פורסם 2002 ביולי 3123 שנים היי,אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש...זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה?לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים שמעתי כבר עליהם , בכבלים אינך צריך "להתחבר" אחרי שהמחשב עולהכי זה כל הזמן מחובר ...יש לי הרגשה ש012 דורשים ש"יענו" תתחבר כדי שהם יעקבו אחרי שעות הפעילות שלך . :asthanos:(סתם הרגשה)
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים כל עוד אתה לא מתנתק באופן רישמי דרך האתר שלהם או כל עוד המערכת אצלם לא קרבה או משהו כזה אז אתה לא צריך להתחבר שוב.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים לי קרה בדיוק אותו דבר אתמול...המערכת לא מזהה שאני מחובר ובכל זאת יש אינטרנט...מאוד מוזר...
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר עידכון:התקשרתי לערוצי זהב אחרי שהיו לי בעיות פינגים מאוד ענקיות (1200 לאתרים בארץ!!), אחרי המתנה של שעה ומשהו ענה לי איזה דרעק אחד שהתקשר ל012 והם סידרו ת'בעיה....
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אני רואה שיש ל012 בעיות גם בכבלים וגם אצלי בADSL...אני ממש שוקל לעזוב אותם!!
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים וכשאני כותב שיש בעיות אז תוקפים אותי ואומרים שאני לא מבין כלום באינטרנט וב-WINDOWS ועוד כל מיני שטויות כאלה.. יש תקלות, יש עומסים, כל הספקיות חיברו בתקופה האחרונה הרבה יותר משתמשים ממה שרוחב הפס שיש להם מסוגל להכיל וכולנו נדפקנו בגלל זה.
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים תכל'ס זאת הבעיה הרצינית היחידה שראיתי בשבועיים שאני מחובר.... :-XNuff said'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.