פורסם 2002 ביולי 3123 שנים http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgiמי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי...ההרשמה תסגר במוצאי שבת!
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים תשמע DXT עם כל הכבוד אתה מגזים........לא נאה לך להיות פה? לך אף אחד לא מכריח אותך להישאר...כל עוד אתה פה אפילו שאתה בפורום הכללי תתנהג בהתאם לחוקים של הפורום הזהזה כל מה שיש לי להגיד לך אחרי מה שעשית פה בשבוע האחרון
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים מחבר מה? ??? מה קרה? מה עכשיו אתם רוצים ממני? עברתי על איזשהו חוק שאני לא מודע לו?
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים מחבר אלוהים אדירים! יש לך חוש הומור!!! :jump: LOL עריכה: אמממ... רגע... אין אף אחד בחדר...
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים בוא אני אסביר לך מה אני רוצה ממך כי כנראה יש לך בעיות קליטה:בעקבות ה"ריב" שלך עם הצוות של האתר אתה מאיים לעזוב ועושה סצינות בפורום (שלא נדבר על כמות ספאמינג מדהימה שלא ראיתי מאז שאני עשיתי אותה..... ;D)ועכשיו אתה כאילו מנסה לשכנע את משתתפי הפורום לעזוב לטובת רוטר ה"איכותיTM"אז די עם הניסיונות האלה ודיע עם הספאמינג (בסופו של דבר גם אני הייתי חייב להפסיק מתישהו... אני חושב זה היה לפני יומיים ;D)מובן מספיק?
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים בעקבות ה"ריב" שלך עם הצוות של האתר אתה מאיים לעזוב ועושה סצינות בפורום (שלא נדבר על כמות ספאמינג מדהימה שלא ראיתי מאז שאני עשיתי אותה..... ;D) אז בגלל זה יש לך 3500 הודעות? :lol: :lol: ;D
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר בוא אני אסביר לך מה אני רוצה ממך כי כנראה יש לך בעיות קליטה:בעקבות ה"ריב" שלך עם הצוות של האתר אתה מאיים לעזוב ועושה סצינות בפורום (שלא נדבר על כמות ספאמינג מדהימה שלא ראיתי מאז שאני עשיתי אותה..... ;D)ועכשיו אתה כאילו מנסה לשכנע את משתתפי הפורום לעזוב לטובת רוטר ה"איכותיTM"אז די עם הניסיונות האלה ודיע עם הספאמינג (בסופו של דבר גם אני הייתי חייב להפסיק מתישהו... אני חושב זה היה לפני יומיים ;D)מובן מספיק?אז אתה סתם לא שפוי ולמה שאני ארצה שכולם "יעברו" לרוטר?עכשיו אתה תפסיק עם העוינות שלך כלפי כי אתה מנסה להחיות את מה שכבר לדעתי נגמר.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים עוינות?אני נמנעתי בשבוע האחרון להגיב לכל הספאמינג שלךהגיע לי עד כאןזהו נמאס! אז תתחיל להירגע ותפסיק עם הפאמיות הזאת בצורה מיידיתוכן אני לא שפוי יש לך בעיה עם זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.