פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים קניתי אוזניות ב 430 שקל ( זה הרבה בשבילי )האמת שאני שומע בהם זה כמו אוזניות ב 50 שקל..לא מציע לאף אחד לקנות אותם הינה האוזניות.האוזניות מיועדות ל CS ולשירים !http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149126&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zapתביעו דעה בבקשה ממכם טובי לב שכמותכם!
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים http://www.google.com/search?q=sennheiser+hd477+review&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מצויין. אז קודם כל, קנית אוזניות של 50 דולר בחו"ל ב430 ש"ח בארץ. מצויין.דבר שני, אפילו לא בדקת מה קנית, נהדר.בכל מקרה, האוזניות האלו עדיין נחשבות ללא רעות כלל והן אפילו לא נחשבות לבררניות במיוחד לגבי המקור אליו הן מחוברות.לי יש (בין היתר) HD497 שעושות את העבודה מצויין בשביל הגרושים שהן עלו (50 דולר, כאמור).או שיש משהו לא בסדר אצלך במחשב\כרטיס קול, או שזה פשוט עניין של טעם אישי (קורה). בכל מקרה, מומלץ לבדוק בפעם הבאה לפני שאתה קונה.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים עכשיו זה לא ייתן לך כלום, אבל בכל זאת - מה הטעם לקנות אוזניות ששוות 50 דולר ב-430 שקל ($=8.6 ש"ח!) שאתה יכול לקנות, אם היית קצת מחפש, אוזניות כמו ה-SR80, שעולות 95 דולר, ב-520? ($=5.5 ש"ח). ציפת כנראה לאוזניות ברמה עולמית, אבל אל תשכח שהן שוות רק 50$, שזה, אם היית קונה בארה"ב, היה עולה לך 230 ולא 430. תבדוק אם יש עילה כלשהי שבגינה אתה יכול להחזיר אותן (לא יודע, תהיה יצרתי ), ותקנה אולי את ה-SR80.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אתם רק מטיפים לו, ומבאסים אותו יותר..מטעויות לומדים, והוא יבין שבודקים אוזניות לפני שקונים אותן..בכל זאת, גם רציתי לשאול שאלה, אמרו פה שאפשר לבדוק בחנויות תאוזניות..איזה חנויות מאפשרות זאת ? אני לא מכיר ..
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מה המקור שלך יכול להיות שהבעיה היא במקור(ודרך אגב היית יכול לקנות את ה280 )
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים כרטיס הקול יכול להיות גורם מאוד משמעותי... יכול להיות שתצטרך לקנות כרטיס קול חדש ואז אולי לממש את הפוטנציאל שלהם
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אז הוא הבעיה תקנה איזה אודיגי ותראה את ההבדלים כי מה שלא יוצא מהמקור אף פעם לא יגיע לאוזניות
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים הכרטיס רול שלי זה של הלוח אםGIGABYTE K8NFגם לא היה כרטיס OB איום על הלוח שהחלפתי ישר כשקניתי את האוזניות , יכול להיות שיהיה לך כדאי לחכות לכרטיסי הקול החדשים של קריאטיב... למרות שאני לא ידוע מתי הם יצאו ועוד יותר חשוב מתי הם יגיעו לארץ
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים לא כל כרטיס קול משולב הוא גרוע, ושמעתי כמה כרטיסים משולבים שלא נופלים ואף עולים על כרטיסים של קריאטיב. חוץ מזה, אם כבר לקנות כרטיס קול שיתחבר לאוזניות - מי קונה קריאטיב?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים כי אודיגי לאוזניות כאלה זה טוב מה אתה רוצה שהוא יקנה אימו זה יותר מהמחיר של האוזניות והאודיגי עולה איזה 300 והוא ל גרוע
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אבל אלה אוזניות סטריאופוניות.....שפשוט לא שווים את האודיג'י, איך להגיד, האודיג'י מותאם יותר למערכת רמקולים, מ5.1 ומעלה ככה שלא שווה לקנות בשביל האוזניות את הכרטיס קול הזה
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אבל עדיין זה ייתן לו עלייה באיכות מה גם שהוא יכול לחבר את הרמקולים שלו אז זה לא כל כך לא שווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.