עבור לתוכן

הדתיים תופסים פה יותר מדיי תחת

Featured Replies

פורסם

והנה עוד סיבה למה אני שונא דתיים....יום שישי,צהריים....הכלב שלי מתחיל לנבוח...ונובח ונובח לא מפסיק,אני יוצא אני רואה איזו אישה דתייה שרוצה לתלות מודעות...סבבה,אין לי שום בעיה עם זה,יש לי לוח מודעות בכניסה שתתלה...אבל כמה זמן? אני עושה עם הידיים ככה כאילו "מה יהיה?" והיא עושה ככה עם הראש "עוד מעט"....טוב סגרתי את הדלת,הכלב ממשיך לנבוח 2 דקות,3 דקות...נמאס!! אני יוצא עוד פעם והיא משפשפת את המודעה שלה ע"ג לוח המודעות,אמרתי לה "גברת,אני מבקש שתלכי מפה,זה שטח פרטי והכלב נובח ומפריע"...מה היא אומרת לי? "זו המדינה שלי ואני יעשה מה שבא לי"...סעמאק ערס!@@ לקחתי את הנבוט שיש לי בכניסה (אני גר בחיפה,חובה שיהיה נבוט, המקום הפך למערב פרוע)...לא לא הבאתי לה מכות חס וחלילה,פשוט דחפתי אותה החוצה איתו,לא בכח או משהו.

פשוט גועל נפש,הם חושבים שהם יותר יהודים ממני או משהו? מה הולך פה?

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]I know what you mean. due to the disengagment you keep hearing alot of the 'I'm jewish, I'm superior' bullshit. man, I'm just sick of their bullshit.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

הם מזכירים את הנאצים,ואני מדבר על הקיצוניים האלו חס וחלילה אני לא מדבר על אלו שבסה"כ מאמינים בבורא עולם,מתפללים ולא מפריעים לאף אחד אחר.

יש כאלו שהם אנשים פשוט נפלאים ואני יביא דוגמא:

אמא שלי הלכה יום אחד ברחוב שיש בו הרבה דתיים,והיא נפלה ונחבלה,אף אחד לא בא לעזור לה רק הדתיים (חובשי כיפה לא שחורים),נתנו לה מים פשוט אין מילים...כל החילוניים אף אחד לא בא לעזור לה.

פורסם

שמע דבר ראשון היתה יכול להגיד לה שתמהר כי הכלב שלך לא מפסיק לנבוח ולא לבוא אליה בעצבים כאלה..ואז התגובה שלה תהיה אחרת..

וגם מה הקשר דתתים לאישה הזאתי?אז מה שהיא דתיה?!!?אישה מעצבנת ועילגת(לקח לה י5 ד'ק לתלות מודעה)זה נכון אבל מה הקשר זה שהיא דתיה לזה שהדתים תופסים תחת?!!?

וגם בלי קשר אבל אם אני היתי האישה הזאתי ומישהוא היה בא אלי יפה ומבקש בפעם השניה היתי פשוט קם והולך גם המודעה לא היתה תלויה...

אבל אם היה יוצא עלי ילד עם "נבוט"היתי נכנס אליו הביתה ומחטיף לו מכות על הפוזה שלו..

פורסם

דבר ראשון זה שאתה מתנהג כמו ערבי לא אומר שו המדינה שלך ומותר לך לדחוף עם נבוט כל מי שלא נראה לך....

דבר שני אני מאמין שהיא התכוונה שזו מדינה חופשית.....

אז או שאתה צריך ללמוד להיות קצת יותר סבלני ושפוי או שתלמד את הכלב שלך לא לנבוח....

איתן

פורסם

הדתים "הרגילים" דווקא בסדר..

ההדוקים והדתיים הממש רציניים הם אלה שאני לא כל כך אוהב

וכמו שמישהו הזכיר פה הם באמת הולכים ונעשים דומים לנאצים ימח שמם

פורסם

שמע דבר ראשון היתה יכול להגיד לה שתמהר כי הכלב שלך לא מפסיק לנבוח ולא לבוא אליה בעצבים כאלה..ואז התגובה שלה תהיה אחרת..

וגם מה הקשר דתתים לאישה הזאתי?אז מה שהיא דתיה?!!?אישה מעצבנת ועילגת(לקח לה י5 ד'ק לתלות מודעה)זה נכון אבל מה הקשר זה שהיא דתיה לזה שהדתים תופסים תחת?!!?

וגם בלי קשר אבל אם אני היתי האישה הזאתי ומישהוא היה בא אלי יפה ומבקש בפעם השניה היתי פשוט קם והולך גם המודעה לא היתה תלויה...

אבל אם היה יוצא עלי ילד עם "נבוט"היתי נכנס אליו הביתה ומחטיף לו מכות על הפוזה שלו..

הקשר היא שהיא באה בצורה של "אני יהודיה, אז המדינה הזאת יותר שלי משלך, ואני אעשה מה שבא לי".

ואני מוכן להתערב איתך שאם היית רואה מישהו עם נבוט בא אליך לא היית הולך ומרביץ לו, במיוחד לא כשאתה יודע שיש לו נבוט ביד. אבל יש אנשים מספיק טיפשים בשביל זה, אז אי אפשר לדעת.

ואני, לעומתך ולעומת פותח הת'רד, הייתי צועק עליה. ואם בן אדם אידיוט כמוך היה בא ו"מחטיף לי מכות", הייתי מפוצץ אותו, קורא למשטרה, עוצר אותו על הסגת גבול, תובע אותו, מתחמק מתביעה בגין הגנה עצמית, ואתה, ידידי, היית נדפק לחלוטין.

פורסם

אם היא הייתה תולה מודעת בשטח שהוא בבעלות ההורים שלי היתי משלח עליה את הכלב.

ולא קשור לדתיים היתי עושה את זה לכול אחד.

פורסם

מה קשורה העובדה שהיא דתיה? באותה מידה זה היה יכול להיות עולה חדש מרוסיה... :screwy:

פורסם

זה יכל להיות עלה חדש :lol:

פורסם

[ltr]don't get me wrong, I have no problem with regular religious people, although they do annoy me with their world perception of god created the world, why should I bother to think why or how lets just say god did it. it's the hardcore religious people, aka doses, that fucking pisses me off, thinking they're better than everyone else and that everyone should do what they say because it said so in their little black book.[/ltr]

פורסם

תגידו לי אתם התחרפנתם לחלוטין??!?!?!?!?!??!?!??!?!??!?!?!?

מה נסגר עם אנשים כל דבר שני במדינה הזאת משווים או לשואה או לנאצים.....חלאס כבר!!!!!!!!!!

קצת כבוד לאנשים שנספו בשואה!.

ומה הקשר לזה שהיא הייתה דתייה?

איתן

פורסם

[ltr] why should I bother to think why or how lets just say god did it. [/ltr]

נהדר. תהיה ראש קטן. למה זה אמור לעניין אותך? כי בוא נלך לפי הגישה שלך, נגיד שבאמת יש יישות מסויימות שיצרה את כדה"א ואת כל בני-האדם. היא עשתה את זה לכיף? מין הסתם יש לנו איזה תפקיד פה, ובגלל זה זה אמור לעניין אותך..

ובקשר לדוסים שחושבים את עצמם ליותר טובים מכולם, דבר ראשון רובם לא חושבים ככה בכלל (וכן, אני מכיר הרבה "דוסים"), ואם כבר אתה רוצה לדבר באופן קולקטיבי ומכליל על ציבור מוסיים שחושב את עצמו ליותר טוב מכולם, תזכיר לי בהזדמנות לארגן פה דיון על השמלאנים בארץ..

(חח.. עכשיו יש פה בעיה, לאן לגרור את הדיון חסר הטעם הזה? לדיון על "אם יש אלוהים" או על דיון ימנים-שמאלניים-התנתקות? בהצלחה בהמשך..)

פורסם

מה קשורה העובדה שהיא דתיה? באותה מידה זה היה יכול להיות עולה חדש מרוסיה... :screwy:

בדיוק.....

לא שווה אפילו תגובה רצינית כל הסיפור הטיפשי הזה....

אתמול אני ואח שלי נסענו באותו וערבי חתך אותנו אז אני אפתח תראד ואגיד "הערבים תופסים פה יותר מדיי תחת"?

לא כי לא משעמם לי חיים, לא כי אין שום קשר ולא כי אם הייתי מתחיל להשמיץ על ערבים בפורום היו נועלים ישר את הדיון ומזהירים אותי מה שלא קורה במקרה שמשמיצים חרדים

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון זה שאתה מתנהג כמו ערבי לא אומר שו המדינה שלך ומותר לך לדחוף עם נבוט כל מי שלא נראה לך....

דבר שני אני מאמין שהיא התכוונה שזו מדינה חופשית.....

אז או שאתה צריך ללמוד להיות קצת יותר סבלני ושפוי או שתלמד את הכלב שלך לא לנבוח....

איתן

קודם כל תשמור על הפה שלך צוציק קטן,אתה לא קראת את מה שכתבתי אז תחזור לכיתה א' ותתחיל ללמוד הבנת הנקרא.

זה שאמא שלך ערבייה לא עושה לי כלום.

בדיוק.....

לא שווה אפילו תגובה רצינית כל הסיפור הטיפשי הזה....

אתמול אני ואח שלי נסענו באותו וערבי חתך אותנו אז אני אפתח תראד ואגיד "הערבים תופסים פה יותר מדיי תחת"?

לא כי לא משעמם לי חיים, לא כי אין שום קשר ולא כי אם הייתי מתחיל להשמיץ על ערבים בפורום היו נועלים ישר את הדיון ומזהירים אותי מה שלא קורה במקרה שמשמיצים חרדים

אף אחד לא הכריח אותך לקרוא,ובוודאי שלא לשלוח תגובה.

הבית שלי,המסדרון שלי,שטח פרטי,למה לא,אני יבוא אליכם ויתחיל לעשות רעש במסדרון שלכם,ואם זה יפריע לכם אני יגיד "זו המדינה שלי,אני יעשה מה שבא לי"

חלק מהאנשים כאן באמת שמוקים צוציקים,או שהם ישר קופצים ולא קוראים את ההודעה (פלוס ההודעה השניה שכתבתי) או שבאמת אין להם ידע בהבנת הנקרא.

אני קראתי לדתיים הקיצוניים כמוה נאצים,כי זה מה שהם עושים ואומרים,הם חושבים שהם יותר יהודים ממכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים