עבור לתוכן

להתראות zone, שלום צבא

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב....

אז אחרי שבוע בצבא אני כבר יודע שצבא זה שואה ולא יהיה לי ממש זמן לעצמי במשך כל החודשיים וחצי הקרובים.

זה התחיל מהבקום שם המוני תותחנים סיפרו איך הם לא מתכוונים להתפנות, המשיך לכך שעוד באותו יום גיוס (ראשון) הקשר"גים תפסו אוטובוס וחנכו את בסיס שיבטה. ביום השני קיבלנו כבר נשק ופגשנו את כל האנשים שאמרו שהם לא יתפנו. בצד אחד לידנו יש עוד נספחי שיבטה כמו חבצלות שחוטפים צעקות כל הזמן ובצד השני (עם מרווח קטן) ראיתי את מיתר מתמקמים אתמול אחרי הגיבוש.

הרגליים שלי שחוטות מסימנים מוזרים שהנעליים הקלות עושות והתחלתי לקבל קצת שיזוף. הזבובים בשבטה לא נוראיים ואין כל כך הרבה אבל הבעיה היא היתושים בלילה שגורמים לך לחשוב שהתגייסת לתפקיד פקח טיסות. חלק מהאנשים די חפיפניקיים ובגללם הסמלים המושתנים שמפקדים עלינו צועקים עלינו כל הזמן, שבוע הבא זה כבר יהיה כואב יותר :'( , בטח שבשטח והקליעות

• תגובות 64
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח, WELCOME TO THE JUNGLE...

התפקיד של הסמלים זה תמיד להכניס משמעת, התירוץ הכי טוב זה בגלל החפיפניקים...

ולא הבנתי, להפתנות מגוש קטיף או מהבקו"ם :)

פורסם

התירוץ הכי טוב זה בגלל החפיפניקים...

גם אם לא היו חפיפניקים וכולם היו 10 הם עדיין ימצאו דרך למה להתעלל בכם

זאת העבודה שלהם. אז אל תכעס על אלה שמחפפים כי הם פשוט יודעים שגם אם הם יחפפו וגם אם לא, הם יענשו

פורסם
  • מחבר

ולא הבנתי, להפתנות מגוש קטיף או מהבקו"ם :)

מהבקו"ם. למרות שיש לי חבר שחיכה כמה ימים ועכשיו מקבל מודיעין שדה ואחר שישב בכלב והגיע למחנה 80 לטירונות 02. כבר מהאוטובוס לבקום אנשים מילמלו שהם בשום פנים ואופן לא הולכים לתותחנים אחרי יום ראינו אותם בשיבטה כמו ילדים טובים. חלק שם ממש מצחיקים וצועקים שלהם "אל תצעק עלי אתה לא אמא שלי" או אחרים ששואלים "המפקד למה אין לי כובע כמו שלך", מ3 חבר'ה של MLRS שפגשתי בתחנת רכבת (הם שמעו אותנו שרים, כנראה ככה זיהו) הם אמרו שהם עושים שכונה ומחזירים אותם לבקו"ם

פורסם

חחח, הצבא של היום זה לא הצבא של פעם... (סתם, גם פעם זה היה ככה), דווקא נראה לי אם כבר תותחנים, אז הם נפלו על סבבה של דבר (הכל יחסי כמובן) :)

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב.... אז שנה באה, שנה חלפה, והנה שרדתי כבר 365 ימים במערכת. את המתמימות של הימים הראשונים כבר איבדתי ופיתחתי את האופי המרדני שצריך כדי לנסות להתקיים, ביחד עם עקרונות חשובים כמו "חתירה לת"ש", "ידיים דביקות" ועוד רבים אחרים.

אז שלשום היה לי ממש משעמם ועשיתי סטטיסטיקה של הישגים שהיו לי בשנה החולפת:

שבתות שסגרתי:12

חגים דתיים שסגרתי:0

שעות ביציאה:0

ריתוקים:0

משפטים:1

דו"ח מ"צ

עונש:100 ש"ח

מפקדים אישיים שהחלפתי:8

רגילות:3

חילות ת"פ: תותחנים, קשר, חי"ר, שריון

חולצות מודפסות:4

חגורות לנשק:3

מדים אישיים: 4 מכנסיים ו2 חולצות

ציוד צבאי: 2 סטיקלייטים, 2 מחסניות, כובע ב', מימיה, ת"א, בטריות 3030, פלנליות ועוד

קורסים:3

גימלים:0

הפניות:1

בסיסים שהייתי בהם:24 (רוב השייוכים לא רלוונטים כי דברים זזו)

שיבטה (ביסל"ת) בה"ד 7 (תקשוב) בה"ד 8 (וינגייט) משמר הנגב (גבעתי) פלוגת שקד (גדוד 50) בא"פ דרום נבי מושא (בא"ח 401) פלוגת עתניאל (לביא) פלוגת אדוריים (לביא) פלוגת יקיר (גדוד 9) פלוגת אריאל (9) פלוגת עלי זהב (9) חטמ"ר אפריים בית נבאלה (מרכז הובלה) סיירים (ביסל"ש) שיקמה (מג"ב שקמה) הר שגיא (גבעתי+9) הר חריף (מגב רמון+9) אוגמ"ר 80 בא"פ מרכז (לכיש) תל השומר (בקו"מ) שדה תימן (מפח"ט גבעתי) באלי"ש ניצנים

אז... הספקתי לא מעט דברים בזמן הלא רב הזה (עד מת...!) ומקווה שאני אמשיך לטייל ולהנות בהמשך!

פורסם

מזכיר לי את הת'רד של ההוא.. נו איך קראו לו.. אממ, לא זוכר.

בכל מקרה, אני מקווה שנהנית בשנה הראשונה שלך, היכון לעוד שתיים "מהנות" לא פחות :smile1:

פורסם

^^

Rockford ;D

פורסם

משתתף בצערך ובהצלחה

פורסם

darkmind מה התפקיד שלך?(קשר"ג?)

פורסם
  • מחבר

התחלתי במסלול לקשר"גים, לא יצאתי למ"כים ובמקום זה המשכתי להכנה לקצונה מעוז (קצונה מערכתית). בגלל שאני חריג מבדקים והיתה הקצאה אחת לחריג אני לא ממשיך, אבל אצא בפעם הבאה. עד אז... אני ממתין ונראה מחר מה אני אעשה בחודשים הקרובים

פורסם

בהצלחה בהמשך DarkMind ידידי :xyxthumbs:

אני גם מתגייס ביום שני הבא לחיל התקשוב (תפקיד טכני) , נעשה גם ת'רד כזה

יהיה מצחיק.

עמילו. ;D

פורסם

קשר"ג זה כמו מש"ק ממטרות רק בלי הממטרות לא? :hat:

אז אתה כן תוכל לכתוב פה 8)

בהצלחה אלדר :xyxthumbs:

פורסם

התחלתי במסלול לקשר"גים, לא יצאתי למ"כים ובמקום זה המשכתי להכנה לקצונה מעוז (קצונה מערכתית). בגלל שאני חריג מבדקים והיתה הקצאה אחת לחריג אני לא ממשיך, אבל אצא בפעם הבאה. עד אז... אני ממתין ונראה מחר מה אני אעשה בחודשים הקרובים

הקורס הבא הוא בנוב'(אני אולי יוצא לנחשון מפאת הפרופיל)

מזתומרת חריג מבדקים? על מה נפלת?

פורסם
  • מחבר

חריג מבדקים זה אומר שיש לך ציון גבולי (באחד השלבים שהם לא הפסיכולוג עצמו) ולכן ההקצאות שלך הן הרבה יותר נמוכות ממישהו שעבר לגמרי.

אל תצא לנחשון, הם סמרטוטים ובלויים. עם פרופילים נמוכים עדיין אפשר להיות כושר מוגבל (כ"מ) במעוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים