פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים תראו הסתכלתי באוורסט כדי לבדוק את התיזמונים שלי הקיצר איפה בדיוק אמורים להסתכל שם??כי במקום אחד כתוב משהו אחד ובמקום שני כתוב משהו אחר הבאתתי תמווונותת[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים הראשון הוא ה SPD, קרי אלו הנתונים שהיצרן רשם על ה RAM עצמו, לאיזה תזמונים הוא מגיע באיזה מהירות...השני הוא התזמונים שהלוח אם קבע לעבוד (אם כי זה ההחלטה האוטומתית או שמישהו קבע את זה על MANUAL)...
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר אז למה הלוח אם קבע שהתזמונים יהיו יותר גבוהים?ואם אני ישים את התיזמונים כמו שבתמונה הראשונה (כפי שהחברה של הזכרונות קבע )זה יחשב oc??ואיך אפשר לפתור את זה?אולי עידכון ביוס?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים ככה זה לוחות ראית מזה הם הולכים על הכי גבוהה חח ;D לא זה לא יחשב כOC כי הזכרונות שלך אמורים לעבוד בתיזמונים אתה פשוט נכנס לביוס ומשנה את האופציה של הזכרונות (משנה לMANUAL) ושם כבר תשנה הכול תהנה ;D
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר אה עידכנתי תביוס וזה כבר יסתדר אבל רציתי לדעת משהו בקשר לזכרונות אם אני שם אותם על t1 זה יחמם אותם יותר? זה יחשב oc??תודה!
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים זה לא אוברקלוקהם לא יתחממו יותר השאלה רק אם הזכרונות יעמדו בזב, אם כן הרווחת תוספת ביצועים לא קטנה
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר איך אני יכול לדעת אם הזכרונות יכולים לעבוד על זה?העלאת ווינדוס זה נחשב?וונגיד שהזכרונות לא יכולים לעבוד על זה מה יקרה?הבאס ירד?וכשקונים זכרונות איך אמורים לדעת אם הם יכולים לעבוד על זה?תודה !!!
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר תבדןק עם MEMTESTלכמה זמן להפעיל את הבדיקה?וונגיד שהזכרונות לא יכולים לעבוד על זה מה יקרה?הבאס ירד?וכשקונים זכרונות איך אמורים לדעת אם הם יכולים לעבוד עלt1?תודה !!!אתם יכולים לענות לי על השאלות ששאלתי מקודם?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים כמה שיותר זה יותר טוב...כשהזכרונות לא יעמדו בקצב, המחשב פשוט לא יהיה יציב (או שיתקע, או שדברים יעשו בעיות), ואז צריך בביוס לשנות את התזמונים (שוב, שינוי תזמונים לא משנה את מהירות הבאס)...לגבי ה COMMAND RATE, אני מניח שאם הולכים על זכרונות רציניים אפשר לצפות את זה...
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים לא הייתי מצפה לכלום, אולי מישהו אחר שעוקב אחרי זה יעזור יותר...אני בגדול הייתי מריץ אותם על ה SPD שלהם וזהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.