עבור לתוכן

מפרט של למעלה מ10 אלף שקל! מה אתם אמורים? כמעט סופי כמובן! כנסו ותגיבו!

Featured Replies

פורסם

אז ככה הרכבתי לעצמי מפרט, שניתי אותו מספר פעמים אבל אני מאמין שעכשיו זה המפרט הסופי:

לוח אם:

DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR

מחיר:

1,365 ש"ח

נמצא אצלי!

זכרונות:

OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special

מחיר:

1,950.00ש"ח

נמצא אצלי!

CD ROM:

LG CDROM X 52 Black Bulk 

מחיר:

125 ש"ח

נמצא אצלי!

צורב דיווידי:

NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk

מחיר:

393 ש"ח

נמצא אצלי!

כונן דיסקטים:

מחיר:

65 ש"ח

Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black

נמצא אצלי!

ספק כוח:

OCZ PS 600W ATX POWERSTREAM

מחיר:

1,245.00ש"ח

נמצא אצלי!

מארז:

Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA

מחיר:

815 ש"ח

נמצא אצלי!

תוספות:

עכבר:

Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse

מחיר:

329 ש"ח

נמצא אצלי!

מקלדת:

Logitech® Media Keyboard

מחיר:

158 ש"ח

נמצא אצלי!

עד לכאן כל מה שקניתי ונמצא אצלי בבית.

עכשיו לדברים שעוד לא הגיעו אלי ויש לי חששות דיי גדולות בקשר אלהם:

משטח לעכבר.. מה אתם חושבים עליו?

Steelpad S&S

מחיר:

214 ש"ח

אתר יצרן: www.steelpad.com

מה אתם אומרים עליו? היה עדיף לי לקחת את הXP120? כמובן יש להיתחשב במעבד ובלוח.. מה אתם אומרים?גוף קירור:

Thermalright XP-90C for P4&K8

מחיר:

325 ש"ח

מה אתם אמורים עליו? כמעט לקחת את ה AMD Athlon 64 3800 (939-pin) Box Venice, בגדול מעבד חזק! מה אתם אומרים?מעבד:

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX 

מחיר:

3,499 ש"ח

יש לי שלושה חברות גדולות שאני מאוד אוהב מבחינת ביצועים הלכתי על עסוס, מה אתם אמורים?

כרטיס מסך:

ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV

מחיר:

3,860 ש"ח

מאורר במידה ואני יקח גוף קירור יותר גדול אז אחר... ויש לציין שהמעבד בא כבר עם מאורר... שווה להחליף אותו? כן לא?

מאוורר לגוף קירור:

מחיר:

91 ש"ח

Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 90mm

זהו עד לכאן... כל מה שנמצא אצלי בבית אני כבר לא יכול להחזיר,

אבל מה שעוד לא הגיע אלי אני ועוד איך יכול להחזיר, כמו שאתה יכולים לראות המחשב במטרה אחת למשחקים! לקרוע משחקים!

כמו שראיתם יש לי כמה שאלות בקשר למאורר של הגוף  קירור (לגוף קירור עצמו) לכרטיס מסך, לכמובן למעבד!

ובמידת הצורך: תתנו חוות דעת כללית, אני ישמח לשמוע, אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה כי אני לא מתכוון לקנות שוב פעם מחשב

ב5 6 שנים הקרובות (אולי אולי לשדרג).

תודה.

פורסם

יש לי מפרט דיי דומה ואני יכול להגיד לך שאתה לא תתאכזב!

לפי מה שהבנתי הXP-90C כבד פי 2 כמעט מהXP-120 ונותן רק 2-3 מעלות הבדל ולדעתי זה לא כל כך בריא ללוח אם משו כל כך כבד תלוי עליו...

תקן אותי אם אני טועה..

וגם בנוסף לזה לא נראה לי שמפרט כזה יחזיק 5 שנים.. לפחות בלי שדרוג

פורסם

הייתי לוקח כרטיס של לידטק, אסוס די יקרנים פה בכרטיס...

פורסם

אסוס באמת יקרנים אבל שזה מגיע לאוברקלוק רואים לאן הכסף הולך.

בנוגע למאוורר שעל ההיטסינק- תדע לך שטרמלטייק זה סתם צעצוע שלא שווה הרבה, אני ממליץ ללכת בכלל עם XP120 בתוספת מאוורר 120 של חברה אחרת.

פורסם

שטויות!!!

טרמלטייק זה צעצוע !!!!

אתה מבין מה אתה אומר בכלל ? :kopfpatsch:

פורסם

כן אני יודע, לרוב טרמלטייק מייצרים חלקים באיכות בינונית (אבל יש יוצאי דופן).

פורסם

א. קח את המעבד! ממש מחיר מציאה מצאת!

ב. לגבי הקירור, מצד אחד יש את הXP120 כי הו אמקרר גם את הזכרונות שלך (כבר עדיף מה XP90)... הוא חוסם את הPCI-E הראשון. אפשר גם ביג טייפון או פריזר 64 שהפריזר שוקל הרבה פחות אך גם מניב ביצועים בפחותים באיזה 3 מעלות...

ג. אפשר ללכת על האסוס, אבל הסיבה עד עכשיו הייתה האפשרות לקררו בגז... אם אין לך אין סיבה לא ללכת על הזולים יותר...

ד. דבר אחרון, עד כמ השהמחשב חזק, הוא באמת לא יהיה שווה כלום עוד 5-6 שנים, אז אל תבנה על זה...

פורסם

בנוגע למאוורר שעל ההיטסינק- תדע לך שטרמלטייק זה סתם צעצוע שלא שווה הרבה, אני ממליץ ללכת בכלל עם XP120 בתוספת מאוורר 120 של חברה אחרת.

בינתיים ברוב ה 7800 יש אותו קירור ריפרנס של אנוידיה, אני חושב שההבדל היחיד על האסוס זה ה-COLD BUG... ואני לא חושב שהוא יתחיל עכשיו עם מעלות מינוס

פורסם

מי צריף ספק כזה חזק ועוד במחיר כזה?

במחיר של המארז היית לוקח משהו טוב יותר.

מפרט מאוד בזבזני לדעתי.

פורסם

שטויות!!!

טרמלטייק זה צעצוע !!!!

אתה מבין מה אתה אומר בכלל ? :kopfpatsch:

הוא אומר דברים נכונים

אם אתה בקטע של אוברקלוק קח את הA64 X2 3800

או סן דייגו 3700

פורסם
  • מחבר

יש לי מפרט דיי דומה ואני יכול להגיד לך שאתה לא תתאכזב!

לפי מה שהבנתי הXP-90C כבד פי 2 כמעט מהXP-120 ונותן רק 2-3 מעלות הבדל ולדעתי זה לא כל כך בריא ללוח אם משו כל כך כבד תלוי עליו...

תקן אותי אם אני טועה..

וגם בנוסף לזה לא נראה לי שמפרט כזה יחזיק 5 שנים.. לפחות בלי שדרוג

אתה צודק הוא באמת טיפה יותר כבד מהXP-120 אבל הוא לא תופס מקום כמו ה120 מסכים איתי?

בקשר לשדרוג: המפרט הזה יחזיק בשקט שנתיים שלוש בלי שדרוג, ואחרי חמש שנים קשה לי לאמין שחוץ מכרטיס מסך אני יצטרך לשדרג משהו.

הייתי לוקח כרטיס של לידטק, אסוס די יקרנים פה בכרטיס...

יקרנים יש בזה משהו... האבדל דיי גדול בלמעלה מ500 שקל.. אבל קודם ביצועים מסכים?

למה אתה חושב שהמאורר שלהם צעצוע? יש לך מאוררים יותר טובים להראות לי? (90 מ"מ) וגם לגוף של ה120 מ"מ?! במידה וכן אני ישמח מאוד.

א. קח את המעבד! ממש מחיר מציאה מצאת!

ב. לגבי הקירור, מצד אחד יש את הXP120 כי הו אמקרר גם את הזכרונות שלך (כבר עדיף מה XP90)... הוא חוסם את הPCI-E הראשון. אפשר גם ביג טייפון או פריזר 64 שהפריזר שוקל הרבה פחות אך גם מניב ביצועים בפחותים באיזה 3 מעלות...

ג. אפשר ללכת על האסוס, אבל הסיבה עד עכשיו הייתה האפשרות לקררו בגז... אם אין לך אין סיבה לא ללכת על הזולים יותר...

ד. דבר אחרון, עד כמ השהמחשב חזק, הוא באמת לא יהיה שווה כלום עוד 5-6 שנים, אז אל תבנה על זה...

א) תודה! כן זה מחיר שחבל על הזמן, ואני מאמין שאני יצליח להשיג אותו ב500 ש"ח בפחות מהמחיר הזה!

ב) סתכל כמו שאמרת הXP120 מקרר את הזכרונות כי הוא ממש מולם, אבל הוא חוסם לי סלוט אחד של פPCIE.. אז זה יתרון וגם חיסרון...

ג)כרטיס מסך זאת הדאגה האחרונה שלי.. אבל במידה ויש לך או לאחרים כרטיסים יותר טובים מאסוס להמצליץ לי עלהם אז בשמחה

ד) סתכל לא אמרתי שהוא יהיה אותו דבר עוד 5 -6 שנים.. אבל תסכים איתי שעוד חמש שנים אני לא יהיה חייב לקנות מחשב חדש.. שדרוג 1 גג 2 לפי דעתי.

מי צריף ספק כזה חזק ועוד במחיר כזה?

במחיר של המארז היית לוקח משהו טוב יותר.

מפרט מאוד בזבזני לדעתי.

אני צרפתי ספק כוח כזה.. אני יודע שהמחיר גבוה.. הייתי יכול להשיג אותו ב100 200 שקל פחות.. אבל היה לי דיל.. אז הייתי חייב לקחת אותו במחיר הזה...

סתכל: במחיר של המארז אני מסכים איתך שיצאו כאלו הרבה יותר מאוררים ובגדול יותר איכותיים, אבל את זה קניתי ממזמן בהרבה לפני שיצאו כל המארזים של השנה..

או של הרבעון האחרון.. אבל בגדול הוא יפה ולא יהיה איתו בעיות זה מה שחשוב מסכים איתי?

בקשר מפרט: יש כאילו שיגידו שזה בזבזני ויש כאלו שיגידו שזה לא.. כל אחד ומה שהוא חושב.. אני פשוט רוצה להשקיע אני לא קונה כל יומים..

אני לא רוצה לקנות מחשב ואחרי שנה או חצי שנה להחליף כרטיס מסך זה לעיניין.

הוא אומר דברים נכונים

אם אתה בקטע של אוברקלוק קח את הA64 X2 3800

או סן דייגו 3700

אבל למה את הA64 X2 3800 ? אני יכול לקחת את הAMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+

ולהרוויח! לפי דעתי: במידה ומשויים מה עדיף כאן.. אז ברור שאת הדואל 4400.. יש אבדלי מחירים זה נכון, אבל ברור שזה הרבה יותר חזק!

אוקיי תודה על התגובות, אני ישמח לקבל עוד תגובות לדעת מה עוד אנשים, וגם אותם אנשים חושבים על המפרט שלי, אני עדיין בסימן שאלה בקשר ל:

גוף קירור, מאורר, כרטיס מסך, ותגובות על המעבד, שמחתי לראות תגובות אני ימתין לעוד תודה לכם.

פורסם

יקרנים יש בזה משהו... האבדל דיי גדול בלמעלה מ500 שקל.. אבל קודם ביצועים מסכים?

אמרתי לך הם אותו דבר... קשה להבין? אותו קירור אותו מבנה אותם שבבים, יש מבין?

ואתה לא הולך לקרר קירור גז נכון? אז זה לא ישנה לך כלום חוץ מבכיס

אב הלידטק מגיע עם באנדל נחמד יותר

פשוט אם כרטיס שיש לו COLD BUG מגיע לטמפ' נמוכות מדי הוא יתחיל להשתגע, אל תשאל אותי למה (זה ה COLD BUG או שאני טועה?)

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך הם אותו דבר... קשה להבין? אותו קירור אותו מבנה אותם שבבים, יש מבין?

ואתה לא הולך לקרר קירור גז נכון? אז זה לא ישנה לך כלום חוץ מבכיס

אב הלידטק מגיע עם באנדל נחמד יותר

פשוט אם כרטיס שיש לו COLD BUG מגיע לטמפ' נמוכות מדי הוא יתחיל להשתגע, אל תשאל אותי למה (זה ה COLD BUG או שאני טועה?)

שמתי לב שהם אותו דבר כמעט, ולא אני לא הולך על קירור גז,

תוכל להביא לי לינק לכרטיס של לידיטק? (עדיף לאחד החנות בארץ שמוכרות אותו)

ובקשר לבאנדל לא עשיתי השווה גדולה אבל לא ראיתי שוני כל כך גדול.. אתה לא חושב?

פורסם
  • מחבר

מכיר את החברה לא בדקתי אותה אבל זה רק מאורר, תמיד אפשר להחליף, אבל לקחתי את זה בתור משהו למחשבה תודה,

יש לך גם מאורר 90 מ"מ? במידה ואני יקח את הגוף קירור השני?

אנשים תנו לי עוד תגובות אני עדיין בסימן שאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים