עבור לתוכן

מה ההבדל בין מחשב עם 2.8GHZ למחשב עם 2800+

Featured Replies

פורסם

אני רואה הרבה פעמים קורה שאחד אומר המחשב שלי זה 2.8 אז מישהו עונה לו אין כזה AMD 64bit אולי התכוונת ל 2800...

וההבדל הוא?

פורסם

זו שיטת דירו גשל AMD שאומרת שהמעבד המדובר שווה ערך למעבד אינטל עם XXXX מגה הרץ...

זה ל אאורמ שיש לAMD כזו מהירות שעון...

פורסם

אה? לא הבנתי אולי עם תביא לי דוגמה...

פורסם

למעבד AMD שמדורג כ 2800+ יש לו 1.8 גיגה הרץ אבל אם משווים אותו למעבד של אינטל (למשל במשחקים) אז הוא שווה למעבד אינטל עם 2.8 GHZ וכך הלאה

פורסם

מעבד בדירוג 2800 (במהירות 1.8GHZ) שווה ערך (מבחינת ביצועים, פלוס מינוס) למבעד אינטל במהירות 2.8GHZ.

כאפיש?

פורסם

אתם מתבלבלים!

הדירוג של AMD מציין השוואה למהירות של מעבד את'לון מקורי במהירות המצויינת ז"א מעבד 2800+ שווה ערך בביצועים למעבד את'לון הישן במהירות 2800 מה"ז

כן הם התכוונו במקור אבל היום הרבה חושבים שהכוונה היא בעיקר למלחמה ראש בראש מול אינטל

פורסם

אתם מתבלבלים!

הדירוג של AMD מציין השוואה למהירות של מעבד את'לון מקורי במהירות המצויינת ז"א מעבד 2800+ שווה ערך בביצועים למעבד את'לון הישן במהירות 2800 מה"ז

כן הם התכוונו במקור אבל היום הרבה חושבים שהכוונה היא בעיקר למלחמה ראש בראש מול אינטל

הזוי לחלוטין

לא זכור לי מעבד את'לון "מקורי" שבא במהירות שעון של 2.8GHz או 3.0GHz

פורסם

הוא התכוון ל-Tbird, וה-Athlon XP/64 אכן (כביכול) מדורגים לפי ה-Tbird

יש הסבר כאן

פורסם

אז זה לא כמו ש 2800+ הוא בעצם T-Bird במהירות 2.8GHz

אלא שזה אמור להיות המשך דירוג

ועד כמה שידוע לי את'לון מקורי הוא כל את'לון XP או 64 שיוצר ע"י AMD, כלומר לא מזויף

פורסם

ברור ש-AMD מעולם לא ייצרה Tbird ב-2.8Ghz כדי שתוכל להשוות

זה לא העניין

Athlon מקורי (קלאסי) זה סדרת מעבדים שקדמה ל-XP, גם אם היא לא מוכרת לך, הייתה סדרת מעבדים כזו (לי אישית היה Athlon 650Mhz)

הפלומינו זה ה-Athlon XP הראשון, כל ה-K7 שקדמו לו היו Athlon

פורסם

ומי יותר טוב למשחקים ה+2800 או ה2800ghz?

פורסם

בעיקרון אותו הדבר אולי נטיה קלה ל2800+ (AMD) לא יותר מזה :smile1::screwy: ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים