פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים יש לי רשת פשוטה עם קבל מוצלבשתי כרטיסי רשת מחוברים מחשב למחשבאני רוצה להעביר קבצים בין המחשבים בדרך פשוטה ונוח סרטים וכדומה...ואני לא ידוע איך אני יעשה א תזהעשיתי בהתחלה באיסיקו אבל זה לא נוחחחח !
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים ב CONTROL PANEL תשתמש ב NETWORK WIZARD, ואז תוכל לשתף את התיקיות שאתה רוצה ע"י לחיצה של כפתור ימני -> SHARING אליהם, ואז במחשב השני הם יופיעו כמו כונן בערך ב NETWORK NEIGHBOURHOOD
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים יש לו באופציות אפשריות לקבוע הגדרות נפרדות לרשת... אני הספקתי להשתמש בתוכנה המפגרת הזו, אז קשה לי להגיד לך... אני בטוח שחיפוש קצת בגוגל יעזור לך, או שאולי מישהו אחר שניסה ידע...
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר עריכה הצלחתיע !!! הולכים לFIRWALL בוחריםתלשונית MAINלמטה בוחריםתלשונית... ADVANCED תלשונית... בוחרים תאפשרות השלישית שהמחשב הוא ICS NAT ובוחרים תאיפי של הרשת.....ואישור וזה עובדדדדדד
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר אני לא הבנתי איך עושים את זה הבנתי איך לשתף תקייה אבל במחשב השני ברשת איך נכנסים אליה ?....
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים כנס ל My Network Places (או מיקומי הרשת שלי ) לאחר מכן תלחץ בצד View WorkGroup Computers לאחר מכן (זה לפעמים לוקח קצת זמן ) אתה תראה את הכונן המשותף תעשה עליו קליק ימני ובחר ב Map Network Drive תעשה אישור והנה יש לך כונן רשת של המחשב השני במחשב שלך . בהצלחה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.