עבור לתוכן

שאלה לגבי GEIL ONE 1.5 2 2 5 בOC

Featured Replies

פורסם

יש לי GEIL ONE 1.5 2 2 5 שאלתי היא כזאת.....הם מבטיחים את המהירות הזאת....וגם ב DDR600 הם מבטיחים 2.5 4 4 7 .....שאלתי היא כזאת כרגע אני עומד על 233.3 MHZ ואני על 2.8V בתיזמונים של 2.5 3 3 6 .....האם אפשר לשפר את התיזמונים או שזה בסדר גמור. והאם בכל מצב 2.5 3 3 5 יהיה יותר טוב?....תודה מראש.

פורסם

אל תגיד לי שרכשתה אותם, TOM קטל אותם

פורסם

יש לי GEIL ONE 1.5 2 2 5 שאלתי היא כזאת.....הם מבטיחים את המהירות הזאת....וגם ב DDR600 הם מבטיחים 2.5 4 4 7 .....שאלתי היא כזאת כרגע אני עומד על 233.3 MHZ ואני על 2.8V בתיזמונים של 2.5 3 3 6 .....האם אפשר לשפר את התיזמונים או שזה בסדר גמור. והאם בכל מצב 2.5 3 3 5 יהיה יותר טוב?....תודה מראש.

התיזמון האחרון אותו כתבת נקרא tras שהשפעתו על ביצועי הזיכרון די זניחה ומאוד ספציפית לכל זיכרון, לרוב מערכות ה nforce4 עם שבבי ה tccd ה tras שיתן

ביצועים מירביים הוא 7 ולא 5, אתה מוזמן לבדוק את זה על המערכת שלך אבל בגדול אם אתה רוצה ביצועים מעט עדיפים יותר שים אותו על 7.

אתה יכול לתת לזיכרון מתח נמוך יותר לדעתי, ה One הם tccd קלאסים בדרך כלל, אובר מתח רק פוגע בהם נסה לתת להם 2.6v, סיכוי מצויין שהם יעבדו היטב גם במתח כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים