פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים AGP זה ההפך של PCI לא?וPCI זה זה כזה ערוץ PCI כזה כרטיס כזה כמו כרטיס קול וזה לא?נראה לי חירבשתי פה חחחפליז תאירו את עייני...ת'נקס
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים הסבר פשוט:PCI זה סלוט הרחבה שתומך ברוחב פס דיי נמוך, שעקרונית מספיק לכרטיס רשת קול וכו...AGP זה אקסטרייטד גרפיק פורט (מצטער אם לא כתבתי במדוייק), מה שאומר שזה חריץ הרחבה בעל יכולות מוגברות בשביל לכרטיסי הגראפיקה.ה PCI-EXPRESS זה אפיק חדש ומהיר יותר.עריכה: ואוו אתם מהירים ;D
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר ויש הגבלות יענו יש מצב שאני יכול להשתמש בPCI וב-AGP אני לא יכול? או להפך?והכי טוב מכל השלושה זה ה-PCI EXPRESS?סורי שאני חופר ... : )
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים לגבי השאלה הראשונה, בחריץ PCI אתה יכול להשתמש תמיד בלי תלות בAGP\PCIE. יש לוחות שתומכים גם ב PCIE וגם ב AGP אבל לא ניתן להפעיל אותם בו זמנית עד כמה שידוע לי, אם כי בלוחות SLI וכדומה אתה יכול להפעיל שני כרטיסי PCIE בו זמנית. לגבי השאלה השניה, עקרונית כן. סולח
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר חח תודה גבר ותגיד אחי יש דרך שאני יכול לברר איך חריץ יש לי?יש לי עכשיו GeForce2 MX/MX400 זה יכול אולי להגיד לי את התשובה איכשהו?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים רוב הסיכויים AGP.נדמה לי שלכרטיס שלך יש גם גירסאת PCI אבל קשה לי להאמין שזה מה שיש לך (קונים את זה במקרים מאוד בודדים).
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר קיצר השאלה פה זה אם אני קונה כרטיס PCI-E יש מצב שהוא לר יעבוד לי??(חס וחלילה)...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אין לך איך לדחוף אותו כי אין לך PCIE בלוח.כל אחד מהחיבורים בנוי בצורה שונה (פיזית), ככה שאי אפשר להכניס אותו לחיבור שונה על הלוח.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים סטיקי זה הודעות "דביקות" שנמצאות בראש הפורום, יש לידם סימן של נעץ, ואלה בדרך כלל הודעות עם הרבה מידע חשוב שיכול לעזור בנושא הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.