עבור לתוכן

היי עזרה בבנית מפרט למחשב ב5000

Featured Replies

פורסם

היי אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שישמש למשחקים ולתוכנות סך

אין צורך בשום ציוד הקיפי כגון רמקולים עכבר מקלדת מסך או כונן 1.44 או סי די רום אלו כבר קימיים

בהתחלה חשבתי שאני ירצה מעבד אינטל 64 ביט אבל עכשיו אני שומע יותר ויותר שעדיף לי amd העניין שאני ממש לא מבין ב AMD או בלוחות התומכים בהם

סך הכל מה שאני רוצה במחשב זה מעבד 64 ביט שיהיה חזק מהיר אם אפשר כפול ליבה אז למה לא שיהיה זיכרון מטמון של 2 מגה

בקשר ללוח אני מעדיף asus אני מחפש לוח עם כרטיס קול מובנה שיהיה לו יציאה אופטית

רצוי שיהיה גם כרטיס רשת אלחוטי וכרטיס רשת רגיל ואם יש firewire אז זה יתקבל בשמחה

עכשיו האם מעבדים של AMD עובדים עם DDr 2 או עם זיכרון מסוג אחר כי הבנתי שזה הכי מהיר שיש אני בהתחלה תיכננתי על מעבד אינטל עם זיכרון 1024

ddr 2 בכל אופן העדפה שלי לזיכרון זה של חברת קינגסטון

בקשר לכרטיס מסך אני רוצה שיהיה לו יציאת dvi בישביל המסך lcd שלי מבחינת חוזק הכרטיס באמת שאין לי כוונה לכרטיס חזק משהו שיעשה תעבודה ויתאים למשחקים של זמננו לא רוצה שהכרטיס יעלה מעל 700 שח מקסימום!

בקשר למארז אני מחפש מארז שיהיה מואורר ונוח פחות חשוב לי היופי הכי חשוב שיהיה מאוורר עם כמה שיותר מאווררים

תודה רבה לעונים

פורסם
  • מחבר

שכחתי את הhd אני חושב שאני יכול להסתפק ב 120 גיגה של wd אבל אם ההפרשים במחיר ממש נמוחים ונשאר מקום במסגרת התקציב אז 160 ג'יגה אין צורך ביותר

תודה :)

פורסם

לא הבנתי את זה

ולתוכנות סך

בכל מקרה -

AMD Athlon 64 3000+ Venice - TRAY 880 ¤

MSI K8N Neo4 Platinum 910 ¤

2x PQI DDR 512MB 400MHZ 330 ¤

WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 515 ¤

GIGABYTE 6600 128MB BULK PCI-EXPRESS 705 ¤

NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 310 ¤

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤

CHANNELWELL TECH 300W ATX V2.0 210 ¤

ARCTIC COOLING Freezer 64 165 ¤

סה"כ: ¤ 4645

פורסם

למרות שאמרת שאתה לא מעוניין שהכרטיס מסך יעלה מעל ל-700 ש"ח, אבל אני רואה שעדיין נשאר לך קצת תקציב מהמפרט שהכינו לך, ואני מציע לך להוסיף את הכסף על כרטיס מסך. קח 6600GT במקום ה-6600 הרגיל. תוספת של 350 ש"ח והפרש ביצועים מאוד גדול.

פורסם

אתם בטוחים שהוא רוצה צורב דיוידי...?

פורסם

הוא לא ציין שהוא לא צריך צורב, והיום כולם לוקחים צורב דיוידי אז מה הבעיה עם זה?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים