עבור לתוכן

מסך חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את זה...

למרות שאני מעדיף CRT 22" יכול להיות שהLCD באמת יהיה טוב...

תודה על העזרה!

פורסם

תחכה שibrow יגיב

הוא מכיר את הדגמים ואת המחירים שלהם הרבה יותר טוב ממני

פורסם

רק עכשיו האמת ראיתי את הת'רד :)

אני בתקציב שלך הייתי קונה את EIZO L565 שזה LCD 17" שיש לו את כל הנתונים למסך LCD איכותי: DVI, קונטרסט (ניגוד, חדות) של 1:400 שזה נחשב מאוד טוב לLCD בגודל הזה (17"), יש לו קצב ריענון גביש של 30ms שזה ממש אבל ממש מעולה למשחקים וכו'... אני למעשה אקח את המסך הזה במחשב הבא שלי אלא אם אני בסוף אלך על מחשב נייד....

בואללה שופס זה עולה איזה 5200 ש"ח אבל אם תתקשר ליבואנים ותבקש את כותי תגיד לו שאתה רוצה לקנות את L565 וראית שבואללה זה עולה 5200 ש"ח תגיד אם יש לו איזה הצעה אחרת הוא בטוח יביא לך באיזה 4500 ש"ח הם ממש זולים בהרבה משאר החנויות.

וזה שהקצב ריענון נמוך במסכי LCD זה לא משנה לך כי אין בהם תופעה של עיניים כואבות/עייפות וכו' כך שהקצב ממש לא משפיע.

פורסם

והוא הגיב... ;D

עכשיו לי יש שאלה ibrow.....

לא היה למסכים של eizo קצב גביש של 25ms?

פורסם
  • מחבר

אבל יהיה יותר מקום עבודה עם מסך 22" שעולה אותו דבר, אתה לא חושב?

המשקל והמקום לא כל כך חשובים לי, כי אני לא מזיז את המסך, ולעומת זאת הרזולוציה מאוד חשובה לי, כשב-22" אפשר לעבוד ב-1600x1200 כיף וב-lcd צריך להסתפק במקסימום 1280x1024...

פורסם

יהיה

השאלה מה אתה רוצה

כי האיכות של המסכים האלה מדהימה

זה לא מסך זול וככה גם האיכות שלו

השטח עובדה הזה לא הבכרח הכרחי לך....

זה אולי נוח שיש לך כל כך הרבה אבל זה מיותר

חוץ מזה זה מסך lcd איכותית אני מבטיח לך שהוא יכול לעבוד ברזולוציות גבוהות

פורסם
  • מחבר

כתוב באתר של החברה שהוא מגיע עד 1280x1024...

פורסם

כן זה נכון זאת הרזולוציה שהוא מגיע איתה.

אם חשוב לך שטח עבודה גדול אז קח 22". אבל תראה במסך LCD הצבעים מדהימים והעיניים לא מתעייפות לעשות זה ממש כיף. אבל ברור שבמסך 22" תוכל להגיע לרזולוציות הרבה יותר גבוהות.

אם אתה רוצה 22" קח את IIYAMA 512 PRO (זה מסך CRT לא LCD) ממש מסך מעולה בערך במחיר הזה.

לא היה למסכים של eizo קצב גביש של 25ms?

זה משתנה בהתאם לכל מסך..... יש להם גם מסך עם 19ms נראה לי שזה L375 אבל זה מסך 15".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים