פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אתה יכול לכבות אותו תוציא לו את החיבור מהלוח אם ולפני שאתה מנתק תבדוק אותו אולי הוא לא מורכב טוב או יש בו הרבה אבק ובגלל זה הוא מרעיש אם בכול זאת החלטת להוריד אז נזק ללוח לא יגרם אין לך מה לדאוג ;D
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אם אתה מחליט לנתק אותו אז תבצע בדיקת טמפרטורה לפני ואחריכמו כן אתה יכול לקנות מאוור שקט יותר לצ'יפסט
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים לא מומלץ אם אין קירור אחר... (יתכן וזה יעבוד וזה סיכון)...אתה תמיד יכול לנסות ולנקות זה לרוב עוזר (וגם לשים קצת WD40 בזהירות)..אם לא, תמיד אפשר לנסות להשתמש ב:http://www.google.com/search?q=zalman+northbridge+cooler&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר כן,אני מתכנן לקנות את האסוס A8NE ושמעתי תלונות על רעש של המאוורר של הצ'פט..אם אני יוריד אותו והמארז מאוורר טוב לא יגרם נזק ללוח ולשאר הרכיבים??
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים שאלה טובה.. ה NFORCE4 מתחמם ממש... הייתי שם בטוח לפחות איזה HEATSINK טוב שם (אם אפשרי) ובכלל מחפש במקומות אחרים לראות אם אנשים ניסו את זה..
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים כן,אני מתכנן לקנות את האסוס A8NE ושמעתי תלונות על רעש של המאוורר של הצ'פט..אם אני יוריד אותו והמארז מאוורר טוב לא יגרם נזק ללוח ולשאר הרכיבים??טוב אז ככה: אני קניתי את הלוח הזה, והוא לא פאר היצירה של ASUS, הלוח מפסיק להיות יציב אחרי 257MHZ באובר קלוק.חוץ מזה אם אתה לא אובר קלוקר, הלוח בסדר גמור- והמאורר עושה רעש, אני לא היתי מנתק אותו, ובטח לא שם שמן(WD40??)מקסימום רוכש תחליפי בכמה שקלים.אם בכל זאת תרצה לרכוש את הלוח,אני מוכר את שלי אחרי פחות מחודש של שימוש, ואחריות של 3 שנים, כולל אריזה ,חוברת ודרייברים ב450 ש"ח.אני רוצה לעבור ל DFI.אם תרצה לרכוש אותו(נראה לי ששווה לך)תחזיר הודעה
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים לא מומלץ להשתמש ב-WD40 על מאווררים.זה שמן תוקפני והוא יהרוס את המאוורר בסופו של דבר.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אז במה עדיף להשתמש כדי לשמן את המאורר כשהוא בסוף חייו ומרעיש (לאחר ניקוי אבק) ?ולגבי מאורר תחליפי... ב ASUS הישן שלי, היה מאורר קטן מיוחד שקשה להשיג חלופי (במעבדות אין), אז אין ברירה כלכך...
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אז במה עדיף להשתמש כדי לשמן את המאורר כשהוא בסוף חייו ומרעיש (לאחר ניקוי אבק) ?ולגבי מאורר תחליפי... ב ASUS הישן שלי, היה מאורר קטן מיוחד שקשה להשיג חלופי (במעבדות אין), אז אין ברירה כלכך...אנחנו מדברים פה על מאוורר שמרעיש כשהוא מגיע מהיצרן, אז מה בדיוק לשמן??
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanoilנו, זה בדיוק במה שאני משתמש WD40.... אנשים אמרו פה שזה לא טוב....אתה יכול לקנות קירור פסיבי ב40-30 שקליםבדיוק כפי שהצלתי (ועשיתי לפני שבוע), השאלה רק האם זה יספיק במכונת חום כמו NFORCE4 CHIPSET...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.