עבור לתוכן

תגידו מה אתם אומרים על הנגן המדהים הזה ???

Featured Replies

פורסם

אין שום קשר ביניהם

אחד נגן פלאש והשני HD

באחד יש ג'יגה בשני יש 5 ג'יגה ( או 6)

באחד יש מסך קטן בשני גדול יותר

אין מה להשוות ביניהם זה תלוי בצרכים שלך

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל אני בכל זאת שואל אם מישהו התנסה איתו או יודע עליו פרטים ?

איכותי ? מה איכות הסאונד ? מה גודל המסך ?

יש אותו בגירסא עם יותר נפח ?

פורסם

זה נגן מסריח הדבר היחיד ששווה בו זה זמן הסוללה ומסך ציבעוני.

לחבר שלי יש אותו והוא אומר שזה מכשיר מסריח ומסרובל,נפל לו פעם אחד המכשיר מגובהה של בערך 30 ס"מ הפאנל הקידמי יצא האחורי ניסדק וחצי מהמסך לא פעל :screwy: עדיף בכסף הזה תיקנה את ה Creative zen micro.

פורסם

הוא לא כזה מדהים

עדיף לקחת G3 או U2 או IFP799

פורסם

לי יש אותו כבר שנה וזו הקנייה הכי טובה שעשיתי... האיכות טובה והכול טוב ורק כדי לבטל את השמועה שמישהו פה זרק - בטיול השנתי היינו במדבר והMP3 התגלגל לי בסלעים כמעט 10 מטר .. עד שהגיע לקרקעית ... חשבתי שכבר הוא נשבר ואני יכול להפרד ממנו אבל כל מה שקרה זה רק כמה שריטות וזהו... למזלי במסך הוא לא נפגע....

הIFP99X עשוי ממתכת מיוחדת נגד מכות חזקות ואני לא מדבר רק על נתונים שIRIVER פרסמה אלא גם כן על ניסיון אישי ולא מעט נפילות של המכשיר בזמן ריצה.

אני אישית מקווה אולי שיחליפו לי אותו לH10 ג'וניור בקומבינה אבל בכללי זה היה בזמן שקניתי אותו הנגן פלאש הכי טוב וגם היום אני יכול לומר שהוא בין הטובים ואם אתה לא צריך נפח ממש גדול הוא מצויין! ממש נוח להשתמש בו ולהעביר בין שיר לשיר ולראות תמונות במיוחד אצלי שהייתי חייב את המסך הגדול הזה כי אצלי השירים מחולקים להמון תיקיות ובנגן רגיל לא הייתי מצליח למצא את השירים שאני רוצה לשמוע.. גם שומעים בו חזק ואיכותי ויש תמיכה בעברית, אמנם העברית הפוכה אבל אני השתמשתי בתוכנה "הפוך על הפוך" וזהו... גם אהבתי את הקטע שאפשר לשים רקע למסך כשלא שומעים שירים אז שמתי את הרקע שיש לי במחשב :-)

אם אתה רוצה עוד פרטים אז האיסיקיו שלי הוא 163750978.

אישית, במקום לפחד על נגן מבוסס ארד דיסק קנה אחד שהוא פלאש אם אתה לא צריך הרבה מקום.. גם 512 היה מספיק לי וגם ידעתי שהוא יפול הרבה ואני ארוץ איתו לפעמים אז לקחתי את הכול בחשבון. אם אתה מזדהה עם מה שרשמתי קנה אותו או את ה H10 ג'וניור כשיצא[לא יודע עדיין לגביו כי הוא עדיין לא יצא], זו לפחות דעתי.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

ה H-10 ג'וניור הוא פלאש ? מה הנפח שלו ?

מתי הוא מגיע לארץ?

כמה יעלה ?

פורסם

כן פלאש של 512 וג'יגה

לא ידוע עדיין מתי וכמה יעלה

פורסם

נקווה שבקרוב

אני גם רוצה לקנות!

ואני עדיין שוקל IPOD MINI

הרבה ממליצים עליו!

פורסם

מי המליץ לך על האייפוד מיני? :screwy:

פורסם

מי זה הרבה?

אני לא ממליץ לך עליו זה סתם נגן יפה לא עושה כלום איכות סאונד לא הכי טובה

סתם נגן

פורסם

בטח CNET

פורסם

לא, דווקא אנשים שיש להם וקנו!

פורסם

אז אל תקשיב לאנשים האלה

כי או שהם לא מבינים בזה וקנו כי זה IPOD או שהם מכירים רק אותו

H10 אוכל אותו מכל הבחינות וגם זן מיקרו

פורסם

לא, דווקא אנשים שיש להם וקנו!

אם הם קנו אז יש להם לא?.?

:screwy:

וכראה אז הם לא ראו נגן טוב מימיהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים