עבור לתוכן

הדתיים תופסים פה יותר מדיי תחת

Featured Replies

פורסם

כן אני מודע למה שהולך במאה שערים ובעוד מקומות בארץ - זו קיצוניות, וקיצוניות מכל סוג היא לא טובה.

דבר אחד אני יכול להבטיח, אותם יהודים במאה שערים לא חושבים שלאלה שאינם הדוקים בדתם אין זכות קיום. הם פשוט לא רוצים להתקרב לתרבות הזו מחשש שגם הם "יתבוללו" בחילוניות. אם תגיע למאה שערים, הדבר הכי גרוע שיעשו לך זה יזרקו עליך חתיכת בד - לא יירו עלייך (אני רוצה לקוות שכך)

ד"א, לפני כמה שנים יצא טיול מהבצפר שבו אני לומד למאה שערים וזרקו עליהם חיתול...

נושא המתנחלים הוא שונה לחלוטין, הוא לא כל כך קשור לדיון אז אני לא אכנס אליו..

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והנה עוד סיבה למה אני שונא דתיים....יום שישי,צהריים....הכלב שלי מתחיל לנבוח...ונובח ונובח לא מפסיק,אני יוצא אני רואה איזו אישה דתייה שרוצה לתלות מודעות...סבבה,אין לי שום בעיה עם זה,יש לי לוח מודעות בכניסה שתתלה...אבל כמה זמן? אני עושה עם הידיים ככה כאילו "מה יהיה?" והיא עושה ככה עם הראש "עוד מעט"....טוב סגרתי את הדלת,הכלב ממשיך לנבוח 2 דקות,3 דקות...נמאס!! אני יוצא עוד פעם והיא משפשפת את המודעה שלה ע"ג לוח המודעות,אמרתי לה "גברת,אני מבקש שתלכי מפה,זה שטח פרטי והכלב נובח ומפריע"...מה היא אומרת לי? "זו המדינה שלי ואני יעשה מה שבא לי"...סעמאק ערס!@@ לקחתי את הנבוט שיש לי בכניסה (אני גר בחיפה,חובה שיהיה נבוט, המקום הפך למערב פרוע)...לא לא הבאתי לה מכות חס וחלילה,פשוט דחפתי אותה החוצה איתו,לא בכח או משהו.

פשוט גועל נפש,הם חושבים שהם יותר יהודים ממני או משהו? מה הולך פה?

מה הקשר שהיא דתיה, ולמה לעזאזל אתה מדבר שטויות, ואני מתכוון למה שאמרתה על הנבוט ועל חיפה??

איפה אתה כבר גר בחיפה כך שאתה צריך להחזיק נבוט בכניסה?

פורסם

טוב, הדיון התדרדר יותר מידי, אני רואה לאן הוא התפתח ולאן הוא יתפתח, ולכן:

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים