פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים טוב אז ככה עוד שבועיים יש לי יום הולדת ודוד שלי שולח לי מתנה מארהב אני אמרתי לו שאני יגיד לו דגם של נגן mp3 וסרטים והוא הסכים.חשוב לי מאוד הקטע של הסרטים כי אני הרבה בנסיעות ואוהב סרטים הבנתי שיש את iAudio X5 שהוא מומלץ וראיתי גם נגנים כמו iRiver PMP-140 וה Creative Zen 20 GB Portable Media Center השאלה שלי מה הכי עדיף ומוצלח מהמוצרים האלה בהתחשב בצרכים שלי(60% סרטים 40% שירים)?והאם האיכות של הסרטים במוצרים אלו היא בסדר?בנוסף רציתי לדעת האם העברה של הסרטים למכשירים פשוטה כלומר ההעברה דרך המחשב ואחרי זה ישר רואים את הסרט הוא שצריך לעשות פעולות מסויימות?והאם אפשר לראות על צג הטלויזיה באמצעות המכשירים האלו??תודה על העזרה!!
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אפשר לראות מהטלויזיהאבל 2 המכשירים שציינת לא כל כך מומלציםתיקח ZEN VISION או AV500
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים ahi lo momlaz iaudio x5 lasratimli iash at amahsher vlirot eto sratim mod kashe zarih mishkafat !!!!kah gimin 400 tov lasratim lo??????
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים הבעיה של הX5 עם סרטים זה המסך הקטן שעושה כאב ראש לראות דרכו וגם ה15 FPSעדיף תיקח AV500 או ZEN VISION הוא נראה מבטיח מאוד
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים תפזול לכיוון של ARCHOS GMINI 400 או 402 שאמור לצאת, או ARCHOS AV420 האח הגדול שלו...ה ZEN VISION יוצא בימים אלו בחו"ל (עדיין לא הגיע לחנויות נראה לי? )בכל מקרה יקח זמן..
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מה שאני לא אוהב ב ZEN על כל גירסאותיו זה שחייבים תוכה כדי להעביר שירים לנגן....זה מאד לא פראקטי ובגלל זה פסלתי אותו בבחירת נגו לעצמי.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מה שאני לא אוהב ב ZEN על כל גירסאותיו זה שחייבים תוכה כדי להעביר שירים לנגן....זה מאד לא פראקטי ובגלל זה פסלתי אותו בבחירת נגו לעצמי.צודק בהחלט!ולשאלה המקורית,מה אתה מחפש,נגן PMP שהם בעלי מסך גדול(כמו הPSP),או נגנים רגילים שיכולים גם להראות סרטים?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אתה יכול לעשות גם השוואה נתונים פה:http://www.dapreview.net/comparisons/compared.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.