עבור לתוכן

הצעות לכרטיס מסך עם תקציב מכובד..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל הוא לא הכרטיס הכי חלש מבין כל השאר, אני מתכוון מבחינת הציפ?

כאילו, אפילו והוא כל כך טוב, הוא מגיע לרמה של סומהti 4400? (ללא אוברקלוקינג)

פורסם

אני הייתי לוקח את הלידטק זה הפרשי מחיר כאלה קטנים שהלידטק לוקח את כל הכרטיסים שברשימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

פורסם

אם אתה לא הולך על o/c קח את ה ti 4400 ... , המחיר די מוזר , תבדוק שלא עובדים עליך :-\ .

פורסם
  • מחבר

הדגשתי שאני יודע את המחירים,

אני יודע שזה מחירים נמוכים, אבל הם פשוט מאוד לא כוללים מע"מ מסיבה טובה...

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לקנות את ה LEADTEK גם בגלל איכות פילטרים וקירור מעולים וגם בגלל שלחברה פשוט יש מוניטין מאוד טוב.

הגיינוורד קצת חלש ממנו אבל במחיר הזה עדיף לקחת את הלידטק.

אבל אם באמת חסרים ה70-100 שקל האלה אז הייתי אומר לך לקחת את ה SUMA.

תתחדש!!

פורסם

לא שמתי לב שהלידטק הוא 4400, אם אלה באמת המחירים ומאה שקל לא יהרוג אותך אז כך את הלידטק בעיניים עצומות.

פורסם

לא שמתי לב שהלידטק הוא 4400, אם אלה באמת המחירים ומאה שקל לא יהרוג אותך אז כך את הלידטק בעיניים עצומות.

אוי ואבוי הדיסלקציה שהולכת כאן! ;D :P

כותבים את זה - "קח" - כך כותבים קח (הבנת את משחק המילים?!)

פורסם

יש כאן ים שגיאות כתיב של אנשים. הודעה שמדברת רק על שגיאת כתיב היא ספאם טהור. ולעניין הספיציפי ההודעה נכתcה ב 2 וחצי בלילה אחרי יום מאוד ארוך אז כנראה שהתבלבלתי.

פורסם

לא הבנתי למה לחכות שהמחיר של RADEON 8500 ירד ואפשר יהיה לקנות אותו.... TI 4200 במילא יותר מהיר גם ממנו. קח את של SUMA.

פורסם
  • מחבר

במזל טוב, החלטתי להשקיע כ1700 באוברול קטן למחשב, שכולל-

כ.מסך Leadtek A250 TD GeForce 4 Ti 4400

הרד דיסק- Seagate Baracoda 40GB 7200 RPM

המחיר הכולל-1738 (אם יהיה מזל אז 1650)...

זה יהיה ביום ראשון.

אז השאלה לגבי הכרטיס, מה אתם אומרים כדאי כרגע בכל אופן להסתכן ולעשות אוברקלוק (אני יודע שזה לא ממש סיכון, אבל בכל אופן),

ואם כן ע"י מה?, אני לא בטוח אבל אני חושב שמגיעה תוכנה עם הבנדל כבר, תגידו לי אם אני טועה,

הוא מגיע על 275/550mhz, לכמה הוא יכול להגיע? ובמה ההבדל משפיע? (פריימים לשניה, וכד')

שוב תודה מראש :saint:

פורסם

תקרא את מדריך האוברקלוקינג באתר.

פורסם

אין הבדל משמעותי .... עוד 100-200 נקודות ב3dmark ופריימים בודדים שלא תרגיש בהיעדרם ;D .

תעשה שצריך , בעוד שנה אולי ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים