פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים ?8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W?-זה שמו ב-Ksp ואני פוחד מנפילת מתח או משהו כי יש לי שם כרטיס מסך יקר ודברים יקרים מאוד אז האם או טוב או שצריך לקנות ספק בנפרד?איך המארז? לא ברור לי כל כך איך הסרקולציית אוויר שלו, מה הוא כולל ?(תאורה,מאוררים,חלונות,עיצוב וכ'ו)עריכה:נוווו.... לא מגיע לי איזה תשובה?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים סבלנות מה אתה לחוץזה לא ש KSP פתוחים בשישי ב 1 בלילהבכל מקרה המארז עצמו לא נשמע משהו, בכל זאת אין שם ושום דברהספק עצמו בטוח ג'נרי, לא הייתי שם אותו על מערכת עם כרטיס מסך ששווה יותר מהספק (והוא שווה במקרה הטוב 100 שקל)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים להחליף ספק זה מה שאפשר לעשותהמערכת שלך צורכת יותר ממה שהספק הזה יכול לספק לפי דעתי
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים Rיה - פעם הבאה לפני שאתה עושה קנייה מסויימת שאתה לא כ"כ בטוח בה, תבוא להתייעץ עם משתמשי הפורום.איך בדיוק רצית שנעזור לך עכשיו?עכשיו אין לך ברירה אחרת, אתה צריך להחליף את הספק.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר שיטטטטטטטט מגיע לי המחשב מחר(יום רביעי)(השעה כבר 12 אז היום) אני צריך לקחת אותו והספק שהכי טוב שם ב-Ksp זה של hec ב-350 425w שקל יש משהו שיהיה טוב בשבילי בפחות כסף?עדיף עם 2 מאוררים כי גם ככה חסכתי שקל אחרי שקל בשביל המחשב הזה...בקשה עזרה מההההההר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.