פורסם 2002 ביולי 3123 שנים אני כבר כמה זמן מחפש תוכנה טובה כדאי להמיר קבצי מוסיקה של wma ל mp3 אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט יכול לעשות רק את ההפך אם למישהו יש תוכנה טובה להמליץ לי אני ישמח לשמועדרך הגב בהרבה מהתוכנות שראיתי יש אפשרות לעלות את רמת ה kbps זה אמיתי?עם עם הורדתי שירים מהדיסק או מהאינטרנט ב96 kbps זה הגיוני שאני יכול להמיר אותם ל :jump:192kbps???
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר א. אני רוצה להחליף לmp3 כדאי לשים את השירים ב i pod שליב.אם אני מעביר ל192kbps זה לא יהיה באיכות יותר טובה?
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים לא. האיכות תהיה פחות טובה בכל מקרה. wma כמו mp3 משתמש בדחיסה שמאבדת מידע. עם כל דחיסה מחדש אתה מאבד עוד מידע (איכות קול נאמנה למקור)הכי טוב בשבילך זה ליצור את השירים ישירות מהדיסק לmp3.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים ועוד דבר שלא נאמר פה עם ממירים נגיד מ 128K ל56K ואז נגיד ל192K זה לא יתן שום דבר חוץ מקובץ גדול יותר.בגךך שהקובץ כבר איבד את האיכות ואי אפשר להחזיר אותו אחורנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים בטח שזה הגיוני, אבל חוץ מקובץ יותר גדול זה לא יתן לך כלום.ועוד דבר שלא נאמר פה עם ממירים נגיד מ 128K ל56K ואז נגיד ל192K זה לא יתן שום דבר חוץ מקובץ גדול יותר.בגךך שהקובץ כבר איבד את האיכות ואי אפשר להחזיר אותו אחורנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זאת אזהרה אחרונה.וגם ההתבטאות שלך עם המיליון סימני קריאה, ממש לא במקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.