פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים לצערי הרב הכרטיס קול על גבי הלוח שלי הלך משום מהואני כבר כמה ימים בלי סאונדחשבתי ללכת על הכרטיס קול הבא:כרטיס איכותי וזול לפי מה שאמרו לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=7741רציתי גם לדעת מה תפקידה של כל כניסה מ-4 הכניסות של כרטיס הקול הנ"לויש לי עוד שאלהאם היה לי על הלוח כרטיס קול עם 8 ערוצי קול או משהו כזה מה הכוונה בזה?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים לפני שאתה מבזבז כסף על כרטיס קול,אולי תן קצת אינפורמציה לגבי הכרטיס OB שיש לך עכשיו,אולי אפשר לסדר את הבעיה.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים החיבורים הם לכניסות של הרמקולים הרגילים וכניסה אחד שהיא למעשה יציאה אופטית.שמתי לב שאין eax4 או 3 בכרטיס, חשבתי שיש בזה...8 ערוצי קול הם 8 מוקורות קול שאתה יכול לשלוח במקביל {8 רמקולים (7.1)}.סך הכל הכרטיס נראה טוב, לאיזה רמקולים אתה מחבר אותם בדיוק?טעות שלי חשבתי שאתה קונה את זה:http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653&nav=featuresלי זה נראה טוב יותר, אבל זה תלוי בצרכים שלך.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר לפני שאתה מבזבז כסף על כרטיס קול,אולי תן קצת אינפורמציה לגבי הכרטיס OB שיש לך עכשיו,אולי אפשר לסדר את הבעיה.או קייזה מה שהצלחתי להוציא מהמידע בתוכנה של אוורסטField ValueAudio Controller Type Intel 82801EB(M) ICH5Field ValueCodec Name Avance Logic ALC850Field ValueCodec ID 414C4790hלא יודע אם זה יעזור לא מצאתי יותר מידע ברשתסך הכל הכרטיס נראה טוב, לאיזה רמקולים אתה מחבר אותם בדיוק?תודה על ההסבר ואני מחבר אותם למערכת סטריאו שיש לי
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים באמת עדיף שננסה לעזור לך לתקן קודם.יש לך דרייבירים אחרונים ללוח אם שלך?תן את השם של הלוח גם כן.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים או קייזה מה שהצלחתי להוציא מהמידע בתוכנה של אוורסטField ValueAudio Controller Type Intel 82801EB(M) ICH5Field ValueCodec Name Avance Logic ALC850Field ValueCodec ID 414C4790hלא יודע אם זה יעזור לא מצאתי יותר מידע ברשת האם יש לך איזושהי שגיאה (סימן קריאה צהוב) במנהל ההתקנים? אם כן איפה בדיוק? ובאיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר באמת עדיף שננסה לעזור לך לתקן קודם.יש לך דרייבירים אחרונים ללוח אם שלך?תן את השם של הלוח גם כן.כן אחי התקנתי אתמול ת'דרייברים הכי חדשים לפי האתר של ג'יגהבייט ואתה יכול ראת ת'לוח שלי בחתימה שליהאם יש לך איזושהי שגיאה (סימן קריאה צהוב) במנהל ההתקנים? אם כן איפה בדיוק? ובאיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?לא אין לי שום דבראני משתמש בווינדוס XP SP2
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר טוב זה באמת נשמע מוזר, כדאי שתבדוק גם את אפשור הסאונד בביוס.ניסיתי ת'זה ואני לא יודע איפה האפשרות הזו קיימת שם יש לך מושג אחיאולי זה הפיתרון...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר חיפשתי בחוברת בנושא הביוס אני לא רואה שום דבר שקשור לסאונד זה פשוט מעצבן...יש לך אולי איזשהי דרך לעזור לי או שזה אכן מקרה אבוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.