עבור לתוכן

יציאת הVGA של R9550 יותר איכותית בהרבה מיציאת הVGA של GF4MX?

Featured Replies

פורסם

יש לי את הסמסונג 710T.

עכשיו סתם היום רציתי לעשות כמה בדיקות על הInno3d GF4MX שלי אז הייתי צריך לחבר את המסך דרך הVGA - החיבור האנלוגי הכחול.

איכות התמונה בדסקטופ ובכלל הייתה בהרבה הרבה פחות טובה מכשאני מחבר את המסך לDVI בR9550 שלי. פשוט הבדל ענק, הפונטים לא היו משו בכלל.

כדי להבין אם הבעיה היא באמת במסך, חיברתי את המסך בVGA גם לR9550 שלי, ופה איכות התמונה הייתה הרבה הרבה יותר טובה מבGF4, קרובה מאוד לאיכות של הDVI (הבדל ממש זניח שלא רואים בקלות).

מכאן אני מסיק שאיכות יציאת הVGA בR9550 הרבה יותר טובה מזו בGF4MX. ייתכן?

זה קשור לחברה המייצרת את הכרטיס או לליבה (Nvidia/ATi)?

תודה.

פורסם

ה9550 דור מתקדם יותר מגיפה 4 ולכן איכות התמונה יותר טובה.כל כרטיס מהדור הבא כגון סידרת 6XXX של NVIDIA והסדרה האחרונה של ATI יציגו איכות תמונה גבוהה יותר מ9550 למשל שהוא דור אחורה.

פורסם
  • מחבר

ה9550 דור מתקדם יותר מגיפה 4 ולכן איכות התמונה יותר טובה.כל כרטיס מהדור הבא כגון סידרת 6XXX של NVIDIA והסדרה האחרונה של ATI יציגו איכות תמונה גבוהה יותר מ9550 למשל שהוא דור אחורה.

אני לא חושב שזה כ"כ קשור, אני מדבר על הדסקטופ, לא על מצב 3D.

לדעתי זה קשור ביציאה שבכרטיס, הפער גדול.

פורסם

במצבי בדו מימד למשל כמו שולחן העבודה תמיד ATI יהיו יותר טובים מ אנבידיה כי הפילטרים שלהם טובים יותר, במקרה של INNO3D הפילטרים שלהם בדו מימד הם באיכות ירודה - היה לי כרטיס כזה מהסוג שאתה אומר וכשעברתי ל רדאון 8500 ההבדל היה שמיים וארץ אין מה להשוות בכלל.

בקיצור ההבדל הוא לא ביציאת VGA אלא בכרטיס עצמו!

פורסם

סדרת ה 9000 של ATI מאופיינת באיכות תמונה מאוד גבוהה

פורסם

לא קשור לפילטרים ולדור הכרטיס.

קשור ל DAC ולאיכות הרכיבים.

כנראה שה Geforce4 MX שלך מיוצר ע"י חברה עלובה שהתקמצנה על כמה גרושים ברכיבים וב PCB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים