עבור לתוכן

חשיבות ה-BD בנגני MP3

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין ה-H10 לבין CREATIVE ZEN MICRO.  הבנתי שה-H10 יותר ממולץ, אך מאידך הוא מעט יותר יקר וגם ה-BD הוא 90 בעוד של ה-CRTATIVE הוא 98.    על הנייר זה נראה הבדל די משמעותי, אבל האם כאשר שומעים מוזיקה ניתן לחוש בו?  האם הסאונד בקריאטייב יותר נקי באמת בצורה מורגשת?      כי זה בנתיים מה שמרתיע אותי מקניית ה-H10. 

פורסם

ההבדל אינו משעותי ממש ולהגיד את האמת אני ועוד כמה אנשים אשר שמעו את שני המכשירים העדיפו את ה-H10.

חוץ מזה שלזן יש בעיית אוזניות.

ה-H10 מכשיר מוציין! איכות השמע מעולה, אין מה לחשוש.

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה שלזן יש בעיית אוזניות.

תודה, אבל בין כה וכה אני מתכוון להשתמש באוזניות אחרות (SR80). כך שייתכן אולי שאיכות השמיעה ששמעת הושפעה מהאוזניות שצורפו לכל מכשיר, לא? ::) או שאתה מתכוון לבעית החיבור של האוזניות?

פורסם

אני לא בטוח, אבל נראה לי שזה בחיבור עצמו.

וה-H10 סחב אודיו טכניקה ATH-900, אז בטח הוא סוחב את שלך.

היה אחד בפורום שניסה האייפוד מיני לא סחב והז וה-H10 סחבו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אבל שזה לא קורה בכל נגני הזן, ובכל מקרה יש אחריות עליו כך שאם הבעיה מתעוררת לאחר כמה חודשים יתקנו\יחליפו אותו. אם כבר הבעיה העיקרית עבורי תהיה אי-התמיכה בעברית והקליטה הגרועה של הרדיו, אבל הדבר הכי חשוב לי והמרכזי ביותר הוא איכות הסאונד, מה שגם שהזן יותר זול ב-150-200 שקל.

פורסם

דבר ראשון אני מניח שהתכוונת ל dB ולא ל BD... ואני גם מניח שהתכוונת ל SNR , SIGNAL TO NOISE RATIO שנמדד בדציבלים...

בכל מקרה, ה CREATIVE נחשבים בד"כ למובילים בנושא של איכות הסאונד, לא יודע כמה זה תקף בדגמי ה MINI החדשים, ובכמה אתה תרגיש בהבדל, הייתי מחפש באינטרנט...

http://www.mp3.com/Creative+Zen+Micro+vs.+iRiver+H10/stories/1227.html

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני מניח שהתכוונת ל dB ולא ל BD... ואני גם מניח שהתכוונת ל SNR , SIGNAL TO NOISE RATIO שנמדד בדציבלים...

כן, התכוונתי לזה :-X. תודה על התיקון :).

תודה גם על המאמר ;). האמת שכתבתי בגוגל רק את שמות הנגנים בנפרד עם REVIEW, וגם שם ראיתי שה-H10 מעט ממולץ יותר (למורות שגם הזן קיבל ציונים בין 8-9 כמעט בכל הביקורות), אבל לא הייתה התייחסות רבה ל-dB הנמוך יחסית של ה-H10 לעומת הזן.

פורסם

בדגש על היחסית... אין התייחסות כי לרוב בבדיקות האלו לא תמיד משקיעים בבדיקה כזו קפדנית של המכשור, מה שכן, אם היה בעיות סאונד רציניות בבדיקות, אני מניח שהם היו מציינים זאת..

פורסם

ה-DB של ה-H10 הוא יחסית סביר + למכשירי MP3 הקיימים היום.

וגם אם יש הבדל הוא לא משמעתי, ומרוב התגובות של אנשים ששמעתי ששמעו את שתי המכשירים, רובם העדיפו את ה-H10, אבל זה דעה אישית.

אם לא היתה התייחסות רבה, זה רק אומר שההבדל לא משמעותי.

לזן יש בעייה באוזניות או בחיבור שלהן, אם האייריבר אתה מקבל MX400.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים