עבור לתוכן

אני מחפש מצלמה דיגטלית

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא +/- 2000 שקל. היא צריכה להיות 2.1 מגהפיקסל, ובעלת זום אופטי. אמא שלי תתמש בה כדי לצלם תמונות לעבודות דפוס.

בתודה מראש, עדי.

פורסם

יש את הZoom2800 של פוג'י

ואת הOlympus C-700

הפוג'י יותר זולה והביצועים שלה בהתאם, אני הוצאתי את ה700 ב2300 במכרז

(אל תשכח שצריך להוסיף עזרים למצלמה- כרטיסי זיכרון, בטריות, מטען...)

פורסם
  • מחבר

זום אופטי *10 זה יותר מדי, האם יש מצלמות איכותיות באותה מידה רק יותר זולות, ועם זום אופטי *3?

פורסם

Cannon PowerShot C330 אם אני לא טועה.. מצלמה מעולה.

הבעיה שאני לא בטוח שיש אותה בארץ.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי אותה בזאפ :(

פורסם

3X?

Fuji2600

Olympus D-520

Olympus C-2000

Olympus D-490

כל אלה נמכרים ברשת בסביבות ה2000 שקל (שים לב שבארה"ב הן מגרדות את ה200$.. אם יש אפשרות לקנות שם זה יהיה טוב)

פורסם

לך ל-www.fresh.co.il

שם לפורום צילום ואני בטוח שיעזרו לך יותר !

פורסם
  • מחבר

nice1 - אני לא מוצא את הדגמים שאתה מדבר עליהם, מצאתי רק את הפוג'י, ואולימפוס D510, שעולה 3000. אם תוכל להפנות אותי לחנויות ברשת שיש להן את המצלמות הללו, אני אשמח מאוד.

פורסם

לקנון A20 יש איכות תמונה מצויינת.

היא קומפקטית ודקה ויש לה זום 3 כמדומני.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני קצת מבולבל...

מה לקחת:

1. cannon a-20

2. fugi 2600/2800

3. אחת מהמצלמות של אולימפוס (לא מצאתי אף אחת מהן [חוץ מה C-700 שהיא יקרה מדי.].)

4. Nikon 775

??

פורסם

חפש במכרזים של netaction או וואלה!שופס

פורסם
  • מחבר

אני כבר יודע איפה לקנות את המצלמות (חוץ מהמצלמות של אולימפוס), אבל אני לא יודע איזה דגם יותר טוב ???

פורסם
  • מחבר

רציתי להוסיף עוד משהו: המחיר הוא 2000 +/- שקל בלי מע"מ (אמא שלי היא עוסק מורשה, קניתי אפילו מאווררים בלי מע"מ :P)

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה:

האם החברה של כרטיסי הזיכרון משנה? אנ רואה כרטיסי 128 מ"ב של ממורקס שעולים 104$, ואני רואה כרטיס של pretec שעולה 64$. יש איזו סיבה לקחת כרטיסים יקרים יותר? הביצועים לא ממש מפריעים לי, אין לי בעיה לחכות עוד איזה חצי דקה עד שהמחשב יסיים להוריד את התמונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים