עבור לתוכן

מחפש המלצה למדפסת

Featured Replies

פורסם

המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב.

אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח).

ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית?

תודה מראש.

פורסם

מדפסת 1215 של HP מדפסת מעולה עם אפשרות לסריקה (כמו מכונת צילום) עולה 399 אם אתה רוצה לדעת איפה אני אגיד לך בפרטי, יש עליה גם אחריות לשלוש שנים אני חושב...

פורסם

אתה צריך את המדפסת לעבודות משרדיות או להדפסת תמונות?

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה מכשיר משולב

אבל אני רצה מדפסת עם יכולת הפסת תמונות באיכות סבירה +

פורסם

היום במדפסות הרגילות יש אפשרות סריקה, זה כבר ניהיה ממש מוצר ג'נרי.

יש למדפסת הזו סריקה טובה והדפסה באיכות סבירה פלוס, עצה כדי לדעת דבדוק את הרזולוציה של ההדפסה איכות הדפסת צבע צריכה להיות 4800:1200

ושחור 2400:1200. איכות רזולוצית הצבע שרשמתי לך מתאימה גם להדפסת תמונות באיכות סבירה.

פורסם

אל תקנה HP, אפילו אם מבטיחים אחריות למכשירים שלהם הם לא מתכוונים לממש אותה אם תצטרך ולכן אתה צריך להתייחס למדפסות HP כמדפסות ללא אחריות כלל ולשכלל את המחיר בהתאם.

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/955/591.html

יש מספיק מדפסות טובות בשוק גם בלי HP.

פורסם

יש שלושה סוגים של צרכני דיו:

המזדמן - מדפיס עבודות לבית ספר ופעם בכמה חודשים תמונה קטנה כדי להראות לחברים. המזדמן אינו צריך מדפסת לתמונות

העסקי - זה שמדפיס מסמכים עסקיים או עבודות לבית הספר על בסיס קבוע שאינו זקוק לתמונות צבע או רק לתמונת צבע קטנות שיקשטו את הדפים

ומדפיס התמונות - זה שמפוצץ בכסף (או עם מחסור בשכל) שמדפיס את התמונות מהטיול במדפסת ורוצה איכות גבוהה ככל האפשר

תחשוב טוב איזה מהטיפוסים אתה ואז נמצא לך מדפסת

פורסם

יש שלושה סוגים של צרכני דיו:

המזדמן - מדפיס עבודות לבית ספר ופעם בכמה חודשים תמונה קטנה כדי להראות לחברים. המזדמן אינו צריך מדפסת לתמונות

העסקי - זה שמדפיס מסמכים עסקיים או עבודות לבית הספר על בסיס קבוע שאינו זקוק לתמונות צבע או רק לתמונת צבע קטנות שיקשטו את הדפים

ומדפיס התמונות - זה שמפוצץ בכסף (או עם מחסור בשכל) שמדפיס את התמונות מהטיול במדפסת ורוצה איכות גבוהה ככל האפשר

תחשוב טוב איזה מהטיפוסים אתה ואז נמצא לך מדפסת

מאיה הגעת למסקנה הזו? לא שאני אומר שזה לא נכון אבל זה דורש חשיבה וכו', אתה עובד במכירות?

פורסם

חשבתי המון על תחום ההדפסות הביתיות לאחר שקיבלתי במתנה מעיתון מחשבים מדפסת משולבת של לקסמרק.

החתיכת גרוטאה הזאת עשתה לי כל כך הרבה צרות עד שהייתי חייב לבדוק אם כולם עוברים את אותו הדבר.

היום אני מחזיק בדעה מגובשת היטב שאם אתה לא מדפיס מסמכים שחור לבן על בסיס יומי שבועי ואם אתה לא סובל מעודף כסף וזמן פנוי

אתה לא צריך מדפסת בבית. ואם אתה כן מחזיק אחת היא צריכה להיות לייזר.

המחירים של הדיו יצאו מכלל שליטה, וכל העניין של הדפסה ביתית הוא גימיק שעולה יותר מדי.

מדפסת הזרקת דיו ראוייה לשמה עולה 600 שקלים, וכל דף שיוצא ממנה (באיכות פחותה מהדפסה מקצועית) עולה בין שקל (נדיר ביותר) עד שלושה שקלים.

ואני מדבר על דף כתוב ממוצע בשחור לבן.

הדפסה על דף שלם עם צבע מלא תעלה בין שלושה לשישה שקלים לדף. ולא חישבתי את עלות הדפים.

מדפסת לייזר שחור לבן יכולה להוריד את העלות של דף לעשר אגורות לדף.

היום אני לא עוזר לבני המשפחה להדפיס, כך שהם למדו ללכת למקומות אחרים. ובאשר לי, לי יש חנות לפיתוח תמונות דיגיטליות קרוב לבית.

נ.ב. : אני לא עוסק במכירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים