עבור לתוכן

שלום..צריך מפרט amd תקציב 5000

Featured Replies

פורסם

אני צריך צפרט amd

שיהיה כלול מקלדת עכבר סידי רום צורב

כרטיס מסך 6600GT

תודה רבה! :yelclap:

פורסם

אתה מתכוון סידי רום שהוא גם צורב או גם סידי רום וגם צורב? למרות שעדיף כבר צורב דיוידי

פורסם

בבקשה:

AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1

Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64 CPU Cooler for AMD64 179.00 ¤ 1

DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 699.00 ¤ 1

DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 309.00 ¤ 2

Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519.00 ¤ 1

NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319.00 ¤ 1

Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card 1119.00 ¤ 1

Foxconn TLA570A USB Front True Power 350W FSP Case 255.00 ¤ 1

Computer Assembly 160.00 ¤ 1

Logitech MX510 Blue High Performance PS2 | USB Optical Mouse 209.00 ¤ 1

Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 81.00 ¤ 1

סה"כ:4977 ¤

מעבד חזק עם תמיכה ב-64BIT, לוח אם איכותי (כולל Firewire, Gigabit LAN, כרטיס קול 5.1 S/PDIF-in/out), זיכרון 1GB, הרדיסק SATAII, צורב DVD דו שכבתי, כרטיס מסך 6600GT עם OC מהמפעל (זכרונות 1.6NS במקום 2NS, ליבה 550MHZ במקום 500MHZ, וזכרונות 560MHZ במקום 500MHZ), מארז עם ספק FSP איכותי, מקלדת ועכבר אופטי, והרכבה.

www.logicpc.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה אחי מפרט תותח

אבל אתה יכול לעשות לי את אות סגנון מפרט רק עם 80 gb עכבר פשוט ובלי צורב די וי די כי אני לא משתמש בדברים האלו

אני מעדיף כמה שיותר לחסוך תודה רבה

פורסם

היום הסטנדרט הוא צורב דיוידי בודד במערכת ולא צורב פשוט, וההבדל מחיר הוא זניח. מדובר כבר על פחות מ100 שקל. לגבי עכבר פשוט, אני מבין שהמחשב מיועד למשחקים, ולכן מומלץ עכבר איכותי. תאמין לי שכמה שתקבל פריימרייט גבוה במשחק, אם עכבר ב20 שקל יקרטע ולא ידייק, אתה תתעצבן הרבה יותר מזה שיהיה AA*2 במקום *4. זה מסוג הדברים ששווה להשקיע בהם, ועד שלא מנסים לא מתחילים להבין את ההבדל.

לגבי המארז שהציעו לך - הוא מחורבן. כך את הCOMPUCASE 6A19, כמו שכולם לוקחים. יש סיבה טובה שהוא כל כך פופולרי.

בנוסף, אם אתה כל כך להוט לחסוך, תוותר על הקירור המפלצתי שהוסיפו לך, במיוחד אם אין לך כוונה לעשות OC. תיקח קירור פשוט של GLACIALTECH שיחזיק את המעבד כמעט כמו קירור סטוק מקורי באיזה 120 שקל פחות ממה שהציעו לך.

פורסם

כמה שיותר לחסוך...

Foxconn TLA436SB USB Front True Power 350W FSP Case  249.00  ¤  1  249 ¤  

1  5860  Lite-On 52/32/52//16 Combo Black CD-RW/DVD-ROM  250.00  ¤  1  250 ¤  

2  6731  AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray  819.00  ¤  1  819 ¤  

3  6223  Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939  59.00  ¤  1  59 ¤  

4  3847  Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD  349.00  ¤  1  349 ¤  

5  1673  Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard  81.00  ¤  1  81 ¤  

6  7134  Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard  546.04  ¤  1  546.04 ¤  

7  978  DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory  309.00  ¤  2  618 ¤  

8  855  Genius Netscroll+ PS2 Retail Optical Mouse  49.00  ¤  1  49 ¤  

9  640  Computer Assembly  160.00  ¤  1  160 ¤  

10  5439  Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card  999.00  ¤  1  999 ¤  

4179.04 ¤

www.logicpc.co.il

פורסם

מזל טוב, חסכת לו 600 שקל וכיסחת גם את הפוטנציאל של המערכת:

אין SATA 2

חרא עכבר, הוא יסבול ממנו במשחקים.

כרטיס המסך הוא לא RETAIL, כלומר בלי באנדל, והוא חלש יותר מהLEADTEK שהציעו לו.

אין לו אופציה לצרוב DVD

המארז עדיין חרא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחלה מארז

ומה אתה אומר על הגרסת tray של המעבד זה טוב?

ובקשר לsata2 אני ממש לא צריך את זה עכבר טוב כבר אני יוסיף מתישהו

ולגבי הכטיס מסך אני לוקח של leadtek מארז עם ספק כח טוב אני צריך המלצות..

תודה רבה לכולם שמגיבים באמת אתה ממש עוזרים! :yelclap: :yelclap:

פורסם

מזל טוב, חסכת לו 600 שקל וכיסחת גם את הפוטנציאל של המערכת:

חשבון אתה יודע? 800 שח הפרש.

אין SATA 2

SATA 2 עדיין לא מנוצל במלואו ועובד במהירות של SATA1

חרא עכבר, הוא יסבול ממנו במשחקים.

באמת עכבר לא מהטובים, אבל תמורה טובה לכסף.

כרטיס המסך הוא לא RETAIL, כלומר בלי באנדל, והוא חלש יותר מהLEADTEK שהציעו לו.

נכון אבל הוא יותר זול

אין לו אופציה לצרוב DVD

הוא לא צורב סרטי DVD

המארז עדיין חרא.

אני אשמח לשמוע על מה אתה מבסס את זה.

קיצר חלאס לדבר שטויות, אני לא מכחיש שהמפרט של JC טוב בהרבה אבל הוא ביקש לחסוך בכל מקום אפשרי ואז אתה כמו דביל אומר לי שהמפרט יותר גרוע (לההה באמת....).

פורסם

לבחור שקונה את המחשב, קיבלת 2 מפרטים מצויינים אחד מBOSH ואחד מJC.

אישית הייתי הולך על ההוא של JC כי לפעמים הדברים הקטנים עושים את ההפרשים הגדולים אבל בקטנה.

בעיקרון אני ממליץ לך לא לחסוך גם ככה קונים מחשב פעם בכמה שנים וזה דבר יקר מאוד, אז לא שווה סתם לחסוך!!

פורסם

כן אני יודע חשבון. אני פשוט חשבתי שני צעדים לפניך וקיזזתי את מחיר הקירור המיותר ונפח הדיסק הקשיח שמצטמצם.

בסופו של דבר הוא לא יצרוב DVD. עד שיום אחד יהיה סרט או משחק שהוא כן ירצה לצרוב. או כמה קבצים שהוא ירצה לגבות. בשביל 50 שקל, זה שווה את האופציה במקום קומבו מעאפן.

אין מה להשוות בין הקומפיוקייס לפוקסקון, לא מבחינת אסטטיקה ולא מבחינת פיצ'רים - והספק של הHEC יותר איכותי, ובתור מישהו שנמצא כאן כל כך הרבה זמן אתה אמור לדעת את זה.

ולא ראיתי אותך מתקן את מה שאמרתי על העכבר והכרטיס - פשוט אמרת "כן אבל זה זול". גם עכבר כדורי שתקנה בהום סנטר וX300SE זה זול.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז עדיף לי לקחת צורב די וי די

אבל הגירסת tray של המעבד זה טוב?

ואם אני לוקח אותו בלי הקירור שהבאתם לי זה לא טוב?

פורסם

כן אני יודע חשבון. אני פשוט חשבתי שני צעדים לפניך וקיזזתי את מחיר הקירור המיותר ונפח הדיסק הקשיח שמצטמצם.

וואלה תאמין לי כולם דבילים ליידך

בסופו של דבר הוא לא יצרוב DVD. עד שיום אחד יהיה סרט או משחק שהוא כן ירצה לצרוב. או כמה קבצים שהוא ירצה לגבות. בשביל 50 שקל, זה שווה את האופציה במקום קומבו מעאפן.

תקרא תקרא ושוב תקרא את צרכיו, הוא ביקש לחסוך בכל מקום וזה שאתה משער שהוא ירצה יום אחד לצרוב DVD זה לא אומר שזה יקרה.

אין מה להשוות בין הקומפיוקייס לפוקסקון, לא מבחינת אסטטיקה ולא מבחינת פיצ'רים - והספק של הHEC יותר איכותי, ובתור מישהו שנמצא כאן כל כך הרבה זמן אתה אמור לדעת את זה.

מבחינת האיכות הקומפיוקייס טוב יותר, מבחינת קירור אוויר הוא טוב יותר 120 מ"מ בכל צד.

הפוקסוקון בעל ספק איכותי יותר ומגיע עם תעלת אוורור למעבד.

ולא ראיתי אותך מתקן את מה שאמרתי על העכבר והכרטיס - פשוט אמרת "כן אבל זה זול". גם עכבר כדורי שתקנה בהום סנטר וX300SE זה זול.

שמע אני רואה שאתה כולה מנסה לעשות קצת פוזה על החברה שיחשבו שאתה "מבין", אני עובד לפי דרישות ומשאיר מקום לשינויים.

את הפילוסופיות שלך תשאיר לחברים שלך.

אז קיצר GET A LIFE, אם אין לך משהו טוב יותר לעשות אז תמצא.

פורסם

אוקיי אז עדיף לי לקחת צורב די וי די

אבל הגירסת tray של המעבד זה טוב?

ואם אני לוקח אותו בלי הקירור שהבאתם לי זה לא טוב?

שמח שהחלטת לגבי הצורב. גרסת TRAY זה אותו מעבד בדיוק רק בלי האריזה והמאוורר וגוף הקירור הרשמיים. אם אתה קונה קירור דומה לא רשמי שיעשה בדיוק את אותה עבודה, אתה יכול לצאת בחיסכון של 100 שקל יחסית לגרסת BOX. במפרט של JC הוא הוסיף לך קירור הרבה יותר ממה שאתה צריך אם אין לך כוונה לעשות המהרה.

יש לציין שיש חנויות שנותנות אחריות קצרה משמעותית על מעבדי TRAY וצריך לברר את זה.

BOSE מפוסט לפוסט אתה מוכיח לי שאתה לא שווה התייחסות, אבל בכל זאת: יש תעלת אוורור בחלק מהקומפיוקייסים החדשים, והיא טובה בעיקר לבעלי פרסקוט - הרי אינטל היא זו שכופפה את היצרנים להוסיף אותה. בחלק מלוחות AMD היא בכלל לא יושבת קרוב למעבד. ובכלל הוא לא צריך אותה, כי יש זרימת אוויר טובה גם כך במארז. המארז בנוי כולו להברגה חיצונית, כמעט הכל מורכב עם בולמי זעזועים, הוא גדול ונוח ויש לו מספיק מקום לגדול, קל לנקות אותו והוא פשוט יפה בגרסתו השחורה והפשוטה. הוא שווה את תוספת הכסף מהפוקסקון. הפוקסקון מגיע עם ספק ג'נרי שכביכול יותר חזק, איך הוא יותר טוב מהHEC?

פורסם

רואים שאתה NOOB.

אתה ממשיך לזבל את השכל וממשיך וזה חוזר חלילה...

מספיק!

הפוקסוקון מגיע עם תעלת איוורור מוברגת שאפשר להרחיק להקריב ולהסיר וזה עוזר גם אם יש לך אינטל או לא.

ספקי כוח של FSP (שמגיעים עם הפוקסוקון) כרגע רמה אחת מעל ה-HEC.

ואני לא אמרתי שהפוקסוקון יותר טוב מהקומפיוקייס אז אל תכניס לי מילים לפה.

אני הבאתי מפרט מינימלי עם אפשרות לשינויים (אפילו אפשר לשדך שם X800XL) ואז אתה בא עם הפילוסופיות המטומטמות שלך ופולט שטויות בקצב מפה ועד הודעה חדשה.

אז די, אני מקווה שזאת תהיה התגובה האחרונה בנושא הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים