עבור לתוכן

הדתיים תופסים פה יותר מדיי תחת

Featured Replies

פורסם

אם אתה קורא לבן אדם שעשה 5 דקות רעש באזור הבית שלך נאצי, אז יש לך בעיה מאוד רצינית.

ולפי מה קבעת שהיא דתיה קיצונית? בגלל שהיא אמרה שזה זכותה להיות במקום משום שזו המדינה שלה?

אתה יודע כמה פעמים שמעתי את המשפט הזה מאנשים שלא רק שהם לא דתיים, הם ההפך הגמור מהם (AKA יוסי שריד והחברה')..

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם אתה קורא לבן אדם שעשה 5 דקות רעש באזור הבית שלך נאצי, אז יש לך בעיה מאוד רצינית.

טוב,גם אתה לא לקחת את הזמן לקרוא את 2 ההודעות שלי,אני את שלי אמרתי,פרטתי והסברתי....לא יגיב לזה יותר.

זכותי לקרוא נאצים למי שאני רוצה,זכותי לשנוא את מי שאני רוצה במיוחד שזה קורא בשטח הפרטי שלי ושמים עליי זין....אחחח איך אני אוהב דמוקרטיה.

פורסם

אתה אידיוט.

זאת זילות השואה.

פורסם

הבית שלך, המסדרון שלך, אתה צודק, אבל כמו שרבים כבר אמרו - מה הקשר לזה שהיא דתייה? ואם היא לא הייתה דתייה, היית מתעצבן פחות? סתם יצאת טיפש.

פורסם

זכותי לקרוא נאצים למי שאני רוצה

ברור שזו זכותך, אבל עצם העובדה שאתה בוחר להשתמש בזכות הזו רק מוכיחה שאתה בן אדם נבער, בור וטיפש.

פורסם

ברור שזו זכותך, אבל עצם העובדה שאתה בוחר להשתמש בזכות הזו רק מוכיחה שאתה בן אדם נבער, בור וטיפש.

מאוד טיפש....

ועצם זה שקיללתי אותי אני יכול לפתוח דיון :החילוניים האלה תופסים תחת....אבל אני לא...כי אני מכיר הרבה מאוד חילוניים שהם לא ואתה סתם איזה אדיוט שחושב שהוא מייצג אותם.....ומי שלא מתאים ישר מקלל כמו ילד קטן....(אני צוציק עאלק...תכף תתחיל :אבל הוא התחיל....)

שבת שלום לכווווולם!

איתן

פורסם

נהדר. תהיה ראש קטן. למה זה אמור לעניין אותך? כי בוא נלך לפי הגישה שלך, נגיד שבאמת יש יישות מסויימות שיצרה את כדה"א ואת כל בני-האדם. היא עשתה את זה לכיף? מין הסתם יש לנו איזה תפקיד פה, ובגלל זה זה אמור לעניין אותך..

[ltr]I don't think you've understood what I said. I'm against the thinking I'm controlled by some unknown force and everything that I am or do is because of that force.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

וואוו!!! בן אדם מביע את דעותיו פה ואתם קוראים לו טיפש ואידיוט...נו באמת מי כאן טיפש ואידיוט שלא מבין שלא קראתי לה נאצית? עוד פעם,אתם מסרבים לקרוא את מה שכתבתי וסתם קופצים.

אני הבאתי דוגמא של מה שקרה לי היום,אז במקרה היא הייתה דתייה חוצפנית.

דתיים קיצוניים = נאצים..אולי אתם לא רואים חדשות.

* לאלו שצעירים מדיי: אידיולוגיית הנאצים = דם גרמני טהור (בגירסה הקצרה של ההסבר)......... אידיולוגיית דתיים קיצוניים יהודים = דם יהודי טהור.

מי שלא טהור אין לו זכות קיום ו\או לא יהודי אמיתי.

פורסם

איזה גבר יצאת, דוחף אישה עם נבוט בגלל כלב עצבני :silly:

פורסם

לא רק שאתה לא יודע היסטוריה אין לך גם מושג על מה אתה מדבר.

הנאצים התבססו על תורת רדוין שהיא בעצם תורת הגזע.

שיש גזע אחד שליט וכול השאר נתינים שלו,וזה הרגיז אותם שהיהודים בעצם שולטים עליהם שהגרמנים עובדים אצלם ולא ההפך.

הבנתה?

פורסם
  • מחבר

שיש גזע אחד שליט וכול השאר נתינים שלו,וזה הרגיז אותם שהיהודים בעצם שולטים עליהם שהגרמנים עובדים אצלם ולא ההפך.

הבנתה?

:kopfpatsch:

את שלי אמרתי...בייייי.

פורסם

אתה אשכרה אידיוט הא...

יאאלה תחפף. :nixweiss:

פורסם

הבנתה?

תורת הנאצים התבססה על מספר מאפיינים, שהם כוללים ביניהם גם את טוהר הדם (ולא רק על "תיאוריית דרווין"-גזע עליון)!

אבל איך הגענו לשיעור היסטוריה עכשיו!!!?

בכל מקרה, במדינה יש המון אנשים שמתנהגים בדיוק כמו האישה שנתקלת בה היום. חילונים, דתיים, ערבים, רוסים וכו'. לא קשור לאמונה, דת וכו', זאת פשוט ההתנהגות שנפוצה בקרב מרבית האנשים בארץ (התנהגות דומה תמצא הרבה בפורום כאן גם!).

אז זה די טיפשי מצידך לבוא ולהגיד "הדתיים תופסים פה יותר מדיי תחת" בגלל מקרה אחד שקרה לך עם אישה דתייה (וקומץ זעום שאתה שומע בחדשות שמתנהג בצורה דומה: "מדינה שלי בלה בלה בלה").

פורסם

* לאלו שצעירים מדיי: אידיולוגיית הנאצים = דם גרמני טהור (בגירסה הקצרה של ההסבר)......... אידיולוגיית דתיים קיצוניים יהודים = דם יהודי טהור.

מי שלא טהור אין לו זכות קיום ו\או לא יהודי אמיתי.

מה לעזאזל?!

יהודים דתיים חושבים שמי שלא יהודי אין לו זכות קיום?!?!?!

בן אדם, אין לי מושג איפה אתה חי - אבל זה בטוח שלא בעולם שלנו.

אתה ממש טיפש, אבל ברמה שלא נראתה עדיין בפורום הזה.

אתה כנראה גדלת בבית שבו מחנכים לשנאת הדתיים, כמו בדיי הרבה בתים בארץ. זה מאוד מאוד מצער, שכן כולנו אחים ואם זה מה שיש בינינו, אנחנו לא נשרוד.

פורסם

מה לעזאזל?!

יהודיים דתיים חושבים שמי שלא יהודי אין לו זכות קיום?!?!?!

בן אדם, אין לי מושג איפה אתה חי - אבל זה בטוח שלא בעולם שלנו.

אתה ממש טיפש, אבל ברמה שלא נראתה עדיין בפורום הזה.

[ltr]just visit the 'doses' stronghold known as 100 gates and see how welcomed you are, even though you fund big percent their life style, and you are jewish (at least that's how it seems). just think what would have happen if you were arabic or russian and suspected as not being 100% jewish or just a woman dressed with her her knees and elbows showing. you might say that they don't represent all of the religious people, and I agree, they don't. now look at the settlers and their supporters, thinking they can do whatever they want, block roads, resist arrest and disobey the law in general, just because they jewish and when somebody tell them they can't, they have the audacity to say 'why not!? I'm jewish, not arab' and to imply that they are better than them. now you might say that those also doesn't represent all of them, and that's true, but it's no longer just a small core of fanatics, it's a pretty large chunk.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים