עבור לתוכן

מוד irDA למחשב שולחני !

Featured Replies

פורסם

טוב.

את האמת ? לא ידעתי איפה לתקוע את הנושא הזה, מאחר והוא קשור גם לגאדג'טים (irDA) וגם למודים, אז החלטתי בכל זאת לשים את זה פה.

כבר מזה זמן רב אני מחפש מודול IR למחשב, על מנת שאוכל לבצע סנכרון של הפאלם, וסנכרון של הטלפון (כולל הורדת רינגטונים ואייקונים ישירות למכשיר). לדאבוני, חיבור כזה עולה בסביבות ה 300 שקלים ויותר. הוצאה די נכבדה עבור צעצוע. שמרתי על הרעיון על אש קטנה, עד שהזדמן לידי מודול FIR של מדפסת HP. מודול זה מאפשר הדפסה ממחשבי מחברת המצוידים ב IR, או ממחשבי PALM. לאחר שמצאתי את המודול, ביצעתי חיפוש זריז של שם המודול ב GOOGLE, ומצאתי את הפתרון הזה לחיבור המודול ללוח האם .לאחר כ15 דקות של עבודה לא מאומצת, הצלחתי - ועכשיו יש לי משדר/מקלט IR !

הנה קצת תמונות :

Snap0002%2Ejpg

Snap0005%2Ejpg

אל תשימו לב לאיכות. לא היה לי כח להוציא את המצלמה הרצינית, אז לקחתי את המצלמת ווב מהמוניטור וכוונתי לכוון הכללי.

** האור שאתם רואים הוא למעשה נורת ה IR שנדלקת ומשדרת נתונים. בלי המצלמה לא רואים אותה - רק דרך המצלמה רואים אותה מהבהבת :) מוזר ביותר. האם המצלמה שלי קולטת אינפרא אדום ? ;D

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעזרת המקלט אתה יכול גם להעביר רינגטונים לפלאפון ?

פורסם
  • מחבר

בעזרת המקלט אתה יכול גם להעביר רינגטונים לפלאפון ?

חופשי.

רינגטונים, אייקונים, ואפילו לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון. בשביל זה אתה צריך תוכנות כמו

Nokia LogoManager

Oxigen Phone manager

ויש עוד הרבה. פשוט צריך לחפש אותן ב GOOGLE.

פורסם

איפה אני יכול להשיג את המקלט, ע"מ לבנות לעצמי גם אחד?

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול להשיג את המקלט, ע"מ לבנות לעצמי גם אחד?

בדרך כלל במשרדים גדולים שרכשו את המדפסת, ואין להם שימוש להתקן ה IR הזה. הוא יקר מדי בשביל לקנות סתם כך. תחפש אולי אחד החברים שלך יכול למצוא במשרד אצלו כזה דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים