פורסם 2002 ביולי 3123 שנים Never give out your password or credit card number in an instant message conversation.Steven says:ערןןןןןןeRan says:????????????????????????Steven says:רוצה לקנות צורב של HP??eRan says:על כמה הוא צורב?eRan says:???Steven says:4XeRan says:20שקךeRan says:הולך?Steven says:20 כפות הולך?eRan says:סתום יא מפגרeRan says:20 שקל יעלה לי לתקן תצורבeRan says:X24eRan says:שלeRan says:YAMAHASteven says:הוא צורב כפול 4Steven says:אבל הוא קורא גם 24eRan says:יא חכםeRan says:אל תלמד אותיeRan says:שלי כותב ב24 קורא ב52Steven says:יטמבלSteven says:אתה בכלל לא מביןSteven says:אין כזה דבר בכללeRan says:פחחחחחחחחחחחSteven says:מה אתה מזיין בשכל?!?!?1eRan says:בוא תלמד אותי!Steven says:בוא צתלמד את אח שליeRan says:Write X24 Read X52eRan says:עם SafeburneRan says:תגיד לוeRan says:24X10X40eRan says:מה זה אומר לו?!eRan says:נראה כמה מבין Steven says:זה צורב במהירות של10 יטמבלeRan says:לא יא אידיוטeRan says:זה משכתב ב10eRan says:זה צורב ב24 וקורא ב40Steven says:בואנה יסתוםeRan says:אתה רוצה תמונה שלו!?Steven says:שתוק כברSteven says:בטחSteven says:הוא בטח מזה חתיךeRan says:לאeRan says:יא מטומטםeRan says:עם הפרטיםSteven says:לאeRan says:http://www.yamaha.com/yec/multimedia/customer/features/feat_prods3200EZ.htmleRan says:לך תקרא כמה כותבeRan says:24X Write Speed Record a 74 minute CD in less than 3 minutes.* Fast enough to meet the tightest deadlines!10X Rewrite Speed Record, erase and record again at incredible 10X speed!40X Read Speed With a maximum read speed comparable to top CD-ROM drives, this CD-RW recorder eliminates the need for an additional CD-ROM drive.Steven says:כמה שלך כותב?eRan says:24!Steven says:החדש שלי כותב 32XeRan says:נו יופיeRan says:שלי מלפני שנהeRan says:וגם אתה כותב חצי דקה מהר יותר ממניeRan says:ולי יש צורב דיוידיeRan says:אז?
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים לפי החלק הקטן מאוד שקראתי מהשיחה הזאתי, הגעתי למסקנה שזה דיון של שתי n00bz.ופעם אחרונה שאני רואה אותך מפרסם ת'רד שאמור להיות בכללי, בפורום חומרה.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים של שתי n00bz. שני, שני... מתי אנשים יבינו ש"עם" זה ביחד עם משהו, "אם" זאת מילת שאלה, וזכר זה "שני"... :-\ :bash:
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים בונא יש אנשים שסיימו כבר את הבגרות בלשון אז אנא ממך......... אפשר לחשוב, במבחן אתם חושבים לפני שאתם כותבים אבל בחיים האמיתים אתם רושמים עם שגיאות אז מה זה שווה? שווה עברית דפוקה.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים הת'ראד נעול.חבר'ה.. בבקשה פורום כללי לא קיים בכדי לכתוב בו סתם ככה.אם אין לכם עניין לדון או לדבר עליו.. באמת. אז תעשו זאת ברוטר.מצטער, אני לא מוכן שהפורום יטמלא בטרוליזם. זה משחית את הקהילה.. תזכרו שאנחנו כולנו קהילת מחשבים, אז תכבדו זאת ותתנהגו ככזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.