עבור לתוכן

חייב עזרה!! כרטיס מסך עד 700 ש"ח בבקשה תעזרו לי

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לפני כמה ימים אבל אף אחד לא הגיב אתם חיבים לעזור לי אני דופק את הראש בקיר :s07:אין לי מושג בזה.

המחשב שלי:

P4 2G

512 זכרון

כרטיס מסך ASUS AGP*4

מסך LCD 15 של חברת JTC.

את הכרטיס אני למשחקים נטו.

הכרטיס היחידי שראיתי הוא זה (בקישור) אני לא יודע אם הוא טוב (שווה את הכסף) מתאים או אם יש משהו טוב יותר באותו כסף

בבקשה תעזרו לי :)

שבת שלום לכולם

פורסם

6200 לא TC, נפתח ל 6600GT , אם היית מריץ חיפוש היית יודע את זה בשניה, זה נטחן מיליון פעם

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג איפה מוצאים אחד כזה בתקציב שלי.

עשיתי חיפוש אני מוצא רק 6600 או 5700.

איך פותחים את הכרטיס?

מזה TC אני צריך לקנות OC?

תודה מראש.

פורסם

עדיף לך את ה6200 של לידטק בשביל לפתוח אותו ל6600gt אל תקח את ה6600 של innovision סתם חרא של קירור

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אקנה את 6200 אבל מישהו יכול להסביר לי איך פותחים את הצינורות האלו?

אין לי מושג בדברים האלו.

תודה.

פורסם

איפה מוכרים 6200 של לידטק בארץ?

פורסם

עדיף לך את ה6200 של לידטק בשביל לפתוח אותו ל6600gt אל תקח את ה6600 של innovision סתם חרא של קירור

הסגידה של הפורום הזה ל6200 עברה כל גבול. להעדיף 6200 על-פני 6600 בגלל הקירור? :screwy:

פורסם

מעדיפים 6200 של לידטק על פני 6600 מפני שאפשר בקלות לפתוח צינורות ולהגיע לביצועים של 6600, ובנוסף יכולת ה-OC של ה-6200 מאוד גבוהה, לעומת של ה-6600 שאיתה לא תגיע רחוק.

בנתיים ראיתי רק מקרה אחד של ישראלי שלא הצליח לפתוח צינורות של 6200 של לידטק, כך שאחוזי ההצלחה בפתיחת הצינורות ו-OC לכרטיס הזה הם מאוד גבוהים והכרטיס משתלם יותר.

זאת לא סגידה, פשוט ממליצים על הכי כדאי!

פורסם

דווקא ל6600 יש אינספור גירסאות מחוזקות, ולכן הוא עדיף על ה6200 בכל מקרה.

פורסם

תביא דוגמה לבדוק על איזה גירסאות אתה מדבר.

פורסם

הכרטיס השני לא נחשב לכרטיס מחוזק...החברה פשוט הוסיפה את השם הזה. בכל מקרה, ה-6200 עדיף עליו עדיין כי הוא יכול לעבור אותו בקלות ב-OC ופתיחת צינורות.

לגביי הכרטיס הראשון, אני לא יודע עד כמה DDR3 מועיל לביצועים...אז לא אגיב לגביי זה, כי אין לי מושג.

פורסם

הכרטיס השני לא נחשב לכרטיס מחוזק...החברה פשוט הוסיפה את השם הזה. בכל מקרה, ה-6200 עדיף עליו עדיין כי הוא יכול לעבור אותו בקלות ב-OC ופתיחת צינורות.

צודק, טעות שלי. הדובים צירפו לינק לגירסת הGS אפילו שזה לא אותו מוצר. בכל אופן, מה גורם לך לחשוב שה6600 הוא אוברקלוקר פחות טוב?

באשר לזכרונות ddr3, יש להם פוטנציאל OC גבוה יותר מזכרונות ddr.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים