספה של מאוורים לתוך הלוח אם והספק יכולים לגרום לנזק ?

רציתי לדעת איפה אפשר להכנס להגרלה של המוד?, כי אני מתכוון לעשות עיצוב חדשני למארז עם ציור של חיות או בנות כוסיות עליו

והיכן אפשר לשלוח את התמונות של המוד. 8)

בתודה רבה זאביק :AR15:

עדיף שלא תגע בכלום... ::)

פורסם

את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים

?

אחי, 120 אינצ' זה כשלושה מטרים.

פורסם

את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים

?

אחי, 120 אינצ' זה כשלושה מטרים.

ועוד הוא רוצה להוסיף מאווררים ללוח אם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים