פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים לא נראה לי שהוא ירגיש בהבדלים, זה יהיה ממש מזערי, כי הכרטיס הזה נועד לצליל היקפי במשחקים שמרובה בהפקטים בכל ערוץ וכאן יש לך רק 2 ערוצים שזה כלום בשבילו
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מישהו אמר emu? לא, אבל יש עוד כרטיסי קול חוץ מקריאטיב, וכמו שאמרתי - לא בהכרח שכרטיס קול און בורד נופל מהקריאטיב.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים ^^^לא אמרתי שהקריאטיב זה האפשרותהיחידה בעולם(למרות שמקרה הזה כן)ואם אני לא טועה יש את הכ. קול הזה בלאנ פארטי וכפי שזכור לי האודיגי עולה עליו
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מצטער, מה עם m-audio? מה עם הרקולס? לא חסר חברות שמייצרות.חוץ מזה, הALC855 שמשולבים היום ברוב הלוחות טובים ל90 אחוז מהמשתמשים, ואני מוכן להתערב שבמבחן עיוור בקושי תצליח להבחין בהבדל.מה שחסר לו זה הגברה אמיתית לאוזניות.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים ^^^א. כמו שאמרת זה לא מתאים ל10 אחוז ואל תשכח איזה אחוז בארץ קונה אוזניות כאלה?ב.אני אישית מבדיל אמנם עם 280 אבל עדייןג. ההגברה הרצינית היחידה שאני ראיתי עד עכשיו עולה על המחיר של האוזניות(60$) אתה מוזמן להפריך אותי
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים היה לי את הזוג הזה, ולמען האמת אני לא יודע על מה אתה מתלונן. אמנם לא חיברתי אותם ישירות לכרטיס קול אלא לרסיבר (יש לי רסיבר של מרנץ שמחובר דיגיטלית לסאונדסטורם כך שהוא עושה את ההגברה), אבל הן נשמעות סביר. הסיבה היחידה שהחלפתי את האוזניות ב HD212 Pro היא שהכלבה שלי אכלה את האוזניות
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים ^^^א. כמו שאמרת זה לא מתאים ל10 אחוז ואל תשכח איזה אחוז בארץ קונה אוזניות כאלה?ב.אני אישית מבדיל אמנם עם 280 אבל עדייןג. ההגברה הרצינית היחידה שאני ראיתי עד עכשיו עולה על המחיר של האוזניות(60$) אתה מוזמן להפריך אותילא חייבים מגבר אוזניות ייעודי, לחבר את האוזניות ליציאה של רסיבר או מגבר סטריאו ופתאום הכל נשמע אחרת מכרטיס קול שבקושי מוציא 15mw.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים ^^^ צודק באמת האוזניות לא שוות מגבר ייעודי היה לי את הזוג הזה, ולמען האמת אני לא יודע על מה אתה מתלונן. אמנם לא חיברתי אותם ישירות לכרטיס קול אלא לרסיבר (יש לי רסיבר של מרנץ שמחובר דיגיטלית לסאונדסטורם כך שהוא עושה את ההגברה), אבל הן נשמעות סביר. הסיבה היחידה שהחלפתי את האוזניות ב HD212 Pro היא שהכלבה שלי אכלה את האוזניות למה לי הכלב לא אוכל כלום לכולם פה החיות אוכלות את הדברים רק אני עם הבן דוד שלי שזורק מגבר על הרצפה והורס אותו
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אני כמעט בטוח שיש ליד הנמל חנות שאפשר לשמוע בה סנסהייזריםוסקרופיון- לא כדאי לשנות את הכותרת?...
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים למה חרא זה 5.1 תחשוב איזה חיה שומעים ? ויש לי אוזניות סוני וויונקו די טובות
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים למה חרא זה 5.1 תחשוב איזה חיה שומעים ? ויש לי אוזניות סוני וויונקו די טובותא)מה טוב לשמוע מוזיקה ב5.1 מוזיקה היא בסטיראוב)ה5.1 שם חראג)האיכות של הזלמן שווה לתחת בכל הפרמטרים(שירים\משחקים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.