פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים שלום, אני צריך לינק או מידע למכירה של מסכי הפלזמות הענקיים שמציבים למטרת פירסומות (כמו שלטי ענק) בשטח..תודה רבה!
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אייאיאיאיי 653 הודעות בפורום ועדיין לא מכיר את החוק הבסיסי של לכתוב כותרת אינפורמטיבית... מה יהיה?! תשנה בבקשה, אחרת הדיון יינעל.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים שלום, אני צריך לינק או מידע למכירה של מסכי הפלזמות הענקיים שמציבים למטרת פירסומות (כמו שלטי ענק) בשטח.. תודה רבה! חח הופה הופה ייפה אחי חחחח אתה יודע כמה מסך אחד כזה עולה אני יכול לנחש שיותר מכול החומרה שיש לך במחשב והמחשב עצמו חח טוב עם עכשיו ברצינות כמה אינ'ץ אתה צריך אני יכול לנסות למצוא לך אחד כזה
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים שלטי חוצות שנראים כמו מסך (מהבחינה שרואים בהם וידאו ולא סתם תמונת סטילס) משתמשים לרוב בלדים (יוצרים פיקסל ע"י שלושה לדים - אדום, ירוק וכחול).מסך אמיתי בגודל כזה יעלה כמה מאות אלפי שקלים.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר חח הופה הופה ייפה אחי חחחח אתה יודע כמה מסך אחד כזה עולה אני יכול לנחש שיותר מכול החומרה שיש לך במחשב והמחשב עצמו חח טוב עם עכשיו ברצינות כמה אינ'ץ אתה צריך אני יכול לנסות למצוא לך אחד כזה כמובן שאני מבין שהם עולים מאות אלפי שקלים.... אני לא יודע בכמה אינץ' הם באים... בגלל זה אני שואל... האמת כל עוד זה שלט חוצות זה בסדר... תודה רבה.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים חח הופה הופה ייפה אחי חחחח אתה יודע כמה מסך אחד כזה עולה אני יכול לנחש שיותר מכול החומרה שיש לך במחשב והמחשב עצמו חח טוב עם עכשיו ברצינות כמה אינ'ץ אתה צריך אני יכול לנסות למצוא לך אחד כזה אתה עד כדי כך מפגר שאתה חושב שזה לחדר? זה למטרת פירסום ואין קשר למחיר \ מחשב.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר בכלל אם למישהו יש מושג איפה אני בכלל יכול להתחיל לחפש דבר כזה זה גם יעזור לי מאוד.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אני לא יודע כמה זה יעזור אבל אולי זה ייתן כיווןhttp://www.presentations.com/presentations/trends/article_display.jsp?vnu_content_id=1000910896
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אתה עד כדי כך מפגר שאתה חושב שזה לחדר? זה למטרת פירסום ואין קשר למחיר \ מחשב. חחחח למה מפגר אני אישית מכיר בן אדם שרוצה להשים מסך כזה בגינה לראות T.V כן את המסך של הפירסומות תתפלא זה אפשרי אבל המסכים ההאלה נוראה יקרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.