עבור לתוכן

ללא פרופורציה !(על שרתים ומחשבים פרטיים) .

Featured Replies

פורסם

ובכן אני מקווה שהשם איכשהוא יהלום את החוויה שאני כותב כאן .

אז ככה , במקום עבודתי , קנו 5 שרתים ! בסכום של אלפי דולרים ! , ואני במקרה לגמרי קניתי מחשב , רגיל לגמרי , בכמה מאות דולרים משהוא סטנדרטי וטיפוסי - Gigabyte 7vrxp עם זכרונות של DDR 333 256Mbyte וכמובן מעבד Athon XP 1800 .

בעוד אנחנו מרכיבים את המחשב הראשון להתקנת Microsoft windows 2000 advance server , המחשב לא הגיב ולא הצליח לעלות . בעודי פותח את המחשב , אני מגלה שם לוח ע נ ק י - מכיל שני מעבדים של פנטיום 2Ghz בומבסטיים עם קירור מוזר (אנכי ) .

שני זיכרונות של 512Mbyte מותקנים ..... וכמובן אני חוזר שוב - לוח גדול , אני חושב גדול פי- 2 מהלוח של gigabyte 7Vrxp .

(אין מקום להשוואה בביצועים פשוט להבין מה הוא מכיל !)

ובכן הלוח הזה מכיל בקרי סקזי , Ide , וכמובן 6 חריצים לזכרונות , יש שם חריץ PCI מיוחד - גדול מהסטנדרטי ..... ואני לא כל כך זוכר את מספר החריצים הנוספים . ניתן לבצע , בעזרת המארז המיוחד Hot Swap , החלפה של דיסק בעודו עובד ..... מאווררים שעושים רעש של מפעל גדול .....

ועכשיו אני חוזר הביתה מבסוט מהלוח שקניתי , אופס אבל בהשוואה ... אני אומר איזה קטן הלוח שלי ......

טוב נסתפק בזה ... אני מקווה שיחזיק מעמד .

פורסם

לוח כזה ל DUAL XEON עם SCSI עולה כמו כל המחשב שלך עוד לפני שקנית לו מעבדים/זיכרון/דיסקים... :D

פורסם

ראה את השרת בכתבה על קומפיוטקס.. על זה באמת שאין.

נ.ב החזרתי ביד מעבד פנטיום 4 זיאון, 1מגה בייט קאש... וזה כבד. ;D

פורסם

אם אני לא טועה ה-PCI הארוך שזה 64 ביט...

פורסם

לגבי החלפת כוננים בעוד המחשב עובד.

עשיתי את זה כמה פעמים עם הארדדיסקים וCDROM DRIVES ;D (עם הפיסי הרגיל שלי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים